Valborg = Amatörernas afton?

Hade en kund inne på jobbet idag som köpte läsk, massa godis och chips. När han skulle betala sa han:
- Idag är det ju amatörernas afton så det är lika bra att stanna hemma.
Jag skrattade och funderade sedan lite på det. Det var ju faktist sant de han sa. Det är väl aldrig så många fjortisar och småbarn som super skallen av sig som på Valborg? Det fick mig också att minnas min första "festarvalborg", jag och mina vänner söp skallen av oss, såklart. Men fan va kul vi hade! Haha, därför tänkte jag visa min bästa valborg. Aftonen 2006.




Underbara vänner<3

Hair History

Först och främst måste jag berätta att vi har årets varmaste dag idag (hitills)!!! Underbara 25 grader! Sommar, utomlands, svettig...! =)

Har iaf vart hos frissan idag och fixat svallet. Toppat och färgat det. Det blev sommarblondt. 
Har som ni vet en ganska lång hårhistoria då jag provat det mesta, utom att klippa kort hår, page eller liknande, men det kommer nog det med nån dag. Många gånger (väldigt många gånger!) har jag även haft mina hårkatastrofer, ni tjejer vet vad jag menar! Flera misslyckade färgningar har lett till stora sammanbrott och många tårar. Min stackars mamma har fått stå ut med mycket. Håret är liksom det folk ser först när dom ser en och om man inte är nöjd med känns allt ju piss. 
Eftersom jag och Jakob vart ihop i snart tre år (Ja vet, sjukt!) har ju även han fått vara med om en del av mina hårproblem. Aja jag och Jakob gick iaf på stan häromdagen och när vi gick förbi en frisörsalong kom jag på att jag skulle klippa mig och färga håret idag, så jag nämde det för honom.
Jakob tvärstannar och stirrar med skräck i ögonen på mig varpå han utbrister
- Nej, inte igen!
Jag skrattar åt honom och lugnar honom med att jag inte skall göra något drastiskt. Han sneglar fortfarande misstänksamt på mig och följer tvekande efter mig när vi går vidare.
Han är på jobbet nu, han jobbar till 20.00, men kom på att han kanske bara har sagt det för att slippa vara hemma om jag skulle ha ett "hårutbrott"...Hmm, får ta och ringa honom..eller kanske ska kolla i garderoben först, han kanske gömt sig där...

Blev iaf nöjd idag, så du kan vara lugn älskling. Visar en bild på håret nån dag.


Jag i mina hårfärger... mellanbrunt, blont och mörkbrunt.

Nu kommer snart Frida och Björn, ska ha "parmiddag" idag, jag vet moget! (Jag har tvingat Jacke:P) Ska ut i solen och grilla, ska bli så härligt och gott=) Kanske uppdaterar igen ikväll. Pusshej så länge!


Strawberries

Åhh gud vilken hemsk och stressad dag jag har haft idag! Allt körde verkligen ihop sig. Gick upp kl 9 och åkte till pappas restaurang kl 10. Jag skulle hjälpa honom och jobba. Efter en halvtimma ringer telefonen och det är min chef på Statoil som ringer och undrar vart fasen jag är nånstans. Då har jag dubbelbokat jobben, jag hade helt enkelt glömt att jag skulle jobbat på Statoil! Panik! Fick skynda mig hem och byta om och cyklade som en dåre dit. Kommer fram svettig som en gris! Inte så fräscht. Sedan kom jag på att jag hade en tid hos tandläkaren kl 12.45! Helvete! Jakob får ringa och avbeställa tiden (som jag redan bokat om en gång:P). Klockan 18.00 slutar jag och kl 18.00 börjar min fotbollsträning. Cyklar hem som en dåre (igen...) och byter om och åker ut på landet och tränar.

Alltså den här dagen har varit såå utmattande, är helt slut! Har knappt hunnit andas idag känns det som.
Aja fast dagen har vart så dålig är jag ändå glad nu. När jag cyklade hem från mamma innan, kl 9 på kvällen i bara t-skirt och kofta så blåste det typ ljumna vindar mot mig, fåglarna kvittrade och det var fortfarande ljust ute! Det luktar sommar ute nu! Jag älskar den doften, jag tror ni fattar vad jag menar med sommardoft.  Jag älskar sommaren! Jag blir så lycklig av sommarkänslor, vill bara stanna tiden och leva i stunden föralltid!



Igår åt jag jordgubbar! Ännu mer sommar! Love<3


Har världens underbaraste pojkvän. Han hade köpt en chokladask
till mig för att jag haft en så dålig dag idag=)


Imorgon ska jag klippa och färga håret, wish me luck!

Converse

Min mamma har vart i Barcelona så fick lite presenter när jag var hemma hos henne idag=)



En skitcool Converse väska, skosulan i botten är skithäftig;)


En söt t-skirt.



Två fina kort jag tog igår=)

Pärlor, Korall & Silver

Dagens:


Jeansjacka - mammas gamla Levis
Tunika - Gina Tricot
Leggins - Gina Tricot
Ballerina - Indiska
Pärlarmband - Kicks
Klocka - ?
Silverarmband - H&M

Sienna Miller

Dagens kändis inspiration kommer från Sienna Miller. Hon har en annorlunda stil, enkel men lyckas alltid få den att sticka ut lite extra med någon detalj. Streetcool till vardags och elegant och glamourös till galor och fest.
 

Hon är så himla vacker och naturell med. Älskar hennes vackra hår. 

















Dead or Alive


What a feeling!

Min dag:




Älskar att känna sanden mellan fingrarna.



Knoppar, blommor, blad, gräs, grönt - VÅR!




