The time of our lives





Den 8 februari drar jga och Johanna <3 till Sri Lanka!!! Den 24 feb drar vi vidare mot Australien, bokade biljetterna igår och är såå glad och de ska bli så sjukt kul och spännande =)
Är hemma igen nu för sista gången tror jag nu innan jag flyttar hem igen vid jul. Jag är dödssjuk, mår piss, inte kul.
Svininfluensan?

Nobelfesten 2009







Jag ska stå i garderoben på Nobelfesten 2009 här i Olso!!! Så jäkla häftigt=) Tänk att jag kommer vara under samma tak som många av världens kungligheter och USAs president Barack Obama! Undrar vem som får ta hand om hans rock? :D


It´s all for the best, well of course it is...





Fill my life with fashion!












It´s getting harder and harder to say goodbye...



Älsklingen var här och hälsade på i helgen. Vi hade jättemysigt och tänkte som vanligt visa lite bilder när jag fått tummen ur arslet och lagt in dom på datorn. Åker hem i helgen också en sista gång innan han åker. Sedan träffas vi inte på ett tag...

What´s my name?




Imorgon kommer älsklingen hit <3 Ikväll ska jag på arbetsintervju klockan 10! Haha låter skumt:P Men det är på samma restaurang som Johanna jobbar på så jag hoppas jag gör ett bra intryck, hade vart askul=) Har kommit mött på en del lustiga namn på posten, bl.a. Snortheim, Trosby, Hallonsten och min personliga favorit - Bull-Berg, haha:P

Hotties for your feets

H&M har fått in så många snygga skor den senaste tiden. Jag behöver verkligen inga, men man kan ju alltd titta på dem:P


Snyggt med gråa boots.


Tycker dessa är skitsnygga! De finns ett par likadana fast i fejkormskinn, de är minst lika snygga. Hittade dock ingen bild på dem.

It´s getting better




Älskar min pälsväst från H&M. Outfit från när jag var hemma.

Pälsväst och ring med svart/lila sten - H&M, Halsduk, brunt linne, ring och leggins - Gina Tricot. Kofta - Wilma. Väska - Lindex och halsband och döskallering - Glitter.


Jobbet på posten går fint, jobbade 8 timmar idag. Money money money... hehe. Förkylningen är också bättre och i helgen kommer älsklingen och hälsar på mig här i Oslo<3!!!  


Funny mark

När jag var inne och kollade på tatueringar hittade jag några andra som var väldigt fula men väldigt fräcka och roliga. Skulle aldrig få för mig att tatuera mig på detta viset men det är kul att nån gjort det:P


Ajjj!?


Haha fejk men ändå:P


Vad ligger i sprickan? :P


Uuuugh!


Skitcool



Hahah två annorlunda mutttattoos:P




Just like a tattoo

Åhh e så sjukt sugen på att gadda mig just nu! Jag ska göra det, ska bara lista ut vad det ska bli först.



Älskar Sienna Millers tatueringar!








Älskar texter i skrivstil och enkla symboler som hjärtan och stjärnor. Så ska tatueringrna sitta på diskreta ställen.



Since when?




Så ledsen för att jag är så dålig på att uppdatera här just nu. Har ju somsagt inget internet i vår lägenhet och sen händer det massa grejer nu som gjort att bloggen inte vart första prio. Men kan berätta att jag var hemma i helgen igen iaf. Mamma hade en väldigt sen kräftskiva i lördags och det var superkul! Haha har aldrig smakat så goda kräftor dessutom=) Åkte tillbaka till Oslo i söndags och sedan dess är det fortfarande posten som gäller. Nu har jag blivit sjuk också, inte kul! Mår skit så det blir sängen och en kopp te när jag kommer hem.

Kim Kardashian

Det var längesen jag hade ett inlägg i kategorin "beautiful ladies". Här kommer en brud som är hetare är elden;) Hon och Beyoncé delar min förstaplats på dom snyggaste kvinnorna i världen!















So I wrote this letter for you

Jag har blivit brevbärare. Började på posten här i Norge i måndags och idag delade jag ut min första reklam:P Haha nu får vi se hur detta går.


Asos

Vart inne på asos.com och suktat...









Ser ni vad jag är inne på just nu eller? Yes, svart, kedjor och stora halsband!

Guess

Min syrra är expert på att hitta (och göra för den delen också) snygga bilder. Älskar Guess reklambilder...






I think I want you

Fick shoppat av mig lite i helgen iaf, visar när jag fotat. Men har fortfarande shoppinglust kvar, inte bra...




Ännu mer från H&M


Time fly

Tiden går så himla fort, är tillbaka i Oslo nu efter en skön helg hemma.


Focus

Sorry för det dåliga bloggandet men är hemma nu över helgen så fokuserar bara på älsklingen:P

I! I! I! IKEAAAAA!!! (You know the night at the Roxberry?;P)

Nepp, nu ska jag och Johanna till IKEA en snabbis. Vår lägenhet är ju bara delvis möblerad. Vi har en soffa (som btw är stört skön!), en tvbänk och två stolar:P Haha så vi behöver bland annat något som kan ta hand om våra kläder och lite andra småsaker. Jag ska iaf äntligen köpa en klädhäst! Har velat ha det huuur länge som helst nu så nu köper jag den! Så snyggt=)




RIGGA på IKEA för endast 129 kr!

