Kräftfest!

Hello!

Idag är det kräftskiva som gäller! Min datajävelär helt knäpp så jag bloggar lite på Jackes till han har fixat den. Men alla bilder och allt är på min så det blir inte lika bra. Men men hoppas att det är löst snart.
Ska snart börja göra mig iordning och sedan är det FEST!!! =)

Hoppas allihopa får en galen lördagskväll! :)

Grattis LillaFrida, fast du blir ett år äldre kommer du alltid vara min Lillafrida=)

Now I´m That Bitch...

... You never get to Uh!

Ny favvolåt:

Livvi Frank ft. Pitbull - Now I´m That Bitch

"You were to fly then, so fly away now!"

Män som hatar kvinnor

Ingen har väl missat den filmen? Nu har även jag sett den. Å jag säger som alla andra - Den var skitbra! Väldigt hemsk, jag är skitkänslig (speciellt mot sådana saker som de i filmen) så jag kunde knappt titta, grät och fick verkligen nästan ont i hela mig när de värsta scenerna visades. Handlingen är helt suverän! Så bra skådespeleri!  Noomi Rapace GÖR hela filmen i rollen som Lisbeth Salander. Älskar verkligen slutet på filmen. Fattar inte att filmen är svensk? Hur har Sverige kunnat göra en sådan bra film? Är helt målös. Nu måste jag läsa boken också.



Efter att ha sett filmen är jag helt såld i karaktären Lisbeth somsagt! En stark och cool tjej! Äntligen får en tjej visa vad hon går för, äntligen får en kvinna spela "räddaren" och hjälten i en film utan att det blir töntigt. Det är ju i princip alltid kvinnor som är offer i filmer och männen som är räddare. Äntligen en kvinna som INTE är ett offer, som vägrar vara ett offer! Hon är min hjälte!




Se den!

Godnatt

Nej nu måste jag sova. har packat en massa, jag ska ju flytta hem nu igen. Vill inte men ska nog till Norge nu i höst så kan inte ha en lägenhet hemma som bara står då. Har också kollat på ett avsnitt av Friday Night Lights, äääälskar den serien! Nej, sängen somsagt! Ska upp tidigt imon med och fortsätta flytta, och sedan jobba...suck...

Natti<3


Indiana Jones

Var nere en runda på staden idag med. Blev så sugen på nya smycken när jag gjorde inlägg om det.
Tänkte visa fynden snabbt innan jag måste dra iväg!





Somsagt, sugen på ringar så det blev den här godingen från H&M.



Indian halsband Kappahl.



Skärp, också från Kappahl.

Sedan köpte jag en trasparant svart tröja med från Gina, letade efter en sådan hela förra vintern men var för sent ute, men nu äntligen. Ni får kanske se den i helgen.

Måste kila nu, packa fotbollsväskan då jag ska på träning men innan det ska jag se när Jacke spelar Korpen match=)

Tjing!

Lord of the ringssss

Favoritsmycket nu är Ringar, Ringar och Ringar! Massor, stora, silvriga och svarta! Har hittat två assnygga som jag gillar skarpt!


Den här är från Nelly.com




Sedan blev jag fullkomligt förälskad i Natalies ring här. Kolla in Natalie Karlssons blogg på kanal 5.

Mi Lajki

Har fastnat för Mi Lajki smyckena, vem kan motstå dom liksom? Dom är ju urgulliga! Fast jag vet att det inte är min stil och att jag aldrig skulle använda det om jag köpte ett smycke är de helt underbara att bara titta på.

         







   

          

Även dessa finns att köpa på www.Nelly.com

Mmm, Yummy!!! =)

Disney Couture

Har blivit helt såld på smycken, vill ha allt jag kommer över!
Måste visa er vad jag gillar. Först har vi Disney Couture smycken. Jag som älskar disney filmer! Har i princip alla, kan både sånger och dialoger ur filmerna:P Haha jacke tycker jag är en riktig tönt, jag vet att jag är barnsligt men vadå?:P Haha här kommer dom iaf, såå jäkla söta!