K brunn betyder kärlek!

Ännu mer kärlek, duvorna satt och gosade i trädet.

Är så sjukt lycklig och kär just nu så jag håller på å spricka! Vårkänslor=) Älskar Varberg på sommaren, då vaknar stan igen efter vinterns ide, förbannar stället hela vintern för här är så dött! Men på sommaren är det den bästa staden i Sverige! Jag lovar, man kan inte annat än älska den här vackra platsen då! Jag tror alla som bor här håller med mig!


Obsessed

Apropå Beyoncé. Hon spelar huvudrollen i en ny film som snart kommer ut - Obsessed. Detta är den första filmen hon inte sjunger i. Det är en dramathriller där hon spelar frun till en framgångsrik man som blir förföljd av en besatt vikarie som börjar jobba på hans företag. Mer än så vet jag inte men har sett lite scener ur den och det verkar som Beyoncé gjort ett skitbra jobb och jag kan inte vänta tills jag får se filmen! Den verkar jättebra!


All I Wanna Do Is ...

Låtar jag diggar just nu:


1. Soulja boy - Kiss me through the phone (En riktig feelgood låt:) Härlig "bumbrytm" i den, om ni fattar va jag menar;)

2. Lloyd (?) - Life (Vet inte riktigt vad den heter, eller vem som sjunger den, men det står så på mobilen iaf:P Den är iaf hur fin som helst, Love it!)

3. A.R. Rahman - Jai Ho (Soundtracket från filmen Slumdog millionaire. Så sjukt bra!!! Det pirrar typ i magen när man hör den för låten bygger liksom upp en känsla och, a kan inte förklara. När man sett filmen blir den ännu bättre.

4. Pussycat Dolls ft. A.R. Rahman - Jai Ho (You are my destiny) (Samma låt igen fast en cover av Pussycat Dolls, den är minst lika bra!)

5. Beyoncé - Oye (Ni vet "Listen" från filmen Dreamgirls. Den finns också i spansk version - Oye. Precis lika bra som orginalet! Älskar den musikvideon också. Börjar nästan gråta varje gång, fattar inte hur en sångerska som har vart så länge i musikbranchen fortfarande kan ha sån känsla när hon sjunger. Älskar henne!!!)




Listen and enjoy!


Hangover?

Sorry att behöva göra er besvikna, men jag blir aldrig bakis! Mohaha har aldrig blivit det i hela mitt liv (...?). Hur mycket jag än dricker, hur full jag än blir, hur mycket jag än spyr, så blir jag inte bakfull, jävligt nice faktist, fast är väldigt trött idag, och är lite hes. Hade skitkul igår! Alltid lika kul att träffa alla gamla munkisar=) Sen är det askul att bugga! Gör bara det på sådana här fester, det blir inte så ofta och jag är rätt dålig men det är riktigt kul:)


På förfesten blev vi bjudna på "jellyshots". Små geléklumpar som smakade skit! Haha kändes som att svälja en spritdränkt snigel! Blä! :P




Vi hade kul i bilen påväg till bygdergården. Mix megapol på en krasslig maxvolym och en hel kör med skrikande tjejer!
Tog självklart inga bilder i bygdergården, jag är ju en sån bra bloggare! Man kan säga att jag gled in i dimman härifrån...;)

This is gonna be me!

Idag är det Johns och Johans stora 20 årsfest som jag sett fram emot så länge. Det ska bli skitkul! Ni får höra om den imon, måste göra iordning mig nu för det är långt dit så ska snart åka. Hörs imon, ha en festlig lördagskväll, å ta de lugnt med spriten;)


Detta ska vara jag imon! Haha;)

Slumdog Millionaire

Kommer inte ihåg om jag berättat om Slumdog millionaire. Tror inte det iaf. Aja såg den filmen för ett tag sen och det var absolut en av de bästa filmerna jag någonsin sett! Handlingen, skådespelarna, miljön, musiken, allt var så perfekt!

Den handlar iaf om en föräldralös kille från slummen som vinner Vem vill bli miljonär?. Polisen tar genast fast honom och för förhör. För hur kan en kille från slummen veta allt det som frågades för att vinna 20 miljoner? Han måste ha fuskat. I förhören går man igenom fråga för fråga för att ta reda på sanningen. I historien han berättar följer man honom genom sitt liv till dit han har kommit idag. Flykter, brödraskap, resor och jakten på hans stora kärlek.










Blev helt kär i killen som spelade huvudrollen:P Freida Pinto som spelade den kvinnliga huvudrollen är så vacker!



Lyssna på låten "Jai Ho", från filmen, den är helt underbar!!! Pussycat Dolls har även gjort en cover på den som är skitbra!

So hard?


Varje dag, varje gång jag kommer in på toan står toalocket såhär. Jag fattar inte vad det är md killar och toalock, trodde det bara var i böcker och tvserier dom aldrig fällde ner det? Hur kan det vara så svårt?

Twilight

Har nyss sett Twilight. Det var jättebra, precis som alla sagt. Längtar tills tvåan kommer, men tills dess får jag väl ta och läsa boken. Älskar kärleksfilmer och romantik! Så vackert med förbjuden och svår kärlek! Önska Jakob kunde komma flygande som superman och rädda mig lite då och då...:P Haha aja ska slagga nu, avslutar med lite vackra bilder från filmen, dröm er bort;) Godnatt!





Tutte


Såhär ser 90 % av bilderna Jakob tar på mig ut...

Catwalk

Har duschat, sitter och kollar en film och är helt slut! Modevisningen idag gick skitbra! Och det var askul=) Jag tänkte visa lite bilder.



