It´s on again



Åhh! Detta klädproblem varje jävla gång man ska ut! Hatar. Önska jag kunde se ut som något liknande som ovan. Men men, får lösa detta innan folket kommer. Blir förfest här hemma hos moi och sedan dansa hela natten lång på oscars antagligen.

Ain´t no mountain high enough

Igår var jag, Ida, Oliva, Mamma och Ditte på Recordia och spelade in vår skiva. Det var vår julklapp (från förrförra året:P) från Ditte. Vi sjöng Aint no mountain high enough. Det var så jäkla roligt! =)




Studion


Väääldigt många knappar.





I´m a rockstar baby! ;)


Producenten, en praktikant:P, Ida, Jag och Olivia

Nu är det bara att vänta på resultatet, skivan är klar om ungefär en vecka. Pirrigt och spännande=)

Wave



Bilder från min underbara lördagskväll=)

Idag har jag fått gjort en massa saker. Resan närmar sig med stormsteg och nu börjar det kittlas lite i magen.

movie and popcorn

Allright, lördagskvällen blev som jag hade förväntat. Helt fucking underbar! Så jäkla roligt vi hade, roligaste utekvällen på myyycket länge. Dansade röven av mig:P

Sedan har jag vart på bio två kvällar irad nu. Först blev det Avatar. SE DEN!!! Helt underbar film, kan inte beskriva. Lätt en av de bästa filmer jag sett och absolut den bästa jag sett på bio. Fast den var tre timmar lång ville jag aldrig att den skulle ta slut.
Idag såg jag Snabba Cash. Har läst boken innan och självklart var det mycket som inte var med i filmen som är i boken. Det kändes knappt som om det var samma story. Men filmen var ändå väldigt bra och slutet var överaskande bra om man jämför med boken.

Nej, nu ska ja fixa lite sen sova. Ska upp tidigt som attan imorgon för jag ska till tandis kl 8!!! Bläää...


I gotta feeling...

That tonight gonna be a good night!

I´m out!

Ses imon fuckers! =)

These boots are gonna walk all over you

Vart nere å tränat med Frida nu. Herregud vad jag tränat denna veckan. Aja, mer träning blir det ikväll på dansgolvet=) Först middag hos Frida, sedan förfest och sist men inte minst oskars. Tänkte hoppa in i duschen nu men först visa mina skor som jag gjorde om, har helt glömt bort det.


Köpte dessa på Din Sko för endast 199 kr. Och klippte av skaftet så de blev som bilden nedan. (eller jag gjorde de inte, en skomakare gjorde det, för bara 100 spänn dessutom). De blev skitbra, älskar dem!

Entering a new world




Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Kanske eventuellt bio. Det går två filmer just nu som jag verkligen vill se- Avatar och Snabba Cash. Frågan är vilken man ska se först?
Men nu ska jag iaf hoppa in i duschen, tränade precis och är svettig som en liten gris=)

Ha en fin fredagskväll!

Jeans & Leather

Dagens:


Jeansskjorta - Gina T och legging - Wilma

Meny

Pappa fick sin, väldigt försenade födelsedagspresent idag. En trerätters middag från mig och mina systrar. Vi lagade all mat själva och det blev en succé=) Skitgott verkligen! Kanske jag fått några kockagener från farsan ändå. Här följer menyn:


Förrätt
Varm, smält mozarella på en bädd av krispig bacon och knapriga sockerärtor.





Huvudrätt
Pestopanerad ryggfilé av torsk.
Potatismos med cremé fraiche och riven citron och
en orientalisk salladsmix med körsbärstomater och rödlök.




Dessert
Systrarna Anderssons berömda, välsmakande och helt underbara rosa hallonparfait.








Poison in his veins






Den här kvällen har varit en riktig tvkväll. Först Halv åtta hos mig, efter det Glee. Sedan Made in Sweden och sist men inte minst Crank. Riktigt bra program/filmer allihopa!

No stress

Gud, har stressat som en idiot hela dagen! Nu ska jag ta en lång dusch och sedan stupa i säng! =)

Who´s gonna run this town tonight?