Finns bl.a. att köpa på www.Nelly.com

The End!

Let´s have some fun this beat is sick!


Har så sjukt många favvolåtar just nu! Älskar Musik! Tänkte iaf skriva upp några av alla favoriter här:

Pitbull - I know you want me
Vem älskar inte den här ultimata festlåten? :P

Lady GaGa - LoveGame
I princip all hennes musik är speciell, Me Like! Gillar att hon vågar sticka ut även om jag ibland kan tycka det blir liiiite för mycket:P

Jordin Sparks - Battlefield
Gillade den inte första gången jag hörde den, men nu älskar jag den!

Dead by april - Losing you
Tänker tillbaka på min "The Rasmus-tid":P

Big Ali ft. Dollarman - Hit that floor
Älskar när den här spelas på dansgolvet!

The pussycat dolls - Hush hush
Skitbra!!!

Birdman ft. Jay Sean - Written on her
Så sjukt go refräng!

Brick & Lace - Bad to di bone
Samma här, refrängen är såå sjukt go!

Keri Hilson, Kanye West & Ne-Yo - Knock you down
Är mest inne på festlåtar just nu men den här är så fin=)

Dj Unk (Stomp the yard) - Walk it out
Bästa hiphop låt just nu, så jäkla go!


Hade kunnat skriva huuur många låtar som helst känns det som men nu har ni fått lite musiktips=) Hoppas ni gillar låtarna lika mycket som jag.  




Kryssningen: Dag 4 (Sista dagen!!!)

Har som sagt jobbat hela dagen idag och sedan har jag vart och spelat match, kom hem vid 10...E skittrött och vill bara går och lägge mig men tänkte först lägga upp de allra sista bilderna från sista dygnet på kryssningen, kan inte fatta att det var hela 2 veckor sedan vi var där! Det känns inte som det var så längesedan samtidigt som det känns som att det var huuur längesen som helst...aja, bla blabla! Här kommer det iaf.


 Den här dagen la båten til i Oslo. Jag och Josse orkade inte stressa utan tog en liten sovmorgon innan vi spatserade ut i Oslo centrum.


Vi var uppe vid slottet och kollade, lr ja tror det var det...det gick vakter utanför iaf:P



Min outfit=)



Vi gick på båten igen ganska snart, det var inte så bra väder och dessutom är det ju svindyrt i Oslo så vi shoppade inte nått.


Vi åt (såklart!) och sedan var det en stor flaggfestival uppe vid poolen. Personalen på båten var från alla världens hörn och här bar alla sin flagga, tror det var fler än 50 st!


På kvällen i den "fina" restaurangen sjöng hela personalstyrkan från köket.


Den här kvällen gjorde den urgulliga bartendern i champangebaren helt underbart goda Orgasm drinkar till mig och Josse:P Kan ju säga att det blev ett par stycken sådan sista kvällen:P


Hahah Lussebullen attackerar Janne som "hatar" ungjävlar:p haha






Sista kvällen festade jag och Josse till det rejält och vi var ganska trötta nästa morgon om man säger så:p Här är vi på dansgolvet:P


Haha min outfit och den lilla apan:P


Sista dygnet på kryssningen avklarad, pusshej!


Tänkte nu visa lite allmänna bilder från kryssningen.


Detta har blivit min absoluta favoritdrink! Har ALDRIG druckit något GODARE!!! Helt sjuka Mongo dyquaris!!!
ååhh vill ha!!! Vet inte hur många jag drack på kryssningen:P
(Orgasmerna var med väldigt goda!:P)


Här kommer fler handuksdjur:P




Bilder på båten:






Å längtar tillbaka när jag ser hur vacker det var. Aja om ni ska på kryssning kan jag iaf rekomendera Royal Caribbean starkt! =)

Nu SÄNGEN!!!







