I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR


Jacka - Lindex, Linne H&M, Jeans - ZARA och skor - Din sko

Jobbat hela dagen. Nu ska jag ner och träna och sen blir det bio mad Nattis! Vi ska se "Det finns inga känslor i rymden". Blir nog bra, den filmen verkar riktigt kul:)

IN MY HEAD


Fin bild från min och Johannas resa. En tiger i ett av asiens största zoo på Sri Lanka.

Jpbbat hela dagen och ska jobba hela dagen imorgon med. Har onti huvudet just nu och är väldans trött, ska mysa med Jacke:) Hejdå mina vänner!

I'M GONNE WORK MY ASS OFF!



Imorse stack jag och mamma till Halmstad bara för att jag skulle köpa den nya skorna Reebook Easytone. Har fan sökt land och rike runt efter ett par svarta sådana i min storlek. Har vart omöjligt! Idag fick jag ialla fall tag på ett par som är perfekta! Jag är glad! Nu får vi bara hoppas att dom funkar och att jag får lika snygg röv som Kim;)

Har börjat jobba på en restaurang på ett hotell och dessutom håller vi på att flytta nu, därför har bloggen blivit lite bortglömd. Söker dessutom jobb och en egen lägenhet. Försöker "ta tag i mitt liv" just nu. Köpte gymkort igår och tränade armarna så idag kan jag knappt lyfta dom.
Men nu ska jag ta och ringa älsklingen och ta en lång härlig promenad i det vackra, soliga vädret. Ska jobba ikväll med...

Peace out!


MINOUTFIT



Jag har vunnit 2500 kr på H&M på Minoutfit.se. Jag la upp den 50.000 outfiten. Är så himla glad, det är typ det största j(läs: enda) ag vunnit i hela mitt liv:D

CHIC



Outfit: Skor - Din sko, Byxor - Bik bok, T.skort - H&M, Sjal - Gina T, Väska - Thailand

WESTERN



Outfit: Skjorta - Snott ur mammas garderob, tydligen skitgammal, Skärp - Vero Moda, Jeans - H&M, Boots - Din sko, Väska - Thailand

KALLITHEA



Längtar tillbaka...

VI ÄR ALLA FÖRLORARE

Håller med så många  andra som redan har skrivit om detta. Vi lever på 2000-talet och borde se framåt. Skapa ett modernt Sverige för ALLA i det här landet! Istället går vi bakåt i tiden och nu har ett främlingsfientligt parti kommit in i riksdagen. Detta får bara inte hända i ett land som vårt! Jag blir så jävla arg, ledsen och rädd. Fyfan vad jag skäms över att kalla mig svenak just nu...

VI GILLAR OLIKA!



En eloge till Aftonbladet för deras löpsedel idag! Jag har gjort min plikt som svensk medborgare idag och röstat för första gången i mitt liv:) Alla som får borde rösta! Men rösta INTE på sverigedemokraterna. Ett gäng patetiska, osäkra och utstötta människor som bara vill tillhöra en grupp. Sen det här jävla skitsnacket om att de inte är rasister, de är inte bara rasister, utan också mytomaner. Ush!

WAVES & ROCKS






Tillbaks igen efter en välbehövlig och underbar vecka på Rhodos med världens härligaste Nattis!

RHODOS



Åker till Rhodos imorgon! Ses om en vecka:)

CHAPNLLE - DRESSY


CHAPNLLE - CASUAL



OLDIE




Festoutfit från i sommras: Klänning - Chapnlle, Skor - ? (lånat), Skärp - Gekås och väska - Bianco:)

FIXAR-FRASSE



Har haft en trevlig men väldigt upptagen helg. Pappa har ju fyllt 50 så han hade stort kalas i lördags. Det var massa att fixa och hjälpa till med. Idag blir också en fixardag. Åker ju till Rhodos på onsdag:) Har redan vart hos tandläkaren imorse, nu städar jag rummet och snart ska jag dra ner till stan för att fixa lite annat.

H2O










Ännu fler bilder från när vi var i Oslo. Jag har på mig min jeanskjort från Gina som jag pimpar med brocher från H&M på axlarna och mina jeansshorts från second hand.

Har varit i Danmark ons-tors på badhotellet i Fredrikshamn med pappa och den sidan av släkten. Pappa fyllde 50 år i onsdags - Grattis älskade pappa! <3 Jag älskar min familj och släkt! Det har varit så himla trevlig. Och imorgon får jag träffa alla igen då det är storkalas för pappa. Nu har jag en hel del att stå i. Ciao!


RSS 2.0