Gick upp klockan 7 imorse för att åka till doktorn och ta mina sista två vaccinationer. Äntligen klart! Fy fasen vad jag har blivit sprutad med allt möjligt den här sista tiden, hoppas verkligen det är värt det nu på resan=) Har ju nästan (nästan) botat min spruträdsla:P Idag åkte jag dit utan mamma. *stolt!* Haha och jag fick knappt nån handsvett alls. Dock skakade jag lite grann men jag tyckte jag var duktig iaf=) De senaste tre veckorna har jag räknat ut att jag blivit stucken mer än 8 gånger. (Vaccinationer och blodprov när jag var sjuk över nyår.) Usch...
Aja, nu ska jag käka lite och sedan blir det jobb hos pappa.

Ingen kan gör allt, men alla kan göra något!



Skänkte nyss lite pengar till Rädda barnens arbete för offren i Haiti. Det var som sagt bara lite, men många bäckar små. GÖR DET NI MED! Skit enkelt, och det värmer i både ditt eget hjärta och i någon annans!

Making plans

Befinner mig just nu hos Johanna. Vi har suttit och planerat massa till resan=) Det går segt men sakta framåt, det är ju så svårt!
Jaja, gick annars upp klockan sju imorse för att träna!!!!! Fattar inte vad jag sysslar med:P Haha, sedan har jag jobbat hos pappa och nu blir det... PH Såklart! ;)


Längtar tills jag ligger på en sådan här strand i Thailand...


...och blir lika brun som paradise hoteldeltagarna, Haha!




In the box



Har rensat och städat i vårt källarförråd idag. Sjukt vad mycket saker och skit det är där nere! Hittade dock 500 kr i ett gammalt kuvert från min mormor och morfar på min 16-årsdag:P Bingo! 
Sedan har jag vart och tränat precis, nu ska jag duscha och sedan blir det Paradise med Johanna och Frida=)

Grrr










Say hello to my new friends =)

Demin and Nude



Helgens shopping:


Jeans skjorta 199 kr Gina T


Lack och ögonpenna H&M

Helgens outfit Nr.2



Helgens outfit Nr.1




Champange and hot chocolat






Lite bilder från helgen me Matilda i Lund =)

Done it!



Kom hem från Lund igår kväll, har haft skitkul där. Berättar mer om det senare.
Nu har jag dessutom gaddat mig=) Det gjorde inte alls så ont som jag trodde och fick värsta adrenalinkicken av det=)

(Update - Visar den senare när den har läkt och är fin=)


I break the rules but I don´t care



Färdigpackad och redo för en galen partyhelg úppe i Lund hos Matilda=) Imorgon ska jag och Johanna få hjälpa till på en studentcermoni, då är det studentmössa och balklänning som gäller. Ska bli kul=)

Indian





Inspireras av Indianer just nu. Fjädrar, fransar, indiantryck, stora färgade halsband och hårsmycken.

Nej, nu ska jag packa, drar till Lund imon ju!


One, two, three GO!



Nu sticker jag och tränar =)

White seashore



Såhär ser det ut i kalla, vita och soliga Varberg just nu. Underbart!

Brown sugar



Min nya hårfärg. Vad tycks?

Shoot!



Tänkte visa de första bilderna som tagits med min kamera=)

I gotta feelin



Den här månaden innan jag och Johanna drar iväg på vårt äventyr kommer vara fullspäckad och det  kommer att hända massa roliga saker! Bland annat: Åker jag och Jw_flash;) till Lund imon för att hälsa på Matilda. KOmmer bli en galen helg tror jag;) På söndag skall jag gaddas! Hoppas på att den här tatueraren är bättre och att det blir bra=) (Nervös!=)
Sedan ska vi förhoppningsvis upp till Norge en helg också för att gå på julbordet med restaurangen som vi jobbade på där. Och den 29 januari, då ska jag och mina systrar spela in en skiva! Haha fick det i julklapp förra året och det ska bli skitspännande och kul! =)

You make bunny cry



Har ingen inspiration. Vill inte blogga. Har så mycket att tänka på så mitt huvud håller på att sprängas. Behöver närhet... eller nått...

Smålog lite när jag såg den här söta bilden iaf=) Å snart är det ju PH, blir nog bättre då;) Haha!

Close your eyes, sometimes it helps






Snyggt från Chicy.se, de har dessutom 50 % rea på lite kläder nu.