You spin my head right round, Right Round!

Hello, har precis kommt hem från Josse. Jag, Johanna och hon har suttit och planerat vår jorden-runt resa i februari, helt snurrigt! Fan vad mycket som måste planeras.Aja det ska bli sjukt kul iaf! Ikväll blir det en mysig tjejkväll med girlsen, ska bli skönt att koppla bort tankarna lite och bara ha kul. Ska försöka komma hem i tid så jag och Jacke kan mysa lite med. Jobb imorgon, blä! Sen håller vi ju på att flytta ur lägenheten nu, buhu!!!! Vill inte flytta!!!! Aja har en massa skit på gång nu, är så stressad så jag bara vill lägga mig under en sten och gömma mig.

Tänkte visa gårdagens outfit:



Jacke gjorde god tacos igår=)



Hahah klant Jossan var framme som vanligt:P

My boots are made for walking

Oops, just det, dagen outfit var det:




Outsiders

Gud va gott det var med grillat och till efterrätt blev det vaniljglass och jordgubbar=) Sedan klickade jag hem lite kläder på internet och Frida kom hit så vi har suttit och snackat skit hela kvällen. + att vi satt och kollade på gamla Outsiders avsnitt, hahaha fattar inte att det finns så många sjuka människor - en gubbe som käkade överkörda, gamla, ruttna djurkadaver som han hittade längs vägen och tog hem och tillagade (kokt grävlingshuvud var favoriten, BLÄ!), en som hade ett "förhållande" med en stor silikondocka och en vuxen man på 41 år som gick i blöjor hela dagarna och kallade sin pojkvän "daddy"... herregud, vad ska man säga?

Nu ska jag iaf krype ner i sängen jämte Jacke=)
 

Kräftskiva 2009

Här kommer bilderna från kräftskivan i fredags=)








Haha jag och lilla kräftisen precis innan jag käkar upp honom, graaoww! ;)


Haha Josse suger ut ALLT! ;)




Sen var det självklart dans=)


Haha Weiii!

Shhh...



haha strutar:P

Helan går ... Tralalalalaaaa!

Nepp, nu ska vi dra och grilla hos pappa,

tjing!


No Pjuke

Okey, Nu tänkte jag uppdatera med bilder på de senaste som hänt - Liseberg och kräftskivan.
Men först berättar jag om igår. Då var jag med Jakob och hans familj på släktkalas, hans morfar Rune fyllde 80 år så det firades med stort kalas. Det blev en massa lek med barnen och god mat, väldigt mysigt.

Börjar nu med bilderna från Liseberg i torsdags.


Vi som var där och röjde:P - Steph, Josse, Jag, Kasun, Lisbeth och Johanna=)


Kanonen:P (Dom var skitskrajja kan jag ju säga:P)


Jag=) Hahha var skitstolt när jag kom hem kan jag ju säga, första gången på typ tre år jag inte spytt på LIseberg:p Hahah. Det är nämligen så att jag alltid börjar må illa på Liseberg, men jag vill aldrig sluta åka för det! Jag älskar ju karuseller och sånt, så jag fortsätter alltid åka tills jag spyr, och sen fortsätter jag efter det också:p Hahah men som sagt, inte den här gången:D:D:D:D


Höjdskräcken



Avslutade dagen men godis=)

 

Brådis ...

Hello, hinner inte blogga nått idag heller då jag snart ska till Gbg med Jacke på 80 årskalas.
Tänkte bara säga att jag hade skitkul igår på kräftskivan igår, bilder och mera kommer som vanligt en annan gång:P Hahaha kommer ju aldrig bli en stor bloggare jag inte:P

Pusshej

Black & Grey

Dagens Outfit:





Klänning/tröja och skärp - Vero Moda, Jacka - Dorothy Perkins, Boots - Din Sko (förra hösten), Raggsockar - Stickade av Moster Elsa