That boy makes my heart beat harder

Tomorrow I will see my lova again. Finally!








That´s hot!

Jag gjorde ju en "not hot-lista" för ett tag sedan om saker med/hos killar som jag tycker är sjukt avtändande. Här kommer en likadan lista, fast tvärtom. Saker som är riktigt heta enligt mig!

1) Snaggat! Finns det något hetare än killar med snaggat hår? Grrr


Vissa tjejer passa också i snaggat:P

2) Muskler! Men inte för mycket, inte så det blir biffigt. Det är fult. Lagom är bäst.

3) Nacke, rygg och händer/armar är de sexigaste kroppsdelarna på killar. Speciellt armarna när man ser ådrorna:P

4) Talang. En kille som är bra på något är coolt och väldigt attraherande. Typ som att dansa eller åka skateboard.


Vem kan stå emot Ty i Step Up?

5) Humor är det absolut viktigaste! Får du mig att skratta har du halva inne;)



6) Mörka
killar gillar jag.

7) Uppmärksamma. Jag måste ha en kille som bara har ögon för mig. Inte en kille som är svartsjuk och jobbig, men en kille som ofta påminner mig om att han tycker om mig.

 

Beskrev jag precis Jacke…? :P


Längtan

Någon mer än jag som längtar till nästa Sex and the city film kommer?


It´s the m*therfucking weekend

Så sitter man här på bibblan igen...

Tänkte berätta om helgen. I fredags var jag, Johanna, Johan, Nils och Axel på långpromenad runt en sjö som ligger lite utanför Oslo. Det tog bara några minuter att åka dit med tunnelbanan. Det var helt underbart! Solen sken och vattnet blänkte. Det var så vackert där! Löven håller på att bli gula och luften är frisk och kylig. Så härligt att få gå lite i skogen:P
 
I lördags var vi och skrev på kontraktet för lägenheten och fick nycklarna! Jahoo=) På kvällen jobbade jag och Johanna. Vi serverade som sagt på en stor bankett för 275 pers. Det var en studentförening som hade återträff vart fjärde år och det var en grisfest... Haha ni skulle skrattat ihjäl er om ni var där!!! När festen började och alla satt sig till bords kom det in en man med en stor käpp och bankade den i golvet. Alla blev tysta. Han skrek: Får jag presentera: Ers Majestät GRISEN! 
Hahahahaha ett långt tåg med människor kommer in (det var gamla studentkommitén) och i mitten bär de på en stor bår, det såg ut som en tron. På den står ...
En guldig plastgris!
Runt den gick fyra "vakter" som såg ut som värsta FBI spionerna. Svarta brillor, svarta kostymer och öronsnäckor.
Jag knäckte mig på mitten och var tvungen att vända mig om för att inte visa hur mycket jag skrattade (kan ju säga att det var fler än jag av servitörerna som gjorde det:P) Medans gästena var helt seriösa och klappade händerna förtjust.
De satte grisen mitt på honörsbordet och vakterna stod där runt den hela jävla festen, i 5 timmar!!! För en jävla plastgris!? Haha! De som satt i studentkommiten hade alla på sig grismedaljer i guld:P (När festen var slut hittade jag en sådan på golvet! Tänk var ledsen nån är som har tappat den:P Den ska jag hållla hårt i, haha! Ska visa er hur den såg ut nån gång:P)
När sedan ordföranden i studentkommitén höll välkomstalet avslutade han: Nu dricker vi Ers Majestät Grisens skål! Fick höra det hela kvällen då alla som höll tal avslutade så. De snackade om grisen som om de var en riktig person och kallade honom hela tiden Ers Majestät Grisen:P Fan att jag inte hade med mig kameran alltså...

Hade väldigt roligt iaf. Vi var ju som sagt mer än 20 servitörer på festen, i princip alla svenskar så man lärde känna ganska många. Och vi hade skitkul! När den "riktiga" festen var slut och vi röjt undan allt delade vi servitörer på vinet som blev över (Väldigt mycket!!!) och gjorde "sanning eller konka" med chefen:P Haha en gammal gubbe på 50 bas:P Gud var roligt det var och nu har man lärt känna nytt trevligt folk=)

Igår (söndag) flyttade vi och spenderade första natten i vår nya lägenhet. Vi har kommit relativt iordning men det är ganska mycket vi behöver till lägenheten. Den var ju bara delvis möblerad så just nu är de ända köksredskapen vi har tre skedar, tre glas och en kastrull som vi lånat av dom andra:P Vår hyresvärd skulle försöka fixa lite mer, sen ska vi till IKEA imorgon med.
Lägenheten är jättefin och jag tror vi kommer trivas där=)

Shit, blev ganska långt, hoppas ni orkar läsa lite iaf. Bilder kommer så fort jag fått från Johanna!

 


Kabonga!