Snap snap


Anledningen till den dåliga bloggningen den senaste tiden är att min kamera är glömd där jag var på nyårsafton och utan bilder att visa är det inte lika roligt at blogga. Men ska verkligen försöka hämta den imorgon. Köpte en systemkamera på mellandagsrean efter jul, håller på att lära mig den nu så snart kommer riktigt fina bilder=)

Take the gun and count to three



Är så sjukt trött idag. Hade en riktigt kul kväll igår. Var på fest med girlsen och träffade massa ny, trevliga människor.
Vad har annars här i veckan? Hade en väldigt mysig filmkväll, jag, Johanna, Matilda och Petter. Vi kollade på Fighting. Sjukt heta fightscener kan jag ju säga!!!

Mirror mirror on the wall


13

Hejsan hopsan! Idag har vart helt fullt upp hela dagen. Först gick jag en långpromenad med Gala. Vi har snöstorm här och jag älskar det=) Massa härlig snö. Sedan tränade jag med Frida. Det gick segt idag, hade träningsvärk från igår. Efter träningen käkade vi på ett café i stan. När jag käkat upp fick jag springa till nästa ställe där jag skulle infinna mig. Hos tatueraren:P Skulle nämligen gaddat mig idag. Men det gick inte som planerat, han sög! Jag blev inte nöjd med det han målade upp, eller rättare sagt skrev, så jag gick därifrån ogaddad efter 45 minuter. Ska istället tatuera mig hos en annan nästa söndag. Ska bli spännande=) Nu är det iaf utgång som gäller. Jag och mit bruna hollywoodsvall. Har färgat håret mörkbrunt och testade mina nya spolar jag fick i julklapp.  (Min kamera är borta för tillfället så bilder kommer nån gång i framtiden) 

Ha en kul kväll!

Current obsession



Idag har jag och Johanna suttit hela dagen och planerat vår resa=) Längtar så sjukt mycket i den här hemska kylan! Tänk å ligga på en varm strand i sanden och solen och bara njuta. Åhh...
Vid 4 åkte jag och klippte mig. Och när jag kom hem väntade lilla Gala här. Farmor och farfars / Min lillasysters hund. En liten, helt galen och busig schäfervalp=) Den bor hos farmor och farfar men kommer att vara här hemma hos oss och hälsa på ibland.
Nu ska jag och träna, efter de är det dags att färga håret och sen blir de PARADISEEEE! Haha (jag vet, idiotiskt program men helt fucking beroendeframkallande:P)

Your hot and your cold



Har vart hos mormor och morfar hela dagen och ätit gott och slappat. SEdan blev det bastubad med vännerna. De andra slängde sig i havet (BRRR!) haha, men jag höll mig på land, vill inte hamna på sjukhus igen:P Nu blir det film=)


Dream a little dream of me



Har suttit framför datorn och snackat med baby heeela dagen, helt sjukt. Vännerna ska ut ikväll men jag pallar inte eftersom jag precis varit sjuk och tänker verkligen INTE hamna på sjukhus igen. Imorgon blir det en trip till mormor och morfar och sedan basta kanske?

2010

Gott nytt år och god fortsättning.

Hmm, nyår blev inte rikigt som jag tänkt mig. Blev sjuk i onsdags. Fick frossa och väääldigt ont i magen. Vid halv två på natten ringde jag pappa så han fick skjutsa in mig till akuten. Jag fick spendera natten och hela följande dag på sjukhus. De tog massa blodprov och jag fick ligga med dropp och fick dessutom morfin på natten (de va nice:P). Men inte de andra! Fyfan är ju somsagt livrädd för sprutor och nålar och det var inte kul. Mina prover var inte bra och vet fortfarande inte vad som var fel, men lyckades övertala doktorn att få åka hem vid sex på kvällen på nyårsafton. Det blev som ni kanske förstår en väldigt lugn nyårsafton utan både fest och skumpa. Var i alla fall nera och kollade på fyrverkerierna vid tolvslaget. Älskar verkligen fyrverkerier, de är så vackra!

Hoppas att ni andra hade en bättre nyårsafton än mig och nu ser jag bara fram emot detta året som ska bli så jävla bra! 



Go 2010! 

RSS 2.0