Såhär såg lokalen och catwalken ut. Väldigt hög och väldigt smal...


Här är jag sminkad och friserad, var hos frisören kl 11 och sedan fick vi sitta och vänta tills kl halv 6 då modevisningen skulle starta, segt...


Såhär såg det ut i vår loge, det var som en bastu där inne och man blev nästan gasförgiftad av all hårspray. Backstage var helt galet! Plötsligt kom det tre frisörer och börja spraya håret på en och borsta puder i ansiktet på en. Stressade designers med händerna fulla av kläder och halvnakna modeller överallt:P Sen när det var ens tur att gå var det panik när man skulle byta om för det var så bråttom. Så fort man kom bakom scen slet någon ner brallorna på en och bara slet av en kläderna! Rena strippshowen bakom:P


Här går jag med favvooutfiten


Jag skulle också gå med något som kallades "kreativa kreationer". Jag hade på mig en klänning gjord av sugrör:P



Den var skithäftig och jag fick en stor, rungande applåd när jag kom ut på catwalken med den, skitkul=)


Några av de andra modellerna.


The grand finale!

Bohemic

Dagens (lr gårdagens blir det ju...:P):



Hårband - Lindex, Skinnjacka - Dorothy Perkins, Tunika - Gina Tricot, Namnhalsband - Betties galleria, Armband - Lindex, Jeans & Gladiatorsandalet - H&M.


Dinner for two


Idag lagade jag mammas goda torskgratäng.

Shoppingförbud!

Detta är det sista jag ska handla på en månad! Nu är det Shoppingförbud! Jag måste verkligen skärpa mig...Aja här kommer mina sista fynd på en månad...snyft! :P



Supersnygg nitväst 99 kr (rea) Gina Tricot


Leggins som ser ut lite som skinn, 149 kr Gina Tricot


Den här underbara byxdressen! Har vart på Gina Tricot typ varje dag för att vara först när dom fick in den. Hade en byxdress som jag typ levde i när jag var liten, älskade den. Så himla skön. Så när jag såg att det skulle komma in en på Gina var jag ju tvungen att ha en, så snyggt med=) 199 kr.


Sen köpte jag två nagellack, ett rosarött (som jag letat efter) och ett rosa. 70 kr


Sen när jag var och bokade tid hos min personliga frissa :P fick jag en hatt av henne:P hehe skitsnygg iaf=)


Min personliga shoppingkassebärare=)






Fashion Show


Imorgon ska jag vara med som model i den här modevisningen. Ska på träning och föreberedelser ikväll kl 18.00. Vet inte vad jag ska gå med för kläder än, får veta de idag. Är lite nervös faktist...

Lack


Mitt nya nagellack, trodde de skulle vara rosarött men när jag kom ut i solen
visade det sig att det var neonfärgat, lyser som värsta reflexen:P Men lite fräckt är det:P

Gissa bajset?



Idag har jag och Jakob haft ett dilemma.



Jag satt i soffan framför datan, in i vardagsrummet kommer Jakob med ett papper i handen. På pappret ligger något brunt, torrt, korvigt och konsigt...(hann inte ta kort på de, puckot slängde ju det, kollade i soporna men hittade de inte...:/)

Jakob - Älskling, vad är detta?
Jag - Inte vet jag.
Jakob - E de råttskit?
Jag - Jag vet inte!
Jakob - Men vafan, du kommer ju från landet!

Först och främst, bara för att jag kommer från landet gör det väl inte mig till nån jäkla bajsexpert eller? Stadsbor alltså... Dom tror alla som bor ute på landet har utedass, mockar skit varje dag och bor i hyddor byggda av komockor.

Aja fortsättning:

Jag - Vart hittade du det?
Jakob - Under sängen när jag dammsög.

(Då har han alltså sett den bruna "klumpen" eller vad man ska kalla det, plockat upp det och sparat det på ett papper bara för att visa mig:P Haha.)

Sedan satt vi framför datan och försökte leta upp vad det var för bajs, vi sökte på musbajs, råttbajs, fladdermusbajs, piggsvinsbajs och tillochmed pingvinbajs. Men inget såg ut som detta...Vi får helt enkelt skicka in det till Myror i brallan!


Kan det ha vart pingviner
som bajsat under vår säng?

Beyonce!!!

Kan inte hålla mig längre! Den 11 maj ska jag och Josse på Beyonces konsert i skandinavium!!! Weeeeiiiiiiiii!!!!!!!!! Fan va de ska bli kul! Finns det nån coolare, snyggare eller bättre artist/sångerska än hon?






Här kommer en liten utvärdering för hennes nya album från mig:

1. If I Where A Boy - Ganska tråkig, eller jag vet inte, den har väl blivit uttjatad nu. Därimot remixen med Kelly är skön!

2. Halo - Så vacker. Hon har väldigt många fina ballader i sitt nya album, de är som sagt otroligt vackra, men tråkigt att det inte är fler partyhits:P

3. Disappear - Tyckte mycket om den när jag först hörde den, men tröttnade ganska fort.

4. Broken-hearted girl - Älskar, älskar, älskar! Så fin, tröttnar aldrig! Kan lyssna på om och om igen fortfarande.

5. Ave Maria - Låter som värsta gospelpsalmen, väldigt "djup", hennes röst är stört vacker i denna sången, hon låter som en gudinna eller nått.

