CHEERS


I´m going out, SKÅL! :)

SO FAKE, BUT I LOVE IT



Kommer ni ihåg låtsastatueringarna från tuggumipaketen man klistrade på sig i 6 årsålders? They have made a comeback! Tyra säljer på sin hemsida www.stylebytyra.se vrålsnygga låtsastatueringar. Varför har ingen kommit på detta innan?

I WANT IT


Har kikat på den här väskan huuur länge som helst, nästan ett år och bestämt mig för att inte köpa den. Nu ploppar den upp överallt och jag blir så jävla sugen, vill ha den! 799 kr på modekungen.se, ska jag?


I´M ON A BOAT






Fattar inte hur det kan regna så mycket som det gjort det senaste dygnet. Tänker tillbaka på vår härliga båtutflykt i Kungshamn. Idag har Josefin- hemmafrun fortsatt vara duktig. Har fixat det mesta jag skulle fixa. Hör och häpna, håller dessutom på att göra jordgubbsaft! (!!!) Haha, minst 10 vuxenpoäng på de! Nu väntar en myskväll med älsklingen:)

WHEN I GROW UP



Har spenderat morgonen framför sex & the city. Nu är det dags att få tummen ur! Ska fixa massa papper, ringa samtal och springa ner til stan i ösregnet... Gud vilken mogenrumpa jag låter som, 1 vuxenpoäng till mig:D
Peace out!

B.B HOMEMAKER





Jag älskar Beyonces nya låt "Why don´t you love me" och musikvideon är en av de coolaste och bästa jag sett! LOVE IT! Efter denna "hemmafru"-dagen blir jag inspirerad av hennes underbara outfits i videon, I wanna look lika that!


HEMMAFRU



Regnet öser ner utanför och idag har jag gjort en helt del, tvättat för hela familjen, städat mitt rum- dammat, dammsugit, rensat garderoben, bytt lakan, Rubbet! Och nu är det dags att dra till jobbet, puh!

I LOVE THE WAY YOU LIE


Här är ett av köpen ni fick se en smygtitt på. Helt underbar klänning från H&M, så jävla skön! Skorna älskar jag också, och dom kommer från Din Sko.

Outfiten är från i måndags, sinnesjukt kul utekväll! Blir utgång idag med, ska hoppa in i duschen nu, raka min håriga kropp, kleta på lite smink och sedan slå klackarna i taket!

KH




Härliga bilder från när vi var i Kungshamn förra veckan. Idag har jag haft skönaste dagen på länge, legat på stranden hela dagen! :)

SPETS OCH JAGUAR



Nyshoppat från H&M. Ni får se snart :)

DO SOMETHING...


Ska dra ner till stan eller stranden eller vad som helst och göra nått nu. Solen lyser och jag har fett tråkigt! BLÄ...

FASHION Á LA H&M


Första tröjan har så sjukt snugga broderier och den andra toppen som klännig, sjukt snyggt!

En liknande den randiga tröjan var jag ocj testade och klämde på flera gånger i höstas på H&M, gillar den skarpt!

The perfect höstjacka and the perfect vinterjacka!

Den vita klänningen ska jag ha!

SJUKT snygg indianinspirerad klänning! Vågar man långkjol?

LEVDE i min gosiga tubstickade halsduk förra vintern, äskade den! Men oturligt nog söp jag bort den sista kvällen i Oslo. Jaja, här har vi två nya favvisar från H&M.

What to say? I like!

Fortfarande lite sommarinspiration!

Och ja, here we go again, snygga dojjor till hösten...


Jag har vart inne och spanat på H&Ms hemsida. Så mycket snyggt! Allt från klänningar till höst/vinterjackor! (Vet, fyfan va hemskt och titta på höst/vinterkläder nu men men.)



SOMETIMES I JUST WANNA GO BACK




Åhh, just nu har jag sån sjuk ångest över att det känns som om sommaren snart är slut, tiden går så jävla fort. Hinner knappt njuta! Det är så mycket jag vill göra, så mycket man vill hinna med. Men samtidigt så mycket måsten. Måste ta vara på tiden! Just nu längtar jag iaf tillbaka till min och Johannas underbara resa. Tänkte börja visa lite bilder från dem, you want that?
Nu -sängen, Natti!

GONE IN 60 SECONDS


En bild från min fest för två veckor sedan. Hade på mig en grymt snygg klänning från thailand. Ni får se huir den såg ut en annan dag:)

Kom hem från vår lilla minisemester i Kungshamn igår och idag är en riktig tråkdag. Ska jobba hela kvällen och just nu har ja skittråkigt...
Aja, tänkte visa lite bilder från kh senare. Puss!

SAILOR MOON


En av förra helgens partyoutfits:) Korsett - Gina Tricot, Läderkjol - Second Hand, Skor - Din Sko, Halsband - Glitter


Imorgon ska jag, Jakob och några kompisar åka till Jackes familjs sommarstuga i Kungshamn. Det är seglarveckan där nu så det kommer vara sjukt mycket folk där och det blir nog grymt kul! Kommer hem på torsdag igen.

MISS BLUE




Måndagskvällens outfit: Klänning - Gina T, Halsband - Indiska


GOOD NIGHT SLEEP TIGHT




Ett par skor ur garderoben - Din Sko

Idag har det varit jobb och sedan grillning och fotboll nere vid havet. Imorgon blir det mera jobb och förhoppningsvis stranden efter om vädret tillåter... Nu sängen! Natti.


WAKA WAKA!!!






Haha, den här helgen har varit GRYM!!!! :P Har haft besök av ett gäng danskar som jag och Johanna träffade i Australien. Så jävla roligt gäng! Fest hela helgen kan man säga. I fredags spelade Hoffmeastro på sociten, i lördags hade jag 20 1/2 årsfest:P Det blev så lyckat! Har inte haft en så kul kväll pä länge:) (Visar bilder en annan gång) I söndags var det en spännande VM final och igår var det club monday.
Den här helgen blir svår att slå...

IT'S THE WEEKEND



Nytt i skohyllan. Köpte dessa i peking för 20 kronor kanske...:)

Nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss. Ska upp tidigt imorgon och fixa en massa grejor inför helgen som kommer bli fullspäckad och förhoppningsvis skitrolig! Jag och Johanna får besök av våra danska vänner som vi traffade i Australien. Det blir hoffmeastro på fredag på sociten. Och jag ska ha 20 1/2 års fest på lördag på farsans jobb, runt 70 pers, kommer blir skitkul! Ladda:D

RAINBOW




Vart tog solen vägen? Idag har det varit riktigt kyligt. Fast en väldigt trevlig dag ändå, med thaibuffe till lunch, minigolf och sedan kvällsmys med bästisen:)

BOHEM




Blus - H&M, Jeansshorts - Zara, Nya gladiatorsandaler - Scorett

BABY, I LOVE YOU


Haha detta är den första bilden som tagits på oss:P

Igår firade jag och Jacke 4 år. Grattis till oss :D Fan va länge de e...:P Älskar dig fortfarande mest i världen baby! <3

RSS 2.0