Witch Mix?

Buona sera!

Idag har varit arbetsdag för Johanna och en väldigt lugn dag. Jag sov till 10 och när jag gått upp och gjort mig iordning gick vi med lille Emil till affären för att handla mat. Jag och Johanna lagade sedan middag idag. Det blev en kycklinggryta med bacon, lök och champinjoner, bandpasta och en god sallad med nötter, äpple, blomkål, tomat och blandsallad. Till efterrätt blir det min specialitet - Hallonparfait. Hoppas nu familjen tycker om maten=)
Nu slappar vi bara, jag har packat, detta är ju min sista dag här, sorgligt... Snart ska vi äta och sedan ska Johanna till skolan,  där hon läser italienska. Jag ska med och se hur det går för henne;) Efter det vet vi inte riktigt vad som händer. Antingen blir det bowling med Lisbeth, hennes bror och hennes brors flickvän + två stycken killar som båda heter Alessandro. Eller blir det Appertivo med Måns (svensken vi var på förfest hos) och hans rumkompisar. Det lutar åt det första alternativet eftersom vi lagat så god mat själva och ska äta hemma. Aja, vi får se, man vet ju aldrig hur kvällen ter sig...=)

I affären handlade jag också på mig en hel del dricka att ta med hem...billigt:P





Så inte flaskorna ska gå sönder under flygturen hällde vi över det i petflaskor. Snacka om Old Times. Fick flashbacks från 15-årsåldern då man smög och gjorde häxblandningar från flaskorna i morsans barskåp;) Haha!


Under my yellow umbrella

Gårdagens partynatt blev också superlyckad. Vi var på förfest hos en svensk kille som hette Måns. Där var en massa trevliga människor från olika länder. Jag och Johanna delade en flaska gin och efter det var iaf jag ganska onykter...
Hehe vi drog vidare till en stor klubb som hette Rolling Stones vid halv 1 tiden kanske. De hade två dansgolv på den klubben, ett jättestort på nedervåningen där de spelade rockmusik. Faktist ganska många bra låtar, många gamla roliga klassiker liksom. Sedan fanns där ett stort dansgolv på övervåningen med utsikt över det nedersta dansgolvet där de körde blandad musik, allt från techno till hiphop och R&B. Det var skitkul där och vi skakade loss hela natten lång.
Vid 4 tiden gav jag och Johanna upp iaf och tog en taxi hem. Var i säng vid halv 6 tiden på morgonen.

Vaknade...vet inte ens om jag vill skriva det men okej då... halv tre(!) på eftermiddagen. Det har verkligen spöregnat hela dagen idag så har spenderat största delen av dagen under ett gult paraply:P Väldigt tråkigt men men. Vi åkte in till stan igen och gick runt. Sedan åt vi på appertivo och efter det åkte vi till favvoglasssbaren Chocolat. Johanna köpte koppar och jag käka glass=) Nu är vi hemma och ska snart krypa till kojs.


Shoppade "bara"  dessa jeansshorts för ca 200 kr på Zara.


Haha det är jag med det gula paraplyet:P





Johanna fick jättefina påsar till sina koppar.


Glassmonstret nr 1 pussar er alla godnatt!


Turn the light off

Glöm inte att släcka ljuset mellan kl. 20.30 - 21.30!

The City Of Fashion

Jag Älskar Milano! Bästa shoppingen ever!!! Helt underbart många och roliga affärer med så mycket snyggt i! Har shoppat hela dagen idag inne i Milano, var även på en marknad på morgonen men det var inget att ha så drog snabbt in till centrum. Tyvärr har det regnat idag, och pengarna har runnit iväg...:P


Haha på marknaden köpte vi iaf varsin t-skirt, fick krypa in i bakluckan på den röda bilen och prova dem:P Haha trash till max!

Johannas Shoppingfynd:


Heidi Klum t-skirt - marknaden, nitlinne och väska - Bershka, 
Skjortklänning och sjal - Pull a bear, skärp och skor - H&M.

Mina Shoppingfynd:


T-skirt m. fransar och nitlinne - Bershka, blommigt linne - Terranova, Skjorta,
sjal och gladiatorskor (jag vet! ett par till...:P) - H&M, T-skirt - marknaden.