6. Smash into you - Ännu en ballad som är väldigt fin.

7. Saterlites - Tråkig ballad som jag faktist inte gillar så mycket.

8. That´s why you´re beautiful - Också ganska tråkig...

9. Single ladies - Bra partyhit, dansen i musikvideon är så cool!

10. Radio - Love! Skitbra låt med lie go i! Så go att sjunga med i.

11. Diva - Coolaste låt och musikvideo ever! Gillade den inte först, men nu är jag kär:P

12. Sweet dreams - Lite "läskig", men bra:P

13. Video phone - Gillar inte alls! Får damp av å lyssna på den, skitjobbiga ljud:P

14. Hello - Underbar!

15. Ego - Bra, inte skitbra men helt ok.

16. Scared of lonely - Ännu en vacker ballad

...Som sagt, väldigt många ballader, men hon kommer nog köra många gamla godingar på konserten så man får skaka lite rumpa;)

Little me

Igår var vi ju på min farbrors 50 årskalas. Den ägde rum i min gamla hembygd i bygdergården. Det var poängpromenad, god mat, dans och sång.

Jag invigde min klänning från Glitzy.



Lilla My

Sedan på natten kom tåget från Stockholm hem med halva Varberg. Varberg spelade ju SM-final mot AIK i innebandy, tyvärr förlorade dom efter två år som svenska mästare.

Idag hade jag serieprämier i fotbollen. Första matchen, förlorade tyvärr men det var underbart kul!=)

I <3 Gbg

Var ju och shoppade i Göteborg igår! Älskar verkligen att shoppa där, hittar alltid en massa fina kläder=)
Solen sken och dagen var jättehärlig, så här såg jag ut:



Kavaj - second hand, Brillor - mammas gamla, Sjal - H&M, Linne - H&M, Jeansshorts - Zara, Stay ups - ?,
Skor - H&M, Ring - Gina Tricot, Väska - Asserorize.

Här är mina shoppigfynd:


Jeanleggins, två tunikor i olika färger - Gina Tricot, Ballerinas - Indiska, Nagellack & hårband - Lindex, klänning - Gina. Svart linne - H&M.

A Night At Home

MYSKVÄLL!



Imorgon e de shopping i Göteborg som gäller!

CS

Så här ser Jacke ut när han spelar...


Hahaha tönt...

Kate Winslet

BEAUTIFUL LADIES!
Tänkte börja göra inlägg om vackra kända kvinnor också! Här kommer första:





Jag kommer ihåg när jag var liten och tittade på Titanic. Älskade den filmen när jag var liten (älskar den fortfarande men men) och jag tyckte att Rose (Kate Winslet) var världens vackraste kvinna. Och håller ni inte med om att människan blir vackrare och vackrare ju äldre hon blir? Och dessutom helt naturlig, utan botox oxh plastikoperationer.


Tusenbröder

Kollar Tusenbröder nu, så jäkla bra!


Ice Ice Baby

Idag har vi haft ännu en dag med underbart väder=)



Ännu en god glass!

Hmm..??

Hur kan Jacke få sin tandborste att se ut såhär efter typ två dagar???



Mary-Kate & Ashley Olsen

Här kommer ännu ett inlägg med kändisinspiration. Denna gång bjuder jag på tvillingarna Olsens rockiga och coola stil.







Eleganta till fest







Streetcool till max!

Låt er inspireras!

Kiss Kiss







Pink lips

Dagens outfit:


Armband - Jättegamla, Skor - Arnes skor, Jeans - Gina Tricot, Blus - H&M






"All eyes on me in centre of the ring, just like a circus"

Nu har vi kommit hem. Tänkte visa bilder från cirkusen=)








Cirkus

Idag ska jag och Jacke på cirkus!!! Yippie!=) Jag blir som ett litet barn när jag är på cirkus, älskar det! Älskar värmen och mörkret i circustältet, älskar stankan av elefant och kamelskit, älskar musiken, strålkastarna och artisterna, clownerna, dansöserna, akrobaterna och djuren, älskar sockervadden och popcornen! Älskar allt! Jag och mina systrar och mamma går på cirkus maximum varje år. Min mamma älskar också cirkus och har alltid tagit med oss på den. Vi är uppvuxna med det liksom, kanske därför jag älskar det så mkt=) Aja idag blir det inte cirkus maximum iaf, dom har inte kommit till Varberg än, men det ska bli så kul ändå!




Brazil Jack heter cirkusen vi ska på=)

Efter cirkusen ska vi på kalas igen. Det är en sak som är bra när man har skilda föräldrar, allt x 2. Olivi fyllde ju år igår så då var det kalas hos pappa och idag är det kalas hos mamma=)

Hörs senare!

A Beautiful Day

Har haft en helt underbar dag i solen! Känns som det har vart sommar idag. Har lekt med alla mina småsyskon och kusiner hela dagen=)

 
Jag sitter och drömmer och Oliver snaskar på en godis.


Sen gick vi till parken å dammen för att mata ankorna.


Oliver försökte rymma in i skogen så Ida fick fånga in honom.


Jag kollar efter ödlor=)








Vi åt en riktig sommarbuffé. Mums!


Jag och älsklingen=)


Släkten vid matbordet.


Vi spelar krig=)



Jakob är absolut Olivers idol! Så söta=)


Jakob och Ida var lite trötta efter all lek.


Jag och Lussebullen.


Vi skulle spela kort men
då ville Max vara med och
la sig mitt på bordet:P

Nu sitter vi å kollar på tusenbröder här hemma.
Gonatt allihopa!