Friday

Hade huur kul som helst på Liseberg igår! Bilder kommer en annan dag. Haha fick lite smått panik bara när vi kom till bilen och den stod med lyset på. Det hade stått på hela dagen så självklart var batteriet dött:P Haha i Göteborg också, 40 minuter hemifrån:P HAha aja, vi fick rulla igång bilen så tog sats och sprang allihoåpa och puttade bakom bilen längs den stora parkeringen på Heden, folk måste skrattat åt oss:P Haha bilen startade iaf och alla hoppade och skrek av gläjde! Hade så gärna velat se hur vi såg ut:P Aja vi kom hem iaf, och jag deckade så fort jag kommit hem.

Idag har vi turistat i Varberg med Johannas gäster, visat fästningen och så. Ikväll ska vi ha en traditionell kräftskiva, ska bli jättekul och mysigt. Måste snart börja göra mig iordning.


Lisbeth (från Norge), jag, Johanna, Steph och Kasun från Sri Lanka men de bor i Milano/Italien.

Liseberg

Nu drar jag till Liseberg med Johanna, Josse och Johannas vänner från Milano=)






See yah later!

Tittut!

I lådan ligger mina alldeles underbara och helt perfekta lårhöga stövlar! Hittade dom igår!




Från Face 1 795 kr (Det absolut dyraste "plagg", lr skor jag någonsin köpt:P

Love * Hope * Believe * Faith

Köpte den här superfina ringen på Guldfynd idag också, endast 44 kr på rean. Så jäkla fin, älskar den!




Boooring!

Ååhhhh har så jävla tråkigt!!!! Vad ska man hitta på?

In The Box Nr 2...

Kan ni gissa vad jag hittade på min höstshopping?=)






I will show you soon;)


Dagens

Dagens outfit:






Höstshopping

Tänkte ta och visa lite av shoppingen jag tänkte göra imorgon inför hösten/vintern.


Letade hela förra hösten/vintern efter den perfekta fuskpälsvästen, tror jag har hittat den tillslut- H&M 499 kr.



Lårhöga stövlar är mitt måste som jag sagt tidigare.


En lång, varm, skön och snygg vinterjacka. Tror faktist jag kommer satsa på den här från ellos - 499 kr. Gillar att den är lite längre (varmare) och så gillar jag halsmudden/kragen.



Sen har jag också letat efter den perfekta skinnjackan i en evighet känns det som nu. Kanske Kenzas skulle vara nått? Ska se imon iaf.

Nu, sängen!
Hörs imon babies=)



Natti <3


Update

Har jobbat hela dagen, därav ingen uppdatering.
Igår hade jag iaf en mysig tjejkväll med Frida. Vi åt revben och potatisallad, tuttifrutti och cola, och morötter/gurka med dipp. Så såg vi Sex and the city filmen. Fan va den är bra alltså!



Perfekt=)

Idag gjorde jag supergoda pannkakor till mig och Jacke=)



Nu är jag äntligen ledig ett tag framöver så det blir mer tid till bloggen, ska till Liseberg på torsdag antagligen och imon blir det shopping.

Kryssningen: Dag 3

Japp, här kommer näst sista dagen på kryssningen. Hela den här dagen spenderadades på båten då den gick från gotland till Olso. Vi låg vid poolen i princip hela dagen. Det var en massa spex på båten - bl.a. magplasktävling och "men´s sexy legs contest å myckat annat:P


Vi åkte under öresundsbron, det var riktigt häftigt faktist.


Det såg verkligen ut som vi skulle åka rakt in i bron, skitläskigt:P


Haha magplasktävlingen... Aj!


Haha alla som ställde upp var helt röda på magen sedan:P

Iskonstnär gör ett iskonstverk på 15 min:


Fräckt va?

Haha "Men´s Sexy Legs Contest:


Hahah känner ni igen Allan? Haha det var iaf han från Texas som var med oss i vårt lag i "The Quest". Han hade lånat sin frus klackskor och nätstrumpor! Hahaha Sexbomb!