Haha såhär ser det ut på Johannas rum nu:P


Dagens Outfit: Sjal, collegetröja, leggins, långt vitt linne - Gina Tricot (japp, gillar Gina:P) 



  

Venedig

Idag åkte jag och Johanna på en dagsutflykt till Venedig. Vi gick upp kl 5.30 (!!!) på morgonen, stört tidigt. Och ändå kom vi försent till tåget som gick halv 8. Vi fick springa som dårar genom centralen och kunde i sista sekunden hoppa på tåget! Sån jäkla röta att vi hann med alltså! Det är så typiskt oss också att alltid hamna i sådana situationer...:P
Aja väl på tåget kunde vi iaf ta igen oss genom att sova i tre och en halv timma. Väl framme i Venedig tog vi första bästa båten och åkte längs kanalen runt ön. Vi hoppade av på andra sidan och spenderade sedan dagen genom att gå, gå och gå...och ta en jäkla massa kort. Lovar, har kort på varenda jävla gränd, kanal och bro, ja, varenda centimeter av Venedig. Där var väldigt fint iaf och det ända som var synd var att det inte var sol idag utan ganska kyligt. (Fast långt ifrån värre än hemma såklart:P)
Dessutom har jag smält i mig tre (!) pizzaslice idag:P Jag e ett sånt fetto, e du inte stolt över mig älskling? =)


Haha Johanna gick runt med en stor Italien bok som värsta turisten och hon har vart där i ett halvår:P
Dessutom  gick hon runt och läste för mig som värsta guiden, fattade nada, men säg inget till henne;P




En känd kyrka tydligen:P Den hade väldigt vacka mosaikbilder på väggarna.




Vackra bilder från Venedig!


Inte lika vacker...Haha de e nått med mig och bajs på semestrar:P


Dagens outfit: Skjorta - Lånad av Johanna från Rut m.fl.
                          Jeans - Gina Tricot
                          Tygskor - H&M

Old Fashion

Här kommer lite fler roliga bilder från Old Fashion, vår roliga festkväll i onsdags:P


Haha vet inte riktigt vad Johanna försöker dölja? :P


Bondbrudarna Lisbeth, Mia, Jossan och Johanna.


Cool bild från dansgolvet.


Who´s there?


Party & Picknick

Gårdagens festnatt var helt underbart kul! Haha, fick en "lagom" (?!) fylla och var i Milano med min bästa vän! Kan det bli bättre? Vi mötte iaf upp Lisbeth och Mia och vi fyra begav oss till favvostället Old Fashion. Det var skitkul, träffade en massa roligt folk och dansade till gamla goa klassiker hela natten! Var hemma halv fem på morgonen, det säger nog en del om hur lyckad kvällen var ;)


Goda jordgubbar=) (Haha kolla Johanna i bakrunden!)


Jossan är full...


Johanna var med glad i hatten... =)

Idag har vi haft helt underbart väder! Det har varit som svensk sommar, med strålande sol, molnfri himmel och minst 20 grader. Vi åkte in till stadsparken med Emil och mötte upp en massa andra utlänska au pairer och hade pick nick i parken. Så mysigt och härligt att ligga och glassa i solen=) Fick allt några små fräknar idag:D

Dock möttes vi av ett mörkt moln när vi var påväg in mot parken med tunnelbanan, jag hade glömt stämpla mitt tunnelbanekort och fick böta 350 spänn! Vilken sur och otrevlig vakt det var med! En gammal gubbe som stod och skrek åt mig på italienska, och inte ens efter typ 5 min verkade han fatta att jag INTE fattade italienska. Idiot!


Underbara bilder!


Så söt =)


Dagens outfit: Lee jeansjacka - mammas gamla som hon hade när hon var typ 6 år (!!!)
                          Linne - Gina Tricot
                          Kjol - Gina T
                          Leggins - Gina T
                          Väska - Accessorize
                          "Josefin"-halsbandet
                          Armband - Lindex

Cherry

Måste bara berätta att jag lyckades knyta en knut på en körsbärsgren med tungan iförrgår kväll!!! Slå de ni!


Ciao!

Just nu sitter jag i Johannas rum, kom fram till Milano igår kl 15.00 ungefär och möttes av härlig vårvärme och sol, så underbart! Flygningen gick bra förutom att mina hörlurar till mp3:n gick sönder så fort jag satt mig på planet så det sög! Så typiskt:P Aja när jag landat tog jag bussen till centralstationen i Milano och möttes av Johanna! =) Vi åkte hem till hennes au pair familj och jag fick träffa barnen hon passar, Emil och Giulia.

Ingen tid att slösa, vi bytte om och gjorde oss iordning för att gå på "appertivo". Jag trodde det var en restaurang i och med att Johanna alltid skríver på sin resedagbok att hon är och äter på appertivo, så jag tänkte väl att det måste vara deras stora favvoställe eftersom dom alltid äter där. Nu har jag fått reda på att det inte är ett ställe, det är ett sätt att äta på, på kvällarna har restaurangerna typ buffe och en drink för ett billigt pris, typ som vi hemma har happy hour eller lunch. Vi mötte upp med en annan norsk au pair Johanna lärt känna här, Lisbeth och hennes bästa kompis som också var på besök hos henne, Mia och vi fyra hamnade på en knökfull restaurang med en enorm buffe. Där satt vi och skrattade och drack "sex on the beach" till kl 10 på kvällen. Sen drog vi till en bar och drack tequila och fruktvodka shots för 1 euro st:P Sist men inte minst drog vi till en exlusiv club som hette "Hollywood". Skitfräck med riktigt gräs som täckte marken i entén, där inne fanns dock bara gamla kostymnissar och dessutom spelade de bara knarkdunk där så vi stach hem ganska snart. Vi var ju tvugna att spara oss tills ikväll då vi ska till favoritklubben Old Fashion och festa loss hela natten. E laddad till max, ikväll blir det fest.



