VÄNNER






Här är bilder från en härlig fika med mina undebara vänner! Anna fyller år idag, Grattis! Och igår hade hon världens mysigaste tårtkalas:)

I AM TILA TEQUILA!



Den här helgen har varit så sjukt rolig! Lördagen var galen! Haha mådde dock inte så bra på söndagen, tequila säger jag bara... Men det var värt det! Tack tjejer för en underbar festkväll!

Har inga bilder från i lördags tyvärr så ni får nöja er med några festbilder från änu en rolig festkväll från Norge.

LORD



Det är jag <3 Lord Zinclair ikväll! Ha en kul kväll, det ska jag och tjejerna ha!

M AND E






Outfit: Sjal och skjorta - Gina T, Jeans shorts - Cubus, Skor - Din sko, Armband - Bikbok, Ringar - Guldfynd, Glit´ter och H&M. 

IN THE PARK



Haha dessa bilder är från en fest i somras, villa bara visa min snygga leopardt-skirt från H&M som jag använder som klänning:) Kolla också in Sandras snygga outfit på första bilden.

Är festsugen! Imorgon, då jäklar! Har precis kommit hem från götet och NRJ konserten på liseberg. Det var skitbra men kort. Några av artisterna var bl.a. Sibel & Lazee, Million Stylez och Rasmus Seebach (?). Sistnämda = en stor favorit hos mig. Nu ska jag till pojkvännen och mysa, pussochhej! 

IN SPACE






Outfit: Skjorta, Sjal - Gina T, Leggins - Wilma, Boots - Din sko, Korsörhängen <3 - Lindex :)


WHITE VIRGIN



Ny skjorta från Gina tricot, 249 kr tror ja...

THE END



Det är pissväder ute...Känns som om sommaren är slut nu, fyfan:(

MY BOO



Här kommer bilder på mina nya boots. Så snygga! Din sko - 499 kr

BLURRY



Jeans - Zara, Skor - Din sko, Linne - H&M, Jacka - LIndex

IF YOU ASK ME I´M READY



Sneakpeak på mina nya vinterboots:) Show you later!

PIRATE



Dagens - Linne - H&M, Skjorta och sjal - Gina Tricot, Jeansshorts - Cubus, Boots - Din sko, Ringar - H&M, guldfynd och lindex

THE JOURNEY





Jag och en kompis- Nathalie åker till Rhodos den 8:e september. Ska bli så skönt att åka iväg till värmen igen. Längtar tillbaka till min och Johannas resa, de var så häftigt! Här är ett bildregn från resan <3

THE PERFECT SHOES



Sista shoppingen från Oslo - Din sko 299 kr (rea!)

SKOGSMULLE



Dagens: Uggs - Peking, Jeanshorts - Second hand, Skärp - Vero Moda, Linne - H&M, Halsband - Kappahl, Armband - ?, "Koftväst" - Gina Tricot.

SNEAKPEAK


Sneakpeak på dagens outfit, show you later!

ALL BLACK




Kläderna jag shoppade i Oslo. Kostymbrallor från Bikbok - 399 kr, Spetslinne från Bikbok - 199 kr och det sista grymma fyndet = jeansshorts från Cubus - 49 (!) kr. (Norska kronor då så man får lägga på typ 20 %) 

JEWELS


Dessa snygga smycken köpte jag i Oslo. Köpte en massa annat med men visar lite i taget. Det blev en del om man säger så...

Armband - Bik bok, Örhängen (kors) & ring - Lindex, Halsband - Cubus, Örhängen (fjädrar) - Glitter  

I L.O.V.E



Här kommer lite bilder från förra helgen när vi var i Oslo. Hade helt underbart väder och på söndagen åkte vi ut i skärgården. Hade en skitrolig helg shoppade en hel del, visar senare.
Bloggtorkan i veckan har berott på jobb och kvalitetstid med vänner och kjäraste:)

GOOD TIMES IN OSLO



Här är några bilder från förra hösten när jag och Johanna bodde i Oslo och jobbade. Sä jäkla många härliga minnen och vi träffade massa underbara människor! Gud vad kul vi hade, och vad cash vi tjänade:P
Anledningen till att jag tar upp detta är för att imorgon åker jag till Oslo, bara över helgen dock. En weekend i en stad jag älskar. Hälsa på vänner och ha kul.

MISS PIGGY

Den senaste tiden har det diskuterats en del om djurplågeri. Djurrättsalliansen har bl.a. lagt ut filmer om både minkar och grisar som plågas. 