Blommigt & remmar

Dagens outfit:



Linne/klänning - Milano (kmr inte ihåg vad affären hette), Armband - Lindex,
Gladiatorsandaler - H&M (hur sköna som helst, love them!), Namnhalsband -
Betties galleria

Påskafton & Barnkalas

Gårdagens outfit:

Klänning - Vero Moda, Skärp - Bik Bok, Skor - Din sko

Några bilder från igår, jag tog tyvärr inte så många bilder... Men vi käkade iaf en stor påskbuffé, sjöng snapsvisor, tittade på påskbrasa och fyrverkerier och sedan drog vi "ungdomar" till krogen=)



Idag skall jag på barnkalas, eller a, min lillasyster fyller 13 år (!!!) helt sjukt, men hon kommer alltid vara min lilla skitunge=) Sen fyller lilla Lucia också år snart så kl 4 ska vi fira dom=)



Deras födelsedagspresenter=)

Grattis era småskitar! =)


Glad Påsk!

Dagens outfit:

 Haha, bjuder på den här:P Jag och min lillasyster som
påskkärringar för ett antal år sen=)


Mina fina vitsippor på köksbordet.

Min påskäggsjakt!
Vad kan påskharen ha gömt i vår spis?

Tittut! Ett litet påskägg! =)


Mums!

Jakob ska med gå på äggjakt när han kommer hem från jobbet=)
Hihi ska visa vart jag gömt hans ägg.
(Bara han inte läser dett nu innan han kommer hem.)

Ett under cykelhjälmen på hatthyllan. Det kommer han aldrig att hitta:P
Och så lite nötter i troslådan:P Haha=)

Var tvungen att springa ner på stan idag och köpa en påskklänning som jag ska ha på mig ikväll. Ikväll ska jag på stort kalas med Jakob släkt. Vi hörs imon, då kommer bilder från min påskafton=) Glad påsk allihopa!

Färgglad, passar bra till påskafton=)

Belly


Idag hade jag på mig min söta magtoppen från Gina och min urgulliga
glassörhängen från Bik bok..

Sunset

Idag har jag varit hos min farmor och farfar på dagen. Min farmor hjälpte mig sy om min läderkjol jag köpte på second hand. Nu passar den. Vi fikade, jag satt på deras balkong och solade och vi gick en härlig vårpromenad och jag plockade en bukett vitsippor. Så underbart, stört, helt sjukt väder det vart ute idag, sommarvarning! Mina fräknar har ätligen hittar fram! =)

På kvällen nu så har vi grillat ett gäng nere vid stranden. Här kommer lite bilder från det:




Jag hade gjort en italienskinspirerad sallad med mozzarella och oliver,
pasta med pesto och sedan grillade vi supergoda kycklingspätt som jag
fått av pappa=) Mums!


Grillmästaren Salle




Underbart!


Me and my baby=)

Sarah Jessica Parker/Carrie Bradshaw



Ursnygga outfits från sact-filmen.


SJP på röda mattan.



Ännu mer outfits ur sact serien. Älskar den sista outfiten
från när Carrie är på bröllop. Klänningen, frisyren, allt!

Kändis Inspiration

Tänkte börja med inlägg med bilder på olika kändisar i snygga outfits. Kändisar som jag tycker klär sig snyggt och inspirerar mig. Ska försöka ha ett i veckan iaf, minst! Det första kommer iaf ikväll!
Låt er inspireras!!!


Nitar & läder


Dagens shopping



Urgulliga glassörhängen, passar perfekt till ett glassmonster som jag=)






Snyggt midjeskärp m. guldnitar även det från Bik bok 199 kr


Skitsnygg skinnkjol från second hand, måste dock sy om den lite då den är för liten...

Kiss The ... ?

Idag har jag haft en riktigt bra dag=) Först hade jag en lång sovmorgon (jag vet, jag har långa sovmornar ofte...:P) med älsklingen. Sedan när han åkte till jobbet åkte jag till mamma och jag, mamma och syrran gick på stan. Jag köpte massa påskpynt och lite annat smått och gott. Vi fikade och sedan åkte jag hem och påskpyntade i lägenheten. Det blev så fint=)



Så här ser vårt hem ut nu=) Köpte även en spegel med guldram att hänga upp ovanför soffan. Speglar gör ju också att ett rum ser större ut, vilken är bra i vår lilla etta.


Såg den här handduken i en design och prydnadsbutik...Say what?

Streetcool

Här kommer gårdagens outfit:


Toga Party

Förresten, glömde berätta! Det är så jäkla kul nu, har typ en stor fest varje helg väldigt långt framöver. Detta året fyller ju typ alla mina kompisar 20 år, så många har stora, roliga fester! Idag damp det ner ännu en inbjudning i brevlådan. Emma i min förra klass skall ha toga party! Så spännande och roligt! Nu får jag ju verkligen användning gör mina gladiatorskor iaf!




Jag ska ha en riktigt snygg toga=)

Power of Goodbye

Hejsan!

Tänkte berätta om min dag! Först hade jag en lång sovmorgon, sedan träffade jag Josse och Johanna. Vi gick en runda på stan och tog årets första, välsmakande och helt underbara kulglass! Älskar sias kulglass! Sen var det dags att säga hej då till Johanna! Buhu=( Hon åkte nämligen tillbaka till Italien ideg igen, men men, nu är det inte så långt kvar tills hon kommer hem igen iaf.


Världens bästa vänner! <3

Sedan bar det av till Ge-kås med Jacke. Och efter det hälsade jag på min underbara mormor och morfar.

Big Black & Beautiful


Är inte Beyoncé och Tyra Banks lika? Två helt underbart snygga, kurviga svarta kvinnor. Båda två, en av de mest framgångsrika och talangfulla inom sitt ämne. I love them both!

