Business woman

Här kommer några av veckans outfits, på alla arbetsintervjuer måste man ju vara snygg:P






Hahaha Pusshey!


Sunny Oslo

Fyfan va de suger att inte ha internet. Men här kommer en fotoupdate på veckan som gått i Oslo.


Haha vilket välkomnande???






Jag och Johanna på serveringen:p








Underbar söndag i frognerparken!

Ni får tyvärr stå ut med så här dålig uppdatering, har fyllt upp. Har fått ett litet jobb i 2 veckor nu i ett kök och sedan blir det nog posten... Berättar mer när jag hinner skriva, har bråttom som vanligt. :P

H<3M

Åh är inne på H&M och kikar, så mkt snyggt! Vill uppdatera garderobennnn...






 


Haircut?

Förresten, har funderat ett jäkla tag på nu att klippa av mig håret á la Gwyneth Paltrow. Vad tycker ni?


Norge del 2

Okey, äntligen har jag tid för ett längre inlägg så jag kan berätta vad som händer här i Oslo.
Jag och Johanna söker jobb som galningar varje dag. Vi har typ gått till varenda restaurang i hela Oslo och lämnat in våra CVn. Vi ringer och är på anställningsintervjuer. Än har inte nått heltidsjobb dykt upp men det är många som säger att dom ska höra av sig, och vi har bara varit här i 5 dagar trots allt. Ikväll har vi dock fått ett jobb via rekryteringsbyrån vi gick med i, Grata heter den och dom ringer oss när det dyker upp småjobb lite här och där. T.ex. om någon är sjuk på ett café någon dg och behöver hjälp, då kan dom ringa oss. Ikväll ska vi iaf servera på något event/kalas. Vet inte riktigt vad det är, men det är spännande och lite nervöst. Det är bara jag, Johanan och en till som ska servera så det är ju lite svårt att "smälta in i mängden":P Aja, vi får hoppas att jag inte tappar tallriken i huvudet på någon=) Vi ska ha på oss värsta seriösa kläderna iaf, skjortor och flugor:P Haha ser ut som nördar=)

Den där lägenheten som va så bra fick vi tyvärr inte, men vi fortsätter söka och ska på en till visning på söndag. Nu har en kille till flyttat in så nu börjar det bli trångt=) Men det går fortfarande bra.

Igår var vi på bio, Flickan som lekte med elden, eller "Jenten som lekte med ilden" som den heter på norska:P Sjuuuuuuukt bra iaf!!! Man lämnade bion helt darrig och jag höll på att skita ner mig flera gånger! Och Lisbeth, hon e helt "sinnes" som vi säger:P Haha älskar henna, så cool. Riktigt hett filmtips!




Oh shit

LOVAR att gör ett inlägg imon, hinner verkligen inte nu... Puss!!!

(Lever iaf:P)

Hurry

Hej allihopa!

Uppdaterar skitfort, måste dra! Har sökt jobb hela dagen och hoppas jag får nått snart. Allt är fortfarande bra:P Bara lite hemlängtan...:P

Pusslänge

Metal shoulders

Hur ska man se ut på arbetsintervjun imon då???


Älskar dessa tröjor från Chicy med metaldetaljer på axlarna, så coolt. Ska man försöka göra ett eget kanske?


Norge del 1

Hej allihopa

Japp, jag lever fortfarande. Just nu sitter på bibblan i Oslo och surfar lite. Vi har inget internet i lägenheten vi bor i nu så det fortsätter att vara glest mellan inläggen. Men en snabb update blir det nu. 

I lördags slog jag klackarna i taket en sista gång innan avfärd mot Norge. Johan hade 20-årsfest och det blev galet som vanligt. Massa härligt folk, massa härlig musik och såklart dansade jag röven av mig hela natten. Först hemma hos Johan, och sedan nera på Cheer&Beers. Så kul med en helt perfekt  och rolig utekväll sista helgen hemma.

Nästa dag bar det av med bussen från Göteborg till Oslo. Busschaffisen höll på att svimma när han såg alla våra väskor:P Framme vid stationen mötte Erik, Petter och Johan upp oss. Det är dom tre killarna vi bor med nu och dom är skittrevliga så vi kommer nog trivas ihop. Haha, min väska pallade ca 20 meter innan det ena hjulet ramla av och efter typ 20 meter till ramlade även andra av:P Vi fick släpa skiten ända hem och det var sjuuukt tungt! 
Jag, Johanna, Petter och Erik letar en egen lägenhet då Johan ska bo där vi bor nu med två andra kompisar. Där vi bor nu är helt okej, lite gammalt och väldigt fula gardiner, men helt okej:P Vi har varit på en visning idag och den lägenheten var huuur snygg som helst, billig och ligger väldigt centralt. Hoppas, hoppas, hoppas vi får den! 
Idag har vi även vart på skatteverket och fixat och sedan har vi gått runt i stan och bland annat fixat en anställningsintervju klockan 11, är ganska nervös:P

Nu ska vi snart dra hem och laga mat. Vi hörs, förhoppningsvis ganska snart igen:P


Vi var bland annat här, på Oslos opera och sökte jobb. Så sjukt fräck och vacker byggnad!