Här står de tävlande uppradade:P

På kvällen var det den stora Kaptens middagen. Då skulle man ha extra fina kläder på sig. Alla var så vackra, det var som en stor bal på båten, massa långklänningar och kajaver.




När det är finmiddag då är det rikemansmat som gäller, själv käkade man "Escargot" (Sniglar!!!).

Hahha fyfan vad det ser äckligt ut, har ätit det många gånger innan, älskade det när jag var liten. Fick i mig en den här gången, det är för j'vla läskigt:P


Josse testade också:P



Efter middagen gick vi till teatern igen och kollade på dansshow.



Haha hela familjen Stenefjäll deckade efter två minuter:P

Fick Äntligen använda min underbara, fina klänning för 99 kr från Gina!



 
Josse såg ut såhär:


När vi kom till hytten på kvällen hängde den här lilla krabbaten i taket:P


Haha var uppe i salongen och vann den här snygga hatten i en musiktävling=)


Det var den dagen det=)

Butterfly

Titta vem som satt bakom vår gardin imorse?





Jag blir så jävla arg! Nr 2

Dax för en hatlista. Känner verkligen att jag behöver få ut lite frusterationer idag.

1) Flugor!
Äckliga små djur! Har man en ända jävla lite fluga i ett stort rum så tro fan att den ska flyga just runt dig och sätta sig på dig, om och om igen. Spelar ingen roll hur många gånger man viftar bort skiten! Och då frågar man ju sig, varför i helvete sätter sig flugidioten på dig där den bara blir bortviftad hela tiden, istället för att sätta sig vart som helst annars i det stora rummet där både du och flugjäveln får vara ifred! Åhhh hatar!!!

2) Magtröjor på gamla gubbar
Japp, ni hörde rätt! Vet ni hur många feta gamla äckliga gubbar som inte kan köpa t-skirtar i sin rätta storlek. De kommer in på Statoil och handlar flera stycken varje dag! De överskattar sig själva totalt och när de går runt där med en jävla magtröja så får vi andra stå ut med att se deras stora, feta, håriga och äckliga ölmagar!
Gillar oftast inte gamla gubbar överhuvudtaget (utom dom som är lika gulliga som min farfar och morfar). De är ofta sura, tror alltid dom har rätt, tröga och luktar dessutom illa. De brukar oftast inte gilla mig, och då gillar inte jag dom heller.

3) Tyskar!
Hatar alla människor som åker utomlands och inte kan språket eller engelska åtminstone! Åk inte utomlands om ni inte kan eller LÄR ER ENGLSKA allihopa, vi lever förfan på 2000-talet! Speciellt hatar jag tyska turister här i Sverige. De kan inte engelska, dessutom tror dom av okänd anledning att ALLA i Sverige kan tyska. De kommer alltid in och babblar på tyska och när man försöker säga att man inte fattar fortsätter de bara. För mig låter tyska bara som om dom kör runt en elvisp i käften. Och det är precis vad jag vill göra på dom också när dom gör så! Fattar inte tyska, fatta de! 

4) Motorcyklar och motorcykelknuttar
Alla gamla gubbar i nitar och läder som tror dom är så jävla coola. Hatar motorcyklar för dom låter så jävla högt! Man håller ju på att skita på sig när en sådan accelererar! Man får ju typ tinnitus!

5) French hot dog bröd
Hatar french hot dog bröden på jobbet! De spricker och går tamejfan i alltid sönder! Så sjukt irriterande!

6) Tröga!
Alla tröga jävlar som fortfarande har fattat att mynten ska i cashguarden! Finns det ens butiker som inte har cashguards längre? Eller jo, just det såg en som hade det i Visby när vi var där, blev typ chockad! Men dom lever ju fortfarande på medeltiden så det är väl inte så konstigt om man tänker efter.