New Week

Idag har jag gjort lita allt möjligt - hjälpt pappa på hans jobb, ätit på min lillasyrras skola, hon går hotel & restaurang och lagade mat idag. Sedan har jag varit på modellträning, ska vara med på en stor modevisning för p.s gymnasiet här i Varberg. Det är treorna som går textil som avslutar med en stor modevisning som visar allt de har sytt. Efter det åkte jag och Jakob hem till hans föräldrar, hans brorsa fyllde år så det bjöds på god mat och världens godaste prinsesstårta. Mums!
Nu sitter jag  hemma, Josse e här och snart ska vi dra till Johanna, hon åker hem igen till Italien imon...:/



Dagens outfit: Jeansjacka - Mammas gamla, hon hade typ den när hon var 6 år:P
                          Vitt linne - H&M
                          Leggins - Gina Tricot
                          Tygskor - Din sko
                          Armband - Lindex 

Filmtips för söndagskvällen

Här kommer filmtips om två bra filmer att mysa framför i soffan denna söndagskväll=)

Att se med tjejerna:

Vicky Christina Barcelona Drama/romantik
Handlar om de två bästa  vänninorna Vicky och Christina som bestämmer sig för att tillbringa en sommar i Barcelona. Vicky är förlovad och ska snart gifta sig med den perfekta mannen. Christina är en sökare och äventyrare som söker efter sann kärlek och passion.
På ett galleri möter de två på en mystisk, passonerad och charmerande konstnär vid namn José Antonio, som erbjuder dem en weekend fylld av spansk kultur och sex.
Christina övertalas snabbt och den lite mer osäkra och försiktiga Vicky låter sig även hon tillslut svepas med i den starka passionen. Efter ett tag vet varken Vicky eller Christina ut eller in och det blir inte bättre av att Josés ex, den tempramentsfulla och eldiga Maria Elena gör en dramatisk entré.

Filmen är väldigt sensuell, passionerad och vacker för ögat. Jag tycker den var ganska konstig och den hade väldigt djup handling. Men i och med de vackra människorna och plasterna i filmen blev den inte tråkig utan man ville ändå hela tiden se vad som hände näst, och när den var slut kände man sig lite harmonisk, lycklig och en smula fundersam...




Penélope och Scarlett är så vackra!

Att se med pojkvännen:

My best friends girl Komedi/romantik
Den här filmen handlar om de två bästa kompisarna Dustin och Tank. Tank hjälper killar som blivit dumpade av sina flickvänner. Han tar ut flickvännerna på en riktigt dålig date och bevisar hur bra deras ex egentligen var.
När Dustin inte får till det med tjejen Alexis, som han är hopplöst kär i ber han sin vän om hjälp...

Den här filmen var sjukt rolig! Det är det ända jag har att säga:P


Inflyttningsfesten!

Blev hur lyckad som helst, (förutom i slutet då de kom massa som inte var bjudna...) Men men vi drog ner till krogen sen och dansade hela kvällen. Så underbart jag hade de med tjejerna på krogen=)


Jag och Frida hade lyckats med det omöjliga! Vi hade på oss typ exakt samma kläder! Ödet:P Jag var ju tvungen att byta tröja sedan iaf:P
Jag testade också min nya Volumemaster igår! Det blev ju volym på håret, men vet inte om det blev så snyggt:P Men men man får väl öva lite mer:P


Det var trångt i vår lilla etta=)

Skål!

Hångel! :P

Jag fick för mig att betälla hem pizza kl 10 på kvällen, fetto:P

Bjöd självklart med mig, och det uppskattades som ni ser;P haha!

The Day

Innan jag berättar om lördagskvällens inflyttningsfest tänkte jag berätta lite om vad som hände på dagen.

Jag har inte berättat detta i bloggen men innan jag åkte till Italien hände en liten incident med vår bil.
Vi bor ju i min plastbrors lägenhet medans han är i spanien och jobbar. Och han har också en skitgammal skruttbil som vi också får använda eftersom ingen annan gör de. Iaf, en dag när jag skulle hem från jobbet bara dog den typ två meter hemifrån, så himla störande:P Den bara tvärstannade mitt i gatan utan förvarning eller nånting. Sen var den stendöd. Så fick ringa pappa så fick han bogsera mig ner till mitt jobb (vid sådana här tillfällen är det bra att jobba på en mack.) Aja fick inte igång den igen så lät den stå kvar på jobbet så vår verkstadkille kunde kolla på den. Han ringde mig sen när jag var påväg till Milano och sa att det var bränslepumpen som gått sönder och att det bara var att skrota den. Surt... Aja det gick en stund och sedan ringde han igen. Då hade han plötsligt fått igång bilen igen! Men han sa det att den kan hålla i 3 dagar till och den kan kan hålla i 3 år till, bara så ni vet kan den stanna precis när som helst! Läskigt:P 


Aja så imorse när jag skulle till jobbet kl halv 8 på morgonen gick jag ut för att upptäcka att det var svinkallt! Jag var tvungen att skrapa bilrutorna, så kallt var det! Aja sätter mig frusen i bilen och vrider på nycklen...och det händer ingenting! Fan fan fan! Den hade helt enkelt bestämt sig för att dö. Kul, kl 8 på morgonen! Men det var ju bara att sätta på sig mössan och trampa iväg på cykeln. Brr!

Sedan efter jobbet hände ännu en incident. I vår köksdörrspost sitter en hävstång fastskruvad högst upp. (Petters) Aja den är stor och av stål. Där hängde en handduk på den och när jag skulle ner och duscha drog jag ner handduken och då trillar den jävla stången ner rakt på min hand! Fan va ont det gjorde, livsfarligt! Om jag hade fått den i huvudet hade jag ju fasen avlidit!