 
  


Heavy

Sheet, håller på å packa. Kommer skämmas ihjäl imon när vi ska gå på bussen mot Norge med alla våra väskor:P Kommer se ut såhär typ:




My Love


Nu ska jag sticka och möta älsklingen, det blir pizza, film och myyys!

Oneshoulder

Ska ju på långresa till våren och i Vietnam tänkte jag sy upp en massa kläder, framför allt klänningar=) Tänkte måla upp alla innan resan, håller på att spana för fullt. Det är väldigt jobbigt för har hittat en massa jag skulle vilja sy upp men måste välja ut favoriterna, kan inte sy upp allt. Men det blir iaf ett tajt fodral med långa ärmar, skitsnyggt! Sedan blir det nog flera enaxlade kläningar, tycker det är så sjukt snyggt!!!


Köttbullar & Kantareller

Idag har jag varit hemma hor mormor och morfar och myst. Ätit köttbullar och potatismos och vart ute på en lååång promenad i skogen och plockat lite kantareller=)


Coolstuff!

Har suttit framför coolstuff.se och kikat hela kvällen och det finns så sjukt mycket onödiga saker som jag vill köpa bara för att dom finns, haha:P

Till mig:



Haha känns som det står mitt namn på dom!:P


Vem vill inte gosa med den här sötnosen, den blir varm och värmer dig kalla och ensamma kvällar.


En sådan här måste man ju ha i köket när man ska laga mat=)


Den här fräcka bokhyllan för läslusen Jossan=) (den understa boken är själva hyllan)


Hahaha! Låt mig presentera: Maggie, the nutcracker:P

Ända sedan jag såg de här på Egoinas blogg har jag velat ha en!!! Så jäkla fräckt! (den öndrar färg beronde på vad det är för temperatur)


Hahahahaha!


De stora bitarna är till mig!!!


Min mamma skulle behöva en sådan här för hon behöver alltid en massa tandpetare:P


En sådan här skulle jag verkligen behöva!


Ni har säkert sett den på Fokis blogg, sjukt onödig fast så söt:P

Min dröm!

 

Till Killen:


Jace dricker alltid en massa kaffe så den här självrörande koppen skulle passa honom.


Haha smart om man inte vågar gadda sig på riktigt=)


Haha push up för killar!


Ninjakrok

Haha till Frida, min sjusovande vän som inte går upp på morgonen fast man släpper av en atombomb i rummet:


Propellern på den här väckarklockan flyger iväg när larmet går och man måste springa upp och fånga den och sätta tillbaks den innan den slutar tjuta:P


Haha den här väckarklockar "rymmer", rullar iväg när larmet går, man måste fånga den för att kunna stänga av den:P


Tandis:S

Idag har jag jobbat och vart hos tandläkaren! Lagade en tand och var livrädd! Har aldrig vart rädd för tandläkaren, alltid spänd, men inte rädd. Men idag var jag det! Var så jävla rädd att det skulle göra skitont, frågade alla jag kände hur det var att laga tänder, alla sa att det inte skulle göra ont. Men när jag snackade med min jobbarkompis precis innan jag skulle dit sa hon att det inte gjorde ont så länge man fick bedövning. Då frågade jag hur man tog den, då sa hon att det var en spruta!!! EN SPRUTA!!! I MUNNEN! Aldrig i livet tänkte jag. Är det något jag är rädd för, då är det ju sprutor som ni vet. Iallafall, när klockan var kvart i två gick jag och borstade tänderna och körde darrig, rädd och ensam iväg mot tandis. När jag väl satte mig i stolen frågade min tandläkare om jag ville ha bedövning eller inte? Skit, huvudet snurrade! Spruta i munnen? Eller en fet borr i tanden? Hmm...svårt val faktist. Visste inte vad jag skulle säga så jag bara - Ehh, vet inte. Men jag är skitskrajj! Haha tandläkaren valde då att bedöva så jag skulle slippa oroa mig för smärtan. Fick alltså en spruta i munnen! Måste säga det igen, en Spruta i Käften!!! Jag som är livrädd för sprutor! Jag gjorde det, alldeles ensam. Aja kände inte ett skit och när jag hörde ljudet av borren fast inte kände nått är jag väääldigt glad att jag tog sprutan. När jag resten mig ur tandläkarstolen var jag helt genomsvettig och väldigt skakis och hade dessutom ingen känsel i halva överläppen! Haha kändes som jag hade en stor böld på läppen. Så resten av dagen på jobbet lät det som jag hade gröt i munnen och läspade samtidigt när jag pratade:P Vid halv sju på kvällen började bedövningen lätta...:P


Ops, I did it again...