7) Vattenkranar
Hur kommer det sig att vattnet alltid blir i fel temperatur när man sätter på kranen? Om man t.ex. ska ha varmt vatten blir det svinkallt först, och sedan efter en lååång stund varmt och tvärtom. Varför?

8) Min granne!
Min granne som bor under mig är seriöst helt störd och rubbad i huvudet! Tappad bakom en vagn, släpad efter en bil eller överkörd av tåget, inte fan vet jag, men något seriöst hjärnfel har människan. Hon har stannat i utvecklingen, en 5-åring i en 25-årings kropp.
Det var så här nämligen, för nån helg sen hade hon fest (lr jag trodde hon hade det) Hon bor under oss och det spelades förfan musik så hela golvet skakade, var nästan rädd att huset skulla rasa ihop då det är så gammalt:P Aja, det spelas och spelas och man hör inget annat än musiken, inga röster, fotsteg eller nått. Tänkte - Vafan sitter dom bara å glor på varann med ashög musik på eller har alla deckat?
Aja saken var den att jag inte hade brytt mig om jag inte skulle upp och jobba dagen efter klockan 5. Klockan 2 på natten fick jag nog och och gick ner och knackade på. Folk får gärna ha fest för mig, jag vill ju kunna ha fest själv men tänkte att de iaf kunde sänka musiken när klockan var 2 på natten.
Knackade och knackade och det var ingen som öppnade så gick upp och la mig igen. Klockan 4 (inte en blund har jag fått) hör jag hur den lilla f****n kommer hem och stängen av musiken! Jag går ner och knackar på och pratar med henne och då visar det sig att hon haft på musiken på högsta volym och gått hemifrån bara för att jävlas! Åhh vad jag skulle vilja kalla hena fula saker i bloggen nu! Haa aldrig träffat en så korkad mäniska och fattar inte hur någon kan va så elak!

9) Raggare och motvind...
Fortfarande


Så! Skönt att få ur sig lite. (Haha förstår ni hur mycket jag älskar mitt jobb just nu?) Idag känns det som jag hade kunnat hålla på huuur länge som helst, listan hade kunnat bli 3 mil lång då jag kommer på nya saker hela tiden. Hatar allt och alla idag! Men ni orkar väl inte läsa mer än så. Aja, Förlåt mamma och pappa för alla svordomar i detta inlägg med de var nödvändiga för att understruka texten och för att jag verkligen skulle få ur mig allt!
Nu är jag klar iaf, för den här gången. Måste gå, här är nämligen än flugjävel som måste dö! Han ber om det!

Tjing!

Pink

Gårkvällens outfit:





Klänning från Chapnlle och nya skor från Din Sko.

Going 50

Hello, e sjukt trött och hann inte blogga igår, jobbade och sedan var det 50 årskalas som gällde. En kompis till familjen, Peter fyllde år och ni ska bara veta hur många resor och minnen vår familj och de har.


 
Vid vårt bord:





Mamma höll ett långt men skitroligt tal=)


Spex till födelsedags"barnet":


Hahahah



Peter=)


Tårtan



Jag och Frida



Hahah kolla in den här bilden:P

Efter maten var det bugg som gällde hela natten:P

Snö i augusti?

Idag "frostade" jag och Jacke ur vår kyl. Tror aldrig den har blivit avfrostad i hela sitt liv förut. Vi har liksom varje gång vi öppnad kylskåpsdörren bara sett hur isberget har växt och växt men inte orkat göra något åt det. Idag efter frukosten när allt skulle in i kylen igen fick vi dock ett ryck och tog fram ishackorna:P
Jag skojjar inte, isen var kanske 4-5 cm tjock mot väggen så det var bara att skotta. När vi fått bort allt hade vi lite snöbollskrig i köket:P Vi hade fan mer snö i vår kyl än det kommer i nedre delen av Sverige på ett år:P



Snöbollskrig! (Ser ni hur mkt det ligger i lådorna?)