Har laddat upp med Breezer, choklad, vin och, jajjemen JORDGUBBAR! Mums=)

Idag hade jag en låång skön och behövlig sovmorgon iaf, sedan åt vi middag med barnen och deras mormor, Sedan begav jag, Johanna och Emil oss iväg till en liten park och till en supermarket. Det var mysigt att spatsera runt här. Vi åkte sen hem och lämnade Emil och jag och Johanna åkte in till centrum och tog en glass på hennes favoritställe Chocolat. Mums=) Sedan gick vi runt i den stora stadsparken och käkade glass och snackade om allt och inget.
Nu ska vi snart dra ut! Johanna lockar håret för fullt.


Härliga bilder från idag.


Gårdagen partyoutfit, dagens kommer imorgon=)


Ute å surfar

Äntligen BREDBAND! Helt sjukt vad man blir handikappad utan internet, det känns ju fan som man suttit i fängelse! Haha:P Imorse flög Jacke upp som en raket, det var som han hade eld i röven! Hans telefon ringde nämligen och det var från dom som skulle installera bredbandet! Underbart =) Nu kan man äntligen surfa och börja tanka pörr igen;) Haha

Milano



Imorgon åker jag till Milano! Det ska bli så himla kul, har aldrig varit i Italien förr=)

Pizza

Jag och Jacke gjorde hemmagjord pizza häromdagen, den blev skitgod, dock för liten tyckte Jacke;)



Jag gjorde degen, det var hur enkelr som helst, bara vatten, olja, jäst, salt och mjöl. Knådade två små söta bullar och la i en bunke för jäsning. När jag sedan efter några timmar tittade till degen hade de söta små bullarna svullnat upp till en stor fet röv som elakt moonade mot mig från bunken:P



Så här blev min Pizza tillslut. Jacke gjorde en egen men han bara öste på allt som fanns i kylen (majs bl.a.! Blä!) så den blev...lite konstigt eller va man ska säga:P
(Haha, mamma sitter här ijämte och förrveten som hon är sitter hon och tjuvkikar hela tiden, hon såg min pizza och utbrast - Vem är det som har spytt? Haha hon e dum:P Men ändå, pizza som pizza;)

Bakom mina solglasögon...

...Kan jag va mig själv!

Tänkte visa mina outfits som jag burit denna soliga och våriga vecka. Nu åker äntligen solbrillorna fram igen, älskar snygga solbrillor. Det är en sådan där liten, enkel accessoar som höjer en hel outfit.


Outfit nr 1: Hårband - H&M
                   Svart polo - Gina? (gammal)
                   Skinnjacka - Dorothey Perkins, London
                   Jeans - H&M
                    Stövlar - Din Sko





Outfit nr 2: T-skirt m. Heidi Klum tryck - Marknad London
                    Skinnjacka - Dorothey Perkins, London
                    Jeans - Cheap Monday (Så himla snygg "läder" detalj i sidan av brallorna)
                    Stövlar - Din Sko
                    Halsduk - H&M

                    Armband bild 1 - Lindex

                    Armband bild 2 - Ur&Penn

                    Väska - Accessorize, London
                    Solbrillor - H&M



Outfit nr 3: Örhängen - H&M
                    Vitt linne - H&M
                    Kavaj - Gina Tricot
                     Haremsbyxor - Zara
                    Skor - Din Sko
                    Skinnjacka - Dorothey Perkins, London
                    Sjal - Gina Tricot
                    Solbrillor och väska - Accessorize, London


Ladies Night

Hello Bloggen!
Bredbandet lyser fortfarande med sin frånvaro och därför blir det inte inlägg varje dag just nu. En uppdatering idag iaf. I fredags hade jag min första lilla "get-together" hemma i nya lägenheten. Jag hade film/tjejkväll med några kompisar. Kvällen bestod av skräckfilm, godis, läsk, chips, skvaller, tjejsnack och fnitter i mängder! En helt perfekt kväll, right? ;)
Fick dessutom fina tulpaner att ställa på tvbordet av flickorna, så hemtrevligt och moget!


Brace

Hittade de här snygga armbanden på Lindex igår.