Känner att jag också måste köra ner trynet i skiten och böka runt lite. Skriver ju inte så mycket personliga inlägg här på bloggen längre. Men det här gör mig galen! Tycker och tänker så himla mycket om detta och blir så jävla klyven. (Varning! Detta inlägget komemr bli lååångt!) Jag blir helt schizofren i den här frågan. 

Jag läste inlägget på bloggen www.ajjankajjan.blogg.se som låg på blogg.se startsida idag. Först och främst var inlägget skitbra! Hon skriver jättebra och håller fullständigt med henne! Djurplågeri är fruktansvärt, det vill jag verkligen klargöra direkt att jag tycker! 
Men sedan när jag läser alla kommentarer, det är då jag tänder till. Alltså folk är så okunniga och dumma så det är inte sant! Vissa åsikter och saker människor har skrivit gör mig förbannad och andra kommentarer kan man ju bara skratta åt!

Här är några kommentarer som jag reagerade starkt på:

"Tänk att kött är skivade muskler från något levande?"

- Här är ju bara ett exempel på hur okunniga människor är och man vill bara skratta rakt ut! Nehe? Är det sant? Är kött djur? Som har vart levande? Va!?
Är människan född bakom en sten eller? Samma sak med alla kommentarer "Åh vad hemskt, jag ska aldrig mer äta griskött igen!"
Som om inte alla vet att djurplågeri försigår? Det händer hela tiden och har i princip alltid varit så. Självklart är det skitbra att detta uppmärksammas! Det behövs! Men det är inget nytt! Alla de som detta är en nyhet för och som tycker detta är så fruktansvärt har antingen blundat eller förnekat det innan! Fjantigt att vända kappan efter vinden så. 

"Jag äter inte kött bara fisk och skaldjur, jag mår illa när jag tänker på vart det kommer ifrån eftersom jag älskar djur och skulle aldrig göra något som plågar ett djur, om det inte är en insekt dvs…"

- I hela inlägget och i många kommentarer skriver folk om hur grisarna, om hur alla djur är individer. Jag håller med om att alla djur är individer, det är allt levande. Men det är väldigt många som säger detta, är duktiga som vegetarianer och sedan säger de att de äter t.ex fisk och kyckling, men inte "kött". Men fisk och kycklingar är väl också individer? Är det något som plågas vid "slakten" så är det ju fiskar. Blir uppfiskade i nät (eller får de en krok i svalget) och liggar sedan i stora högar levande tills de till sist dör av vattenbrist. Är inte det djurplågeri? Och tyckte ni att filmer där man fick se grisar som plågas ska ni ju se alla de filmer där kycklingar sitter ihopträngda i burar mindre än skokartonger. 


"Jag förstår inte vitsen med att äta djur.
Tanken äcklar mig och skrämmer mig."

"Jag själv kan ha lite svårt för människor som äter kött bara för att det e gott."

"Tycker det är jättebra att du uppmärksammar sånt här. Samtidigt ifrågasätter jag alla kommentarer som ”Åååh va hemskt!!, ”Stackars djur!”, ”jag börjar gråta”. Är inte det hyckleri att tycka synd om djuren som ska slaktas och bli mat, samtidigt som man fortfarande äter dem?Personligen anser jag att man inte KAN vara djurvän om man inte har något problem med att äta upp dem. Skulle du äta en människa?"