Haha kunde inte låta bli att kasta ut på gatan:P


Kryssningen: Dag 2 (bara kvällen/natten:P)

Okey, nu ska jag berätta om kväll/natt två på båten. Galen! :P


Haha när vi kom hem från dagen i Visby möttes vi av den här lilla krabbaten på sängen:P Urgullig. Varje dag var det små sötosar som väntade på oss när vi kom till hytten och städerskan vart där. Bl.a. den här hunden, en liten kanin, en apa i taket:P en elefant och en svan:P

Vi bytte iaf om och mötte de andra kl 18.00 då vi allihopa gick till den "fina" restaurangen och åt trerätters (Gratis!!!) :P


Jag och Josse med våra Jordgubbs dyquaris (vettefan hur det stavas:P)





Efter middagen gick jag, Josse och Ida och kollade på en trollkarlsshow som var i den stora teatern.


Detta är från dagen innan bara för att visa hur den såg ut, det var faktist fullsatt:P


Efter showen bar det av till Casino Royal. Där spelade jag poker och vann 500 kronor:P



Klockan kvart över tolv var det dags att bege sig till restaurangen på högsta våning då där skulle hända något som ingen visste var det var. Det var iaf Endast för Vuxna och kallades The Quest.
Jag och Josse var lite skrajja när i gick dit, vi visste ju inte vad det var, ingen gjorde det. Så vi satte oss längst bak ifall det skulle vara nått skitpinsamt:P
Det var iaf fullt med folk där och en killa kom ut på "scenen" och berättade vad som skulle hända efter en hel del varningar:P
Vi skulle iaf dela upp oss allihopa i lag, minst 4 max 8 pers. Jag och Josse bildade ett lag med de som satt närmast, fem amerikaner, alla från Texas, dock kände dom inte varann:P Det var en gubbe som inte sa så mycket, två killar i 20 årsåldern, jättetrevliga och roliga och ett par i 50 årsåldern, som var så jävla roliga och gulliga. Tanten var så sjukt rolig, innan vi fick reda på vad vi skulle göra plockade hon fram en stor väska med en massa grejer i och hon sa att hon trodde hon visste vad vi skulle göra. Det visade sig att hon hade rätt. Det var en sorts vuxenskattjakt. Han i mitten skulle ropa upp någonting och lagen skulle fixa det. Alla hade ett nr och om man klarade uppgiften inom den korta tid som gavs (ca 20-30 sek) fick poäng. Ett t.ex. var - Jag vill ha en man från varje lag i bh...
Haha ni kan tänka er hur det slutade:P Riktigt galet och sjukt kul! Folk bara slängde sig och var helt galna! Hahah. En annan uppgift var att två killar från varje lag skulle fram och stå i sin favviställning:P Det såg för jävla kul ut när det stod tjugo killar framma på scenen i doggy med varann:P En uppgift var att en killa från varje lag skulle gå ner i splitt:P Ingen kunde det men en av killarna från usa sprang fram som en galning och slängde sig ner i splitt, han kom tillbaka haltandes:P Haha. Aja det var sjukt kul iaf, lärde känne nya roliga människor och humöret var på topp när vi lämnade salongen efter att ha kommit trea och fått bromsmedaljer=)


Salongen i spänd förväntan innan det startat:P

Hahah sista uppgiften - en kille i kallingar, bh, klackskor, läppstift och handväska:P


Vårt lag med bromsmedaljerns=)

Efter det bestämde vi oss för att gå till discoteket i sällskap med de två killarna. Haha riktiga töntar men väldigt trevliga:P



Resten av kvällen stod jag och Josse och ägde dansgolvet till klockan 4 på natten! Så lyckad kväll:P

Kvällens outfit:



Haha ett citat från en galen kväll! När domaren i The Quest skulle interjuva vår kille utklädd till tjej klämde han på hans bh (som var Josses) och sa:

- Ohh this one´s got filling, It´s lika an airbag of a volvo!