Vårkänsla

Idag har jag åkt runt i stan i en cabbe med Jimmy. Vi har åkt runt och glassat i den underbara vårsolen, guuud vilket härligt väder vi har nu! Vår Vår Vår! Fan va man blir lycklig och glad bara solen tittar fram lite, bävar för den dagen det blir dåligt väder igen, nu när det har vart sol hela veckan.



Jag älskar våren och solen och nu vill jag bara att de ska bli sommar! Åh ja e så glad=)


Imse Vimse Spindel...

Nu när vi har flyttat har vi duschen nere i källaren. Det är ett litet bås i tvättstugan, som ett omklädningsrum. På grund av detta är det nu slut med mina sångstunder i duschen=( Duschmunstycket används inte längre som en microfon utan som vapen. Man är nämligen inte ensam i duschen, utan iaktas ovanifrån av stora, långbenta spindlar...


Little Notes

Uppdateringen av bloggen kommer vara fortsatt dålig eftersom vi inte fått vårt bredband än och inte får den förrän den 24!!! Då åker jag dessutom till Milano så vet inte om jag kommer skriva då heller men men. Har ringt till Bredbandsbolaget idag ock var en sur bitch så jag hoppas dom snabbar på nu. Dom borde ha en snigel i sin reklam, inte en grey hund nånting... Grrr...:/

Sådana här små söta lappar hänger på väggen framför ytterdörren när jag kommer hem från jobbet från min älskling.


Design

Nu är nästan vår lägenhet klar! =) Bara en massa tavlor som ska upp då väggarna är lite kala:P Här kommer bilderna som jag lovade.






- Mina älskade tidningar på hög, riktigt snyggt att inreda med tidningar och böcker.
- Ijämte ser ni vår utsikt från köksfönstret, skojja hehe det är en fin tavla Jacke fick av mig i julklapp som hänger i köket.
- Kakfatet under är så himla gulligt, köpte det på Ö&B för 69 kr, tro det eller ej:P
- Tavlan längst ner i hörnet föreställer Jacke när han åker blades, den är jättefin och det är coolt att sätta upp fräcka personliga motiv på väggarna än att köpa tavlor på främlingar=)
- Mina kokböcker står framme på en hylla i köket, tycker dom är så snygga.
- Orkideer är min favoritblomma!
- Grenar (pil och ormhassel) är skitsnuggt att inreda med, lättskött också:P
- Min kökshortensia längst upp som håller på att dö hela tiden:P
- Under den har vi min fina, antika pigtittare. Snyggt att blanda modernt och gammalt/antikt.
- Den vita byrån var en ful, gammal träbyrå vi köpte på second hand för 100 spänn. Vi målade om den och satte på nya knoppar i silver och woalla! Den blev så snygg och som ny. Personligt och ett bra sätt att spara pengar när man flyttar hemifrån. (Tvbordet var också från second hand och ommålat)
- Min underbart vackra kristallkrona lyser upp rummet och ger vardagslyx!

Här kommer en bild på vår "Walk-In-Closet" :P



Party Princess



Efter en seeg tid har jag nu en massa fester och tillställningar att se fram emot! På tisdag åker jag ju till Italien för att hälsa på min bästa kompis, johanna. Då blir det en massa festande på Milanos bästa klubbar, haha eller hur Johanna;) Längtar!



Sen när jag kommer hem är det ju påsk, då har jag blivit bjuden på ett stort kalas som min pojkväns föräldrar ska ha. Det ska bli kul...om jag lyckas byta bort min jobbtid då jag jobbar den helgen! Blää!
Aja sen den 18:de ska min farbror ha ett stort 50 årskalas så då blir det med fest. Sista och absolut den festen jag ser mest fram emot är den 25 april! Då har två kompisar från min gamla skola, John och Johan ha en stor 20 årsfest. Det kommer nog bli skitkul!


Curious


Såg "The Curious Case Of Benjamin Button" igår. Den var konstig, underlig och vacker. Jag vet inte vad jag tyckte om den, den hade så konstig handling och de hände inte så mycket men den var ändå fin och bra på nått sätt...
Brad Pitt spelade riktigt bra, han var bra som gammal gubbe:P Det var riktigt fräckt att se hur dom gjorde skådespelarna unga och gamla, det såg så verkligt ut och det gjorde så stor skillnad på en och samma människa. Cate Blanchett var väldigt vacker!

Boring!!!

Jag har verkligen inget intressant att skriva om, jag ör dödssjuk, (hoppas ni tycker synd om mig!), har shoppingförbud och har jobbat hela veckan (ska jobba hela helgen med...suck). Det har verkligen inte hänt nånting. Dessutom har vi ju inget bredband hemma än så måste åka hem till mamma varje gång jag ska skriva ett inlägg, de e jobbigt, längtar så tills vi får bredband! Det måste komma snart! Då kommer bloggandet igång igen, lovar=) Ska ner till stan en runda och fönstershoppa, sen ska jag hem å göra tacos till mig och älsklingen ikväll=)

Ha en fin fredagskväll!