Såhär ser den ut.
 

Move in

ikväll är det inflyttningsfest som gäller!!! Berättar imorgon...

Festens outfit


Skjorta - H&M, Kjol - Gina Tricot, Skor - Din sko

FredagsFödelsedagsFest

Igår var jag på födelsedagsfest hos en kompis, hon fyllde 20 år och det blev ett riktigt roligt party, dock en väldigt lugn kväll för mig eftersom jag skulle upp kl halv 6 nästa morgon å jobba!


Vi sitter och pyntar kakan=) och Petter kan inte hålle fingrarna i styr:P

Det var en tårttävling, de som gjorde den snyggaste och godaste tårtan vann. Vi körde på Spruttema! Haha, och vi vann självklart!

Här provsmakar födelsedagsbarnet vinnartårtan!

Golvet var täckt av uppblåsta kondomer, parketten blev glashal! Haha=)

Sedan drog vi till Oskars och dansade lite, men jag drog hem och la mig ganska tidigt, men det blev en riktig rolig kväll ändå=)

Fridays Outfit

Gårdagens outfit:

Min assnygga kavaj från second hand! Rena superfyndet - 40 kr! Jeans - H&M, Skor - Arnes skor Er billigt, T-skirt - Marknad i Milano, Sjal - H&M.

Second Hand

Gårdagens shoppingfynd:

Världens sötaste magtröja från Gina Tricot, smälter när jag ser den=)


Converse inspirerade skor från "Arnes skor Er Billigt!" haha:P


Har letat efter den perfekta kajaven hur länge som helst och fyndade den här skitsnygga på second hand för 40 kr! Underbart!



Dessa två vackra tavlor fyndade jag också till vår lägenhet på second hand för 100 kr/st.

Outfit

Gårdagens Outfit:

Örhängen - H&M, T-skirt - Bershka (Milano), Jeans - Jc, Tygskor - Din sko.

Love These Boots!


Har hittat mina drömskor! Vill ha!!!! Det är exakt ett par sådana här boots jag letat efter hur länge som helst. Självklart är dom slut på sidan också och kommer inte igen förrän i slutet av april. Men, men då är det jag om är först och beställer ett par! (det enda är att klackarna är lite för smal...?)
Aja dom kmr iaf från have2have. Direktlänk nedan:
http://www.have2have.se/

April April


Igår var det 1 april. Och det brukar vara min stora dag på året, jag är en riktig rackare på att lura kallingarna av folk! Ja, 1 april, de e då jag verkligen får visa min talang. Men igår, dagen bara försvann, hade inte ens tänkt på de, inte förberett någonting, fick dra ett nödskämt på Frida, men det var helt dåligt! Dessutom blev jag själv lurad så det bara skvätte om det!
Jag låg och halvslumrade, klockan var väl kanske 8 på morgonen och Jakob hade gått upp för han skulle jobba. Jag var skittrött men hörde hur han satt och knappade på sin nya mobil i köket. Plötsligt ropar han - Josefin! Haha, det går en get här nere på gatan! Jag (som somsagt halvsover) flyger upp ur sängen som en galning, rusar in till köket och stirrar upphetsat ut geonom fönstret, men upptäcker till min besvikelse efter en stund: - Här är ju inge get?! 
Å då kom det... - April, april din dumma sill...  
Fyfan va pinsamt å gå på nått så korkat! Å jag som är aprilskämtets kung! Nästa år, då jävlar, då kommer jag tillbaka med dubbel kraft! Se upp säger jag bara


Förövrigt hade jag en underbar dag! Jag var med Frida hela dagen och vi fikade, gick i solen på stan och var på second hand. Jag har självklart shoppat ännu mer och kommer att visa fynden imorgon=) Är man en shopoholic så är man:P

Hits!

Låtar jag diggar just nu:

1. T.I ft. Justin Timberlake - Dead and Gone (Så jäkla go mix med T.Is coola rapröst och Justins röst i refrängen.)
 
2. Kelly Clarkson - My life would suck without you (Fastnade för den här sången första gången jag hörde den! Älskar Kellys rockballader (?), eller vad man nu ska kalla det. Så cool och gullig titel och refräng oskså, dessutom älskar jag musikvideon.)

3. Kevin Rudolph ft. lil Wayne - Let it rock (Så skön låt, älskar Lil Waynes solo och refrängen och verserna, ja hela låten:P)

4. Metro Station - Shake it (Fattar inte när jag började gilla sådan här musik?)

5. Mando Diao - Dance with somebody (Finns det någon som inte gillar den här festlåten? Underbar att bara skrika med i i refrängen!)

6. Flo Rida - Right round (Kan den här snubben någonsin inte göra en partyhit? Jag säger bara - Han har gjort det igen!)

7. Henok Achido ft. Sophia Somajo - Pusher (Så jäkla skön å lyssna på när man vill chilla, eller på efterfest kanske. Skitbra iaf!)





Det blev en massa nya musiktips idag, var ju tvungen att ha lite nytt när jag skulle på semester. Hope u Like them!

Bad & Good

En sak som var väldigt störande i Italien var alla killar som glodde! Det var oftast inte italienarna själva (enligt Johanna) men vart man än var och främst på tunnelbanan, spårvagnen och bussen satt en hel flock med killar/män/gamla gubbar som glodde. Och det var inte lite! Det var liksom inte så man såg i vitögat hur dom kikade lite då och då, nej de stirrade med ögon stora som jordglober! Fattar inte att inte ögonen ploppade ut ur skallen på dem. Det var som om de aldrig i hela sitt liv sett en ljushårig tjej. Det var så obehagligt, de tittade inte bort heller om man glodde tillbaka, man visste ju inte vart man skulle kolla. Skaffa tv eller åtminstone internet, idioter!
Haha åsen alla som tutade på en när man gick vid vägen. Vande mig aldrig vid det, höll på att skita på mig varje gång för jag blev så rädd!  