Hahahahah

The Prestige

Okey, somnade igår, va så jävla trött:P Jag p Jacke kollade på The Prestige. En film om troll karlar. Den var bra, fast väldigt krånglig=)


Kryssningen: Dag 2 (bara dagen:P)

Innan jag drar på fotbollsträning tänkte jag berätta om dag 2 på kryssningen. Hinner bara dagen, tar kvällen ikväll=)

Andra dagen var vi iaf i Visby på Gotland. Första gången jag var där, det var jättefint och mitt i medeltidsveckan så en massa folk i konstiga kläder:P Vi gick runt och vandrade, kollade och shoppade. Det var skitvarmt, solen sken och det kändes som om vi var utomlands. 





Så himla häftig och vacker restaurang.


Ringmuren



Medeltidsmarknad



Känner ni igen det här stället från Sofis Mode?




Såhär gick folk omkring i värmen...fatta inte hur dom orkade!


Jag och Josse

Sen satte vi oss på en uteservering och tog en cider.





Haha Klas provade mitt örhänge:P

Dagens outfit:

Jag om mina shoppingpåsar:P'


Sen åkte vi tillbaka i småbåtar till fartyget igen vid kl 3. Kvällen berättar jag om sedan. 



Fint va?

Hörs senare! Pusshej!



 

In The Box

...ligger mina nya boots! Så sjukt snygga och absolut mina nya älsklingar=)




Din Sko 499 kr

Idag kom också äntligen min vita kavaj från ellos!





Nude&Leather

Innan jag kryper ner i sängen, vilket jag redan borde ha gjort för jag börjar jobba kl 7 imon (!) tänkte jag snabbt visa vad jag shoppade under kryssningen.



Världens fulaste och osexigaste mamatrosor! Haha:P Fast jäkligt bra att ha under vita byxor/klänningar, de är ju skitfult när man ser trosorna igenom. Sloogi gör trosor utan sömmar, perfekta!




Dessa snygga pjucks. =)


Ett par (fejk) läderbrallor. Så coolt!


Den här tröjan från Vero Moda, man kan även ha den som en klänning då jag köpte den i stl L.



Och sist men inte minst dett urgulliga armband. Köpte det på medeltidsmarknaden i Visby och han graverad in mitt namn på typ 3 sekundr. Jättegulligt =)

Haha kom ju hem i igår och sprang rakt ner till stan och shoppade ännu mer:P Hade spanat in de innan.
Men ni får reda på imorgon vad det är i lådan=)

Gissa?

God natt babies!

Make A Porno

Igår när jag kom hem hade jag och älsklingen en riktig myskväll. Vi lagade en riktigt god middag - kyckling med klyftpotatis m.m. Så kollade vi på filmen "Zack and Miri - Make a porno".
Den var sjukt rolig, dock var slutet riktigt dåligt, eller "rumphugget" som min gamla lärare sa:P


Va så glad att träffa älsklingen igen:P Haha här med sängkammarblicken och i min souvenirkepa:P


Hahah fyfan, så här goda såg kyckling filéerna ut efter att ha tinats i ugnen:P


Jag gjorde vitlöksfrästa champinjoner, så gott.


Jakob gjorde en jättegod och enkel sås. Den passa bra till kyckling och speciellt grillat.
Det ända som behövs är - Creme fraiche, sweet chili sås och pressad vitlök. Lätt va? Och supergott!


En god sallas med rädisor och fetaost såklart!


Baby <3






?

Hehe fick en fråga i kommentarerna:

sara om 2.:
Jag måste bara fråga. men har du någonsin dansat street dance på ABF? :)


- Japp, har dansat street dance två terminer på ABF. Vem är du? =)

Kryssningen: Dag 1

Alltså dessa bilder tar år att ladda upp. Aja tänkte börja med att berätta om första dagen.

Klockan sju på morgonen ringde klockan. Tåget mot Stockholm gick kl 8. Jag, Josse, Klas och Nalle