- Jag HATAR sådana här kommentarer. Jag sitter väl fan inte som köttätare och skriver sånt om vegetarianer. "Åhh morötter äcklar mig, fyfan fattar inte hur man kan äta det" Som om vi som äter kött är mördarslafsande monsterkannibaler. Vi människor är också djur. Allätare! Gjorda, skapade för att äta kött. Vad än alla gräsätande vegetarianer säger så är vi människor skapade att ÄTA KÖTT! Det bara är så. Äcklas personen lika mycket av att lejon i afrika jagar och äter antiloper? Det är förfan naturligt! Djur äter djur, vi äter djur. Jag säger (ungefär) som Mofasa i lejonkungen - Vi äter kött. När vi dör blir våra kroppar till gräs och många av de djuren vi äter äter gräs. Så sluts livets stora cirkel!
Andra kommentaren. Skulle man äta kött för att det är äckligt då eller? Varför äter du godis eller glass? Sedan är kött en del av kostcirkeln och det är somsagt naturligt att äta det. Sen att det är gott är väl bara en bonus.
Sista kommentaren är bara idiotisk. Bara för att man äter kött saknar man inte känslor och empati. Vi är väl också människor? Vissa verkar verkligen tro att vi som äter kött är värsta sadisterna som tycker om att se djuren plågas så att vi sen kan äta upp dom. När jag ser hur grisarna plågas i filmen blir väl inte jag heller sugen på korv precis. Jag vill äta friskt och bra kött. Jag vill inte äta kött från en gris som har sjukdomar och infektioner. TRor inte någon vill det.
Jag är DJURVÄN och jag äter dom! Jag tycker mycket om djur och det skär i hjärtat när jag ser djur som behandlas dåligt. Men jag tycker om kött och det är verkligen inget fel med det. Det är normalt och naturligt. Och jag hatar när vegetarianer snackar sin jävla skit om att kött är äckligt och vi "köttätare" är dumma i huvudet och att vi borde sluta äta kött. Säger jag till er att ni borde äta kött? Nej, alla får äta precis vad dom vill bara alla mår bra av det. Så är det med allt.
Sedan den sista meningen, "skulle du äta en människa?". Hahahaha! Hur fan kan man jämföra en gris med en människa? Nej, jag är inte kannibal så skulle inte äta en människa OM jag inte blev tvungen till de. Då tror jag alla skulle göra det i ren överlevnadsinstinkt.


Jag känner lite motstånd mot djurrättsalliansen samtidigt som jag tycke dom är bra. Det är skitbra att det finns människor som kämpar för djuren och som rotar fram sådan här skit så det kommer ut i ljuset! Men jag käner också visst motstånd då det kan bli överdrivet. Som t.ex. när det förstör, hotar och betar sig allmänt som idioter. Vad hjälps djuren av det? Ibland känns det som djurrättsalliansen, greenpeace m.m. bara består av en massa finniga tonåringar som vill tillhöra en grupp och revoltera mot samhället och så säger de att de gör det för djurens skull och då är det plötsligt okej. 
Sedan alla som är vegetarianer, tycker att dom är värsta hjältarna och bättre än oss andra och känner sig tillfreds med det kan ju ta sig där bak. Bara för att du inte äter kött minskas inte djurplågeriet. 
Djurplågeri måste stoppas med hårdare regler, kontroller- fler och oanmälda och hårdare straff! 
Sen är jag också väldigt kritisk mot sådana här filmer. Man luras ju alltid lite. Det filmas ur ett ensidigt perspektiv och man vet inte vad som är sant, manipulerat, vart det säkert kommer i från och hur gammalt materialet är. Förnekar verkligen inte det filmen visar. Det är en brutal och fruktansvärd sanning men jag är fortfarande lite kritisk.

Låångt och lite rörigt. Jag talar för båda sidor och argumenterar mot mig själv. Fast i den här frågan har jag fått intrycket av att många talar emot sig själva.   
Vill bara medge också att inlägget óch filmen fick mig att börja tänka. Tänker definitivt titta en extra gång på förpackningen nästa gång jag köper kött.


Glada grisar vill vi ha:)


SKULL







Har länge velat ha en döskallesjal. Tycker det är skitsnyggt. Dessa på bilderna är tagna från chapnlles hemsida. Men jag hittade en skitsnygg idag på Gina Tricot, kostade bara 129 kr! :)

XOXO



Har verkligen ingenting att skriva om så här får ni en puss! :)

SILVER FROM CHIQUE





Snyggt i silver från chique!


BRINGING SEXY BACK






Förra helgens festoutfit: Klänningen sydde jag upp i Vietnam, älskar ryggen:) Halsbandet köpte jag också i Vietnam och skorna har jag lånat (snott?) från kusinvitamin.
Nu ska jag på 25-årsfest hos en jobbarkompis.

CROSS IN STYLE





Snygga smycken från Style by Tyra


DEAD AND GONE


TAKE THE GUN AND COUNT TO THREE





En outfit: Jacka - Lindex, Klänning, halsband - Gina Tricot, Väska (ny) - H&M, Boots - omgjorda stövlar från Din sko.

ARMY




Min nya militärjacka från Lindex, 499 kr och underbar :)

COLOR!




FÄRG! En färgglad detalj, accessoar till en enkel, enfärgad outfit förhöjer hela intrycket!
Krams från chuiqe.se


DON´T YOU THINK I KNOW THAT?



En dagens: Kofta, klänning och skärp - Gina tricot. Skor, väska och brillor - peking:)

OLD ONE



En outfit: T-skirt - torgfynd (har klippt till ärmarna själv:), Väska - torgfynd, jeansshorts - second hand

BAD DAY




RSS 2.0