Haha aja men sen var de två saker som var väldigt bra! Det första var deras toaletter. Första gången jag var på en allmän toalett letade jag väl efter spolknappen i typ 15 min! Haha tryckte och drog i allt som såg ut att kunna tryckas och dras i, men det slutade med att jag smög därifrån utan att spola... Haha aja sedan hände samma sak på en annan toa, men då var Johanna med och kunde visa mig. Det satt nämligen en stor knapp på golvet som man trampade på med foten. Så himla smart! Tänk var äckligt det är egentligen att spola på allmänna toaletter. Först torkar alla sig mellan benen efter de har skitit eller pissat och sedan trycker alla på samma knapp utan att ha tvättat sig först! Undrar hur mycket bajs å kiss de egentligen är på de där äckliga knapparna. Så smart att då ha något man trampar på istället, slippa nudda nånting.


 Sedan var det så himla underbart att bara kunna gå ner till matbutiken å köpa en billig flaska sprit att ha för kvällen. Så jäkla skönt att bara kunna göra så varje gång man ska ut! Jävla seriösa Sverige, haha:P

Flying Solo

Hey allihopa!

Nu sitter jag hemma i vardagsrummet (i Sverige) å myser med Jacke, eller vi myste innan, nu sitter båda var för sig med sin dator:P
Haha aja åkte hem från Milano idag. Buhu!!! Älskar verkligen Italien och Milano, människorna jag träffat på semestern, maten jag har ätit (Underbara, italienska mat!!!) och platserna jag besök, klubbarna jag dansat loss på och affärerna jag shoppat i! Underbar shopping, underbar mat, underbara klubbar och underbara människor! Kommer lätt åka tillbaka till Italien igen, då ska jag nog besöka Rom, Toscana, Sicilien och Pisa...Haha så mycket man vill göra:P 
Har som ni kanske förstår haft en helt perfekt semester, fattar inte hur en vecka kan gå så fort.

Aja sista kvällen i Italien tillbringades iaf i två timmar på Johannas skola, där hon läser en kurs i Italienska. Två timmar med en turk, en japan, en portugis, två brasilianare och två svenskar (jag och Johanna) + deras skrikiga och högljudda lärare. Satt och lyssnade på dessa människor där de satt och snackade på italienska (alla med olika dialekter) i två timmar och fattade ingenting:P Haha efter det gick vi å tog en hamburgare på McDonalds och väntade på Alessio och hand kusin Gianmarco som skulle komma och hämta oss med bil och sedan åkte vi och bowlade. Jag kom tyvärr sist (fattar inte vart min bowlingtalang tog vägen?) men som tur var vann Johanna, Girlpower! Det var en stor spelhall så efter bowlingen spelade vi lite andra spel med - basket, disk m.m. Tillsist åkte vi därifrån och tog en cruisingrunda i city med HipHop musik pumpandes på högsta volym. De skjutsade sedan hem oss och kvällen slutade med att vi satt och viskade i trapphuset till kl 3 på natten:P




Det är så kul när man snackar med människor från andra länder, saker som skiljer och saker som kan missuppfattas mellan olika länder. Har ett roligt exempel: när någon ringer bara en signal till en i Sverige på mobilen och sedan lägger på betyder det ju ungefär - "Jag har inga pengar på min mobil, ring upp mig". I Italien betyder detta - "Hej, jag tänker på dig just nu." Haha detta kan missuppfattas! Johanna hade t.ex. en italiensk kille som gjorde så här mot henne hela tiden. Hon blev till slut ganska frustrerad över att han varje gång han ringde bara ringde en signal och sen la på. - Vafan vill han liksom? Vill han snacka med mig så gör de! Jag tänker inte ringa upp honom iaf! Hahah stackars den snubben...:P
Imorse gick jag upp vid 9, Lisbeth kom över en stund för att säga hej då och vid halv 12 åkte jag med bussen mot flygplatsen. När jag väl satt på planet kom jag och tänka på innehållet i min väska...Ett antal petflaskor fyllda med genomskinlig vätska som var en aningen starkare än vatten. Hade inte tänkt på det innnan men sedan drömde jag mardrömmar på planet om hur jag blev stoppad i tullen av polisen. Vaknade med ett ryck och försökte tänka lugnande tankar. Landade och kom in i rummet där man hämtade sin väska och har aldrig sett så många tullkontrollanter... Fan, fan, fan hjärtar bultade så hårt att jag svär på att man kunde se det genom tröjan:P Min väska kom och när jag skulle gå ut genom korridoren gick jag förbi minst 6 tullvakter och sedan blev alla plötligt stoppade längre fram. Man skulle gå en och en för där stod en tullvakt med en hund som skulle sniffa igenom en efter droger. Shiiit! Hahah höll på att skita i brallen när hunder sniffade mig i röven och sedan praktiskt taget sprang jag ut ur flygplatsen där min älskade Jakob stod och väntade på mig! =) 
Det var lite läskigt att flyga själv, om planet skulle krascha skulle man ju vara helt ensam liksom, men är stolt över mig själv att jag hittade på bra på flyplatsen och att jag inte typ fick ett nervöst anfall. Kände mig rätt resav faktist, så sorgligt att åka ifrån landet. Men men, nu är jag hemma och i helgen blir det nog inflyttningsfest...

RSS 2.0