Olsendress




Min Olseninspirerade klänning från Glitzy har äntligen kommit!
Tänkte visa bilder när jag bär den lite senare.

Sambo

Jag har funderat lite på det här med att flytta ihop med någon, det är lite läskigt...
Han kommer se allt nu, jag kan inte dölja något längre. Långa toabesök, smutstvätt, hur man ser ut som ett jävla vrak när man är sjuk. Det är skitläskigt. Han kommer se alla mina töntiga tanttrosor som är så grymt fula men riktigt sköna! Vi tjejer har väl alla sådana? Innan har man ju kunnat gömma dom längst in i garderoben men nu kommer han se dom.
Innan har jag kunnat sova med min bettskena när inte varit med. (haha kan inte fatta att jag skriver detta, men jag gnisslar tänder som en åsna så måste ha de:P) Men nu sover vi ju tillsammans varje natt och jag måste ju använda den nån gång.
Det är nästan som att bli ihop på nytt, upptäcka den egentliga personen, med alla brister som inte längre går att dölja.

Jag kan inte fatta att jag är sambo nu! Det låter så moget, det är många vuxenpoäng för de;)

Tänk inte ens tanken!

Jacke har varit sjuk  i typ två veckor nu och nu håller han äntligen på att bli frisk. Min sista tanke igår innan jag somnade var att det var sjukt att inte jag blivit smittad, fan va bra!

Imorse vaknade jag upp snorig och med halsont...



Inspiration

Tänkte jag skulle visa hur jag vill inspireras till min nya lägenhet. Vi håller fortfarande på att inreda den för fullt, ska visa bilder när jag är klar! Det blir snart förhoppningsvis å såå fint =)




Vitt        Romantiskt      Hortensia    Gammaldags        Silver         Ljust

  

        Orkidée         Lantligt        Fashion       Ranunkel  


Tjuvar & Banditer

Ännu en dag på jobbet. Idag har jag varit deckare. Polisen var inne i dag och letade efter en person som stått på vår parkering och sålt stöldgods. Vi satt och kikade genom filmerna från  övervakningskameran och försökte hjälpa polisen lite. Jag lyckades hitta bilen han åkte i och så hade jag löst mitt första fall! Nee, men jag hjälpte till iaf:P

Ännu en mystisk person kom in i butiken igår. Han köpte silvertejp och sedan frågade han om vi hade något tjockt rep...? Kidnappare? hmm...

Jobbar hela denna veckan och börjar kl 7.00 varje dag utom lördag. zZzZZ Ne, nu ska jag hem till mig (hörde ni, "hem till mig":P) och laga mat. (Å de då? "laga mat" hahah :P)


I´m a Barbie Girl in a Barbie World

...Life in plastic, it´s fantastic!

När jag var liten (lr ja, lekte väl med barbie tills jag var 14 år:P) älskade jag Barbie! Jag älskade att leka med det och hade hur många som helst, jag och min syster hade varsitt barbiehus som vi satte ihop till ett enormt, barbiehästar, bilar, you name it! Vi hade allt. Jag, min lillasyster och min kusin lekte alltid med denna underbara, onormalt smala och perfekta plastdocka.

Anledningen till att jag nämner detta är att Barbie idag fyller 50 år. Grattis!


Humor

Söndag: Började som sagt inte så bra. Men men, jag och Jacke fortsatte fixa i lägenheten, vi var också och storhandlade mat för första gången tillsammans. Vi höll ju på att svälta ihjäl:P Kvittot var väldigt långt och summan slutade på ca 900 spänn, mycket mat...

Vi hämtade också vår boxer så nu har vi tv, yippie=)

Jag lagade vår första middag, bandpasta med köttgryta. Det blev ganska gott, helt okey faktist. Är nöjd för att vara första gången, kommer nog bli en utmärkt kock som min fader nån dag...nån dag...:P

Sen hade vi myskväll med, jajjemen tuttifrutti (såklart!) och film. Vi såg The Step Brothers. Den var askul! Vi garvade nästan ihjäl oss, riktig låg humor:D

Den handlade om två väääldigt omogna män som blir styvbröder och måste dela rum då de båda två fortfarande bor hemma fast de är 40 år.
De börjar som ovänner och hatar varandra men sedan inser de att de har väldigt mycket gemensamt och blir bästa kompisar. Det är dock inte alla som står ut med två övervuxna bäbisar som springer runt som vildar och inte gör något vettigt. 

Den låter inte så bra, men se den! Sjukt kul, sjuk humor, ibland undrar man vem som kommer på handlingen i sådana här filmer?
 