Idag skrev vi på kontraktet för lägenheten, nu har vi fått nycklarna!!! =)

Miss my 3 lovers

Nu börjar jag sakna mina tre största kärlekar väääldigt mycket!

1) På första plats kommer självklart Älsklingen! Börjar bli så kelsjuk att jag håller på att avlida!



2) TUTTI FRUTTI! Det finns inte här i Norge...........



3) Dessutom börjar jag få riktig shoppingabstinens! Har inte shoppat på typ tre veckor tror jag! Och det är väääldigt jobbigt att gå runt på gatorna här i en storstad och bara kolla på allt genom skyltfönstrena. 


Life is a bitch sometimes...

O´Key, nu kommer lite att läsa här nu då. Veckan som gått har bestått av jobb, arbetsintervjuer,  lägenhetsvisningar och kvällsmys med äppelkakor:P

Jag har somsagt börjat jobba i ett kök nu. Det är ett tillfälligt jobb som jag fick via en ny rektyteringsbyrå Adecco som jag gick med i i måndags.
I tisdags började jag där och den dagen var nog den värsta i mitt liv! Fyfan!!! Dagen började med att jag och Johanna gick upp klcokan 5 på morgonen. Japp, ni hörde rätt, KLOCKAN FEM!!! Helt fucked-up tidigt! Aja vi släpade oss till Adeccos kontor. Det är nämligen så att om man är med i en sådan rektyteringsbyrå så kan man åka dit halv 7 på morgonen och vänta på att få jobb. Om man sitter där och det kommer in något jobb som passar får man första tjing på det. Vi ville därför visa oss duktiga och åkte in och satte oss i väntrummet med 15 andra polacker...
Vi satt där och väntade i 2 timmar! Utan att ha fått nått jobb fick då kl 9 åka hela vägen hem igen. Supertrötta och hungriga kliver vi innanför trösklen hemma då telefonen ringer. Tror ni inte det är Adecco som ringer och har jobb till både mig och Johanna. Johanna får ett ons, tors och fredag och jag får ett som jag självklart måste ge mig iväg till direkt. Helt slut och fortfarande hungrig går jag upp till tunnelbanan och missar den med ca 1 sekund. FAN FAN FAN!!! Fick vänta på nästa och åkte in till Adeccos kontor IGEN... Fick karta och kläder och gav mig sedan av mot dit jag skulle. När jag kom fram var allt en jäkla röra. De höll på att bygga om motorvägen som låg precis bredvid t-bane stationen så jag gick helt vilse! Gick och gick och gick och tillslut frågade jag en som jag mötte. Det visade sig självklart att jag gått åt helt fel håll och fick vända å gå tillbaka. Det var sååå nära jag sket i alltihopa och när jag äntligen kom fram var jag så trött att jag bara ville gråta. Chefen sa att jag inte behövdes där längre för jag var så sen men sedan fick jag ändå jobba i 2 timmar.
Jag blev direkt skickad till disken utan att en ända av de fyra som jobbade där hälsade på mig. Där jobbar två kineser och en annan tjej från typ Irak och jag förstår inte ett ord av vad de säger och dom förstår inte mig. De visade mig inte heller hur jag skulle göra så på de två ynka timmarna jag var där lyckades jag göra översvämning i diskrummet och få diskmaskinen att stanna... 
När jag äntligen slutat och var påväg in mot stan igen bestämde jag mig för att åke in till bibblan för att sitta vid internet. Satte mig självklart på fel spårvagn, 2 GÅNGER! Och fick åka spårvagn i mer än 1 och en halv timma. När jag väl kom fram till bibblan funkade inte min dator.......................Väl hemma den kvällen satte jag mig för att lipa framför One Three Hill hela kvällen. Vilken Jävla Skitdag!

Nästa dag på jobbet gick det bättre och nu är det helt okej. De andra pratade faktist med mig på lunchen idag! Haha:P Det var en till vikarie från Adecco där idag och igår. Hon var i min ålder och jättegullig. Ska somsagt jobba där nästa vecka med sen blir det posten.

Jag och Johanna ska servera i helgen med på en stor bankett för 270 pers. Ska bli kul=)

Nu till en underbar nyhet! Vi har äntligen fått LÄGENHET! Yippiee!!! Igår fick vi den. Skitsnygg och modern i centrum. Sjukt nice!!!

Nu är det finally helg och dags att vila upp sig efter en sliten vecka=)

Hoppas ni har det bra i Sverige?

Ha de! Som man säger här...:P


Update: Haha glömde berätta de som hände i förrgår me. Jag och Johanna blev tagna i en tunnelbanekontroll. Vi visade våra månadskort och trodde allt var chill när vakten plötsligt skickar oss till lapplisorna. FAN! Det visade sig att vi hade glömt stämpla dom. Så fucking typiskt oss, där hade vi verkligen vart duktiga och köpt biljett och så har vi inte fått reda på att man måste stämpla dom! Som tur var lyckades vi fjäska oss ur bötern med våra små puppyeyes och vi slapp betala bötern på 900 norska kronor!!! Sjukt mycket pengar. Men vi blev uppskrivna i deras "register" sa dom så vi skulle inte komma undan fler gånger:P  


RSS 2.0