Hey allihopa.

Ska snart börja satsa 100 % på bloggen så jag snart blir känd och rik på den men har som sagt fortfarande fullt upp, har så mycket att göra innan vi drar till Norge att vi har skjutit upp det lite så vi åker på söndag istället.
En snabb uppdatering nu då vad som har hänt: I lördags var jag ute och hade en sjukt rolig kväll! På söndagen var det match och myskväll men Jacke. Idag var jag hos tandläkaren tjugo över åtta på morgonen! Längesen jag var uppe så tidigt:P Hade ett hål faktist så måste dit imon med och laga det. Fasen, måste vara all tuttifrutti:P Usch, e rädd faktist..brr.
Sedan åkte jag hem till Johanna och vi har suttit hela fucking dan framför datorn (som min underbara bästaste älskling äntligen har lagat! Älskar Älskar Älskar!!!) och fixat med mitt Cv och jobbansökningsbrev. Är helt fyrkantig i ögonen nu känns det som.
Nej, ska koppla av framför tv:n nu, först "Sveriges fulaste hem" och sedan "Svenska Hollywoodfruar".



Ses i dimman...

Nu drar jag ut.

Bring it on

Mina shoppingfynd:




Ett fint armband från pearls for girls


Fler armband=)


Träningskläder, jacka och leggins att jogga i.


Godmorgon lördag


Bikers

Dagens (lr rättare sagt gårdagens) outfit:


Japp har med fallit för cykelbyxan=)




Nu: sova!!!

En jobbig jävel

Idag, eller rättare sagt igår då klockan är över tolv var jag och Johanna på Ge-kås. Det gick åt väääldigt mycket pengar då vi handlade en massa till Norge- tamponger och burkmat:P Haha! Tänkte visa några av fynden imorgon, har ju shoppat en del den sista tiden utan att ha hunnit visa det så hoppas jag hinner imon så ni får se det jag handlade i Gbg med.

Hur många av er såg på Ballar av stål? Haha jag gjorde det iaf och jag älskade det! Så jävla kul! När jag och Johanna var på ge-kås iaf, gissa vem vi stöter på på parkeringen? Haha ingen mindre än en jobbig jävel!!!


Sleep tight

Nu ska jag och baby kolla film sedan sova. Imorgon blir det en sväng till Ge-kås för att handla allt som behövs till Norge...det blir nog ganska mkt:P E fortfarande stressad som en gris, så mkt att fixa innan jag drar. Men nu säger jag God natt till er iaf! ...God natt!

Wintercoat

Har beställt en ny vinterjacka, kappan från Ellos var inte som jag hade tänkt mig så nu hoppas jag på den här:


Yesterdays wear

Gårdagens outfit:




Kofta och grå tisha från H&M, byxor i skinnimitation från Cubus, Väska - Accent, Brillor - Glitter, Ny, helt underbart snygg och skön halsduk från Gina T. Skorna lånade jag av syrran ock har ingen aning om vart dom kommer ifrån, de är rätt gamla.

Gbg

Hallå allihopa!

Dagen i Göteborg igår var helt underbar, perfekt. När vi kom dit åkte vi direkt till Jackes favvoaffär, en klädaffär som ligger på en gata vid järntorget. Kallar den gatan för porrgatan då det i princip bara ligger "vuxenleksaksaffärer" där, tycker gatan är lite läskig faktiskt. Haha, sedan shoppade vi och gick i affärer till klockan 6 och det var dags att käka. Efter det satte i oss på en pub och kollade på matchen. (skitdålig!). När matchen var slut gick vi till biopalatset och kollade på Inglorious Basterds. Den var väldigt bra. Klockan ett var vi hemma i Varberg igen och störtade i säng=)



I´m off!

Nu sticker jag till Göteborg med älsklingen <3


New York

Why can´t I be this cool?



So Not Sexy...

Okey, tänkte göra en not hot-lista. Alltså en lista på det jag tycker är absolut osexigast hos/med killar.

1. Raggare
Behöver jag ens skriva något om varför dom ligger etta på listan?


2. Stekare/Bratz/Snobbar
Arrogans, övetsittarfasoner och snobbighet går fetbort! Blir så jävla irriterad på sånt, så osexigt så det finns inte!
Blir inte heller imponerad av varken pengar eller översittardialekter, kamma er (klipp av backslicket!) och skaffa er ett jobb. "Pappa betalar" funkar inte långsiktigt, men självklart finns där många smarta tjejer som utnyttjar er för stunden och som får sig ett gott skratt åt er. "Spruta och Schteka", haha jag skrattar ihjäl mig, så osexigt, omanligt och omoget.