Hattifnatt

Lördag: Jag och Jacke ställde klockan på 8.00 och sedan rände vi runt hela dagen till alla second hand affärer i hela stan! + en massa andra affärer. Vi handlade bland annat en byrå och ett soffbord. Sedan målade vi möblerna, satte upp hyllor och fixade i vårt hem=) Ska visa bilder på allt när det är klart, det kommer bli så fint!

Sedan var det dags för den stora 20 årsfesten som min kompis Frida hade! I bygdergården i byn var det hattparty och dukat för 50 pers. Det var helt underbart kul att träffa alla gamla klasskompisar som jag inte sett sen studenten! Just Like Old Times...=) Alla var stiliga i sina hattar och vi satt och käkade vid långborden och sjöng snappsvisor med trubadur. Sedan spelade ett band och vi dansade hela natten lång! Vilken underbart lyckad kväll, hade så jäkla kul! Munkisar, ni är underbara;)

Så här såg jag ut i min hatt!



Eller hur var den fräck? Gillar hattar, det är riktigt snyggt, tror jag har ett hattansikte.
Skulle vilja bära hatt oftare=)


...
Efter en helt underbar kväll väntade en inte lika underbar natt. Blev nämligen matförgiftad av min thaimat som jag käkade på festen så jag vaknade på natten av att jag hade skitont i magen och mådde illa. Sprang in på toan där jag spenderade en låååång stund med huvudet i toastolen. La mig sedan huttrande i soffan i tron om att jag var klar men ville ändå ha en spann jämte mig. Vi hade ingen spann och jag upptäckte att alla soptunnor vi har, och vi har tre stycken (!) är sådana med hål i (ni vet sådana silvriga nätsoptunnor man köper på ikea), inte kul att spy i en sån:P Fick inte ligga länge innan det var dags igen, hann inte till toan den här gången utan fick lägga pizzan i diskhon:P Nästa dag när Jacke gick upp och in till köket för att äta frukost möttes han av en fin syn.
Jakob:
- Älskling, käkade du thaimat igår lr?

Friday Night

Har inte haft internet i helgen (vi har inte fått bredband till vår lägenhet än) därav den dåliga uppdateringen. Aja här kommer en snabbgenomgång av helgen.

Fredag: Först var jag som sagt hos farmor och farfar på ett litet kalas. Sä här såg jag ut då.



Sedan åkte jag vidare och hade en trevlig kväll med goaste och roligaste kompisarna som finns! =) Den som fattades var ju självklart Johanna. Aja dom drack men kände att jag inte pallade, jag satsade ju på lördagen då jag skulle på 20 årsfest. Fast hade riktigt kul ändå, så härligt att alla var hemma! =) Vi dansade, skrattade och uppförde oss allmänt konstigt hela kvällen, Underbart! Jag säger bara - Toarulle;)


Hortensia


Har köpt en hortensia till vårt köksfönster, och när jag kom till lägenheten imorse var den nästan död! Jag är florist, det är pinsamt! Fick panik, kändes som det var mitt lilla barn. Vår första fina fönsterblomma i vår nya lägenhet och den dör direkt! Öste på med vatten och pratade med den hela dagen! - Snälla, söta dö inte! Var glad nu! Ja, jag vet, jag pratade med en blomma, men den mådde nog lite bättre sen=)

Looking good in a hat


 



Christina Aguileras musikvideo till låten "Ain´t no other man but you" har varot min inspirationskälla till hattpartyt imorgon;)


Ännu lite mer inspiration för imorgon=)

Nej, nu ska jag dra på en förfest sen blir det nog Oskars. Är just nu på 70 års kalas hos min Farmor och Farfar, Grattis älskade farmor=) Sedan ska jag och Jacke spendera vår första natt i vår nya lägenhet. Har vart där och pillat hela dagen ida, och imorgon är det second hand som gäller.

TickTack




(Bilderna är jättedåliga, min kamera suger)
Men den här snygga guldklockan fyndade jag iaf på Ur&Penn idag för endast 200 kr, skynda er! Det är deras sista reavecka!

See you soon



Pratat med bästisen idag <3 Ska hälsa på henne i Milano om tre veckor, underbart! =)

My life i black plasticbags


Började packa igår och frågade Jakob vad han packat i eftersom vi inte har några flyttlådor. Han sa att han lagt alla sina kläder i vanliga matbutikskassar. Smart tänkte jag...fast inte så länge.
Det här går fan inte med vanliga små kassar, fram med de stora svarta sopsäckarna!
Nu har jag fyllt fem stycken, och har fortfarande kläder KVAR!

Where to start?


Nu ska jag börja packa! =)















Men vart ska jag börja???

Josefin á la SATC

Fick min födelsedagspresent från Jakob idag, lite sent men det var det värt! Å Jag älskar dig baby!


Mitt underbara Carrie necklace! Josefin á la Sex and the city!

Appartment


Jossan <3 Jacke

Jag och Jacke har vart och fixat lite i vår nya lägenhet. Vi har dessutom vart på jysk och blomsterlandet och massa andra blomsteraffärer. Det kliar så i fingrarna, det är så mycket jag vill köpa och inreda med! =) Vi var också inne i djuraffären oh tittade på vår framtida dvärghamster Laffe=)



1. Jacke i vårt kök.
2. Vad som var kvarlämnat i vårt kylskåp :P
3. Vår nya gata och utsikten från vårt fönster.
4. Hallen, hatar färgen! :P Haha.



Här har vi "Vardagssovrummet" :P



Jacke började fixa å trixa som en galning direkt. Gillar att se honom med en disktrasa i högsta högg;) Hemmafixarn=)

Ne nu ska jag träna och sedan börja Packa!

Sweet Home

Nu flyttar vi! Jag och Jacke får lägenheten idag! Yippie =)


My New Darlings
















These new darlings just arrived into my closet!

Har vart och hämtat min beställning från Halens, dessa underbart söta skor. De påminner lite om de Carrie Bradshaw bär i ett avsnitt i Sex and the City. Hon är på date med Mr Big och då ringer Miranda som ska föda. Mirandas vatten går över de rosa skorna, remember? Hihi =)

Värsta Schlagern!

Måste bara få ur mig detta - Jag Hatar Melodifestivalen och jag fattar inte hur någon kan titta på skiten?! Paljettklädda fjollor som galer om samma jävla saker år ut och år in.

Jag tittade på melodifestivalen när jag var liten, och visst jag gillade väl det då. Det var mysigt och speciellt att ha EN melodifestival att se fram emot, å efter EN tävling var den slut och man såg fram emot nästa grej. Men hur orkar man sitta typ 8 lördagskvällar irad och kolla på något så uselt? Har folk inget liv eller? 
Dessutom såg jag i lördags att nu har de inte bara 100 deltävlingar, nu har de även 1000 jävla röstningar VARJE deltävling! Svt kramar verkligen ur varenda lite slant ur de korkade svenskarna fickor
Första röstningen - Vem ska komma sist?
Andra röstningen - Vilka ska mötas i röstningen om att komma till andra chansen? 
Tredje röstningen - Vilka kommer till andra chansen?
Fjärde röstningen - Vilka ska mötas i röstningen om att gå vidare direkt till finalen? 
Femte röstningen - Vem ska gå vidare direkt till finalen?
Sjätte röstningen - Är ni säkra, ska just den här komma vidare till finalen?
Sjunde röstningen - Vem hade snyggast rumpa?
A, ni fattar? ORKA!  

Sen så verkar inte artisterna fatta att när man ställt upp 35 år irad och inte vunnit än, kanske det är dags att lägga melodifestivalen på hyllan? Nej dom fortsätter och fortsätter och fortsätter! Det är ju fan samma jävla artister varje år och deras låtar låter exakt likadana! Det är ju som om man satt hela melodifestivalen på replay!
T.ex. LInda Bengtzings låtar:
Alla flickor utom Jaa
Jag ljuger så Braa
Hur svårt kan de Vaa... (Ne, det är frågan?)
Sounds familiar???
Sen får man ju som sagt dras med samma artister alltid, hur många gånger har inte BWO vart med och tävlat tillexempel? Fattar dom trögt? Sen har vi ju "Schlagerdrottningen" Carola som var med första gången när hon var 16 år och idag är hon 42! Snälla, pensionera dig! Kommer vi få dras med t.ex. Amy Daimond i melodifestivalen nu med tills hon är 102 år?


Första gången, 16 år och en gul                Några år och några liter botox senare, NO!
sparkdräkt, I Like!


Första gången, guldlamé och           Amy 102 år? NO!
söt glugg, I Like!

Jag menar kan inte folk ha lite bättre fantasi och komma på något nytt? Dom där jävla fläktarna tillexempel, dom är väl utslitna snart eller?

Sen finns det ju knappt nån riktig schlagermusik kvar. Nej nu är det opera, dansband och "hiphop" istället. Suck.

Sen när skiten äntligen är över ska man lyssna på alla "schlagerhitsen" i ett helt jävla år på radion tills nästa melodifestival startar, och då drar karusellen om igen...

Aja nu har jag fått lättat trycket lite och nu åker hornen in igen...tills nästa gång det är nån/nått som skall grillas;)

Mohahaha!




Another Love...


Fjädrar & Paljetter


Tröja från H&M, Jeans H&M och stövlar Din Sko.

Så, Äntligen har jag hittat en hatt!!! Ni får se den på lördag när det är dags men jag kan ge lite ledtrådar om hur den ser ut iaf: Fjädrar & paljetter...;) Haha låter weard men den e skitcool, kommer lätt va snyggast på festen:) Jag hoppas bara min beställda klänning från Glitzy hinner komma tills dess. Fick sms från Halens idag om att mina skor kommit, hoppas mamma hämtar dom efter sitt jobb åt mig.