3. Apmannen
För mycket hår! Skägg och framförallt mustach är oftast inte snyggt! Håriga ben och lite hår på bröstet räcker gott och väl för mig. Men ryggen, röven och nere hos "petterniklas" ska helst vara hårfria zoner.



4. 50-tals mannen
Kvinnar ska tvätta, städa och laga mat...Eller inte! Hatar när killar fäller sådana kommentarer! Tror ni att vi tänder på att höra er trycka ner på oss tjejer? Vi lever på 2000-talet nu.


No way...

5. Femenina, för snälla, osäkra & klängiga
Det är ju faktist en man jag vill ha...

6. Sotaren
Någon som lätt blir svartsjuk skulle jag aldrig kunna vara tillsammans med. Jag är flirtig till sättet men skulle ALDRIG vara otrogen och har aldrig varit det heller, lita på det!

7. Mansgrisar
Nej, vi tjejer tänder inte på ett nyp i röven på krogen, FATTA!

8. Snusmumrikar
Tänder inte på killar som snusar och röker, hatar det och tycker det är skitäckligt! Tjejer, ser ni snusdosemärkena på jeansfickan, spring!


Vill du hångla med den här?

9. Spegelbögar
Killar som inte får nog av sin egen spegelbild! Som tar miljontals "fjortisbilder" på sig själv med plutande läppar och sängkammarblick. Som tar längre tid på sig att göra iordning sig än flickvännen och kollar in sig själv i spegeln när han har sex med flickvännen istället för att tända på henne.


Spegel, spegel på väggen där...

10. Biffar
Och nu menar jag inte kotletter. Utan för mycket muskler på en kille gillar jag inte alls, lagom är bäst.




Not Hot


go go go!

Har fortfarande fullt upp. Kanske fått en lägenhet i Olso nu så snart bär det av. Men har massa att fixa innan dess. Den här veckan måste bli en riktig powervecka!


Sweet lips

Idag har jag jobbat från 7.30 till 15.00 sedan flög jag in i bilen och svishade iväg mot fotbollsplanen då det var match. Stor vinst som firades med kinamat och nu mys med älsklingen och den nya Ice Age filmen.

Tänkte bara visa dessa urgulliga läppbalsam som jag hittade på www.bluebox.se





Så Söta!!! =)

Puss och god natt allihopa!

Drawings

Åh blev så sugen på att rita...


Jacke 20 bast!

Idag fyller älsklingen 20 år så en av hans presenter idag blir att han blir dagens ögongodis;P

 GRATTIS GRATTIS GRATTIS BABY!!!


















Älskar dig Baby, massa kyssar till dig idag! <3<3<3

Eyecandy

Å nu lite ögongodis=) Favvolåten just nu innehåller ju en del;)

Soulja Boy



Så söt=)

Sammie





Graoww

Baby, you know that I miss you

Aja medens jag väntar kan jag ju göra några inlägg på bloggen då den är väldigt inaktiv nu. Tänkte börja med favvolåten:

Soulja boy ft. Sammie - Kiss me thru the phone

Bararararappa...nananana


LOOOOVE THIS SONG!!!

Snigelfart ................

Sitter och försöker överföra och rädda mina bilder som jag (min stora feta klant!!!) inte fört över på min externa hårddisk och ligger kvar på datorn som ni vet har bestämt sig för att strejka. Det tar en jääävla tid kan jag ju säga. Har suttit här sedan kl 15.00 och den har laddat över ungefär en femtedel. Fattar ni hur segt det är? Kommer få sitta här tills jag är 95...

Oh my...

Min dator är fortfarande kaputt därav den skitdåliga uppdateringen. Blir galen! Hatar när sådana saker som bara inte får hända händer! Dessutom har jag fullt upp till öronen just nu. Flytten, Norge, resan det är så himla mycket. Har så många bollar i luften så jag vet inte vart jag ska ta vägen, och jag kan inte ens jonglera:P Men tänkte göra en liten uppdatering nu iaf. Idag klippte jag håret och blev blondare. Sedan har jag jobbat och flyttat somsagt. Idag fyllde min pappa år. GRATTIS PAPPA!!! =) Älskar dig <3 Imorgon är det jobb som gäller, dessutom en massa annat som måste fixas. På torsdag blir också en fixardag + träning. På fredag fyller älsklingen 20 år och sedan är det jobb hela helgen som gäller. Fullt upp som ni ser! Bloggen är inte första prio just nu som ni kanske förstår, men det blir bra igen när datan är fixad (och mkt annat) vilket förhoppningsvis är Väldigt snart... Aja, måste sova nu, börjar kl 7.00 imon. Godnatt allihopa!

RSS 2.0