På Buttericks hittade jag hatten.

Jimmy tvingade jag med som sällskap, en riktig klippa=)

Bring your umbrella

Det regnar ute å är allmänt tråkigt väder. Nu ska jag till Göteborg IGEN för att leta efter den perfekta hatten. Så jäkla onödigt egentligen:P Aja seriös som man är, har ändå inget annat för mig. 

Några grymma låtar:

1. Lil Wayne m.fl. - Make it rain (Så jävla go låt, tröttnar aldrig:P) 

2. Lorentz & M. Sakarias - Vi maxar (Får rysningar när jag lyssnar på den här låten på högsta volym i mp3n!)


Älskar hans coola röst.

By the way...

Så här såg jag ut i Gbg förresten:



Världens bästa mysoutfit som dessutom är skitsnygg är en hög svart kjol med en mysig tröja. Älskar min gråa tröja med puffärmar från Gina! Orkade dessutom inte ha högklackat (!?) på mig så tog på mig mina underbart sköna tygskor från second hand.

Movie

Har vart en väldigt oaktiv bloggare den här helgen känner jag, men detta har verkligen vart en slappishelg. Dessutom har jag ju blivit lite sjuk och bara vart med min älskling som också är sjuk, så vi har bara slappat, inte nått överintressant att berätta om. Imorse hade vi dock en väldigt givande och intressant konversation då vi diskuterade skillnaderna mellan en brax, prutt, fjärt, fis och smygare...

Men men under dessa dagar har jag iaf sett två riktigt bra filmer:



The Day The Earth Stood Still var den första filmen. Den handlade om hur utomjordingar skulle rädda planeten jorden från oss människor och våran miljöförsörelse.
Ett stort, mystiskt lysande klot dyker upp mitt i New York och ur det kommer en rymdvarelse och en enorm robot. Ett team med doktorer, biologer och rymdforkare kallas in för att undersöka saken och rymdvarelsen tas omhand för att man ska försöka få reda på vem han är, vart han kommer ifrån och vad hans syfte är på jorden. En forskare, Helen försöker hjälpa rymdvarelsen från människorna som tror att han ska attackera jorden. Helen hjälper honom tills hon får reda på att hans egentliga uppdrag på jorden är att utplåna människorna så att jorden kan leva vidare. Kan hon övertala honom att vi människor kan ändra oss innan det är försent?

Den här filmen låter verkligen som en töntig since fiction film men den var verkligen bra! Gillar att man har börjat göra filmer som uppmärksammar miljöförstörelsen vi människor gör på vår jord. Den kunde haft en lite djupare "sidohistoria" om man utrycker det så, men annars var det en helt okej film att se. 



Changeling handlade om en mors kärlek till sitt barn. Christine Collins kommer en dag hem från jobbet och upptäcker att hennes son Walter är försvunnen. Mord, korruption och hot har gjort att förtroendet för polisen i Los Angeles sviktar allt mer. Efter en rad misslyckade fall och allt fler människor som sätter sig emot dem måste de få en återupprättelse snart. Efter 5 månaders letande och förtvivlad väntan ringer polisen Christine för att meddela att de äntligen hittat hennes son! Den lyckliga återföreningen av mor och son uppmärksammas mycket av pressen och äntligen fick polisen sin solskenshistoria och löste ett fall för att återfå folket tillit. Men när Christine möter upp pojken på tågstationen upptäcker hon att det inte är hennes son. Det är därimot ingen annan som tror henne. I kampen om att få sin son tillbaka dras hon in i något mycket större. Polisen gör nämligen allt för att få bort bevisen om att de skulle ha fel. Vem är pojken som påstår sig vara hennes son? Vart finns hennes riktiga son? Kommer hon att kunna övertala polisen att det inte är hennes riktiga son innan det är försent? 

Angelina Jolie som man är van vid att se som en snygg, sexig och stark stålkvinna är helt fantastiskt i den här filmen! Har aldrig sett henne göra en sådan här roll, i filmen spelar hon en tystlåten, skör och känslig kvinna. Men hennes kärlek till sin son ger henne en sådan inre styrka! Man ser verkligen hur Angelina lever sig in i rollen och gråtscenerna var helt sjukt bra! Herregud, hon gjorde hela filmen, riktigt bra!

En riktig crydrama film, men tror faktist att killar skulle tycka den var lika bra som tjejer. Mycket känslor och man blir så jävla frustrerad och arg när man sitter i soffan och ser vissa händelser. Man känner, och en film som ger tittarna samma känsla som karaktärerna i filmen har är bra, sjukt bra! Filmen är mörk, kall och hemsk men samtidigt vacker och hoppfull.  

Se den!


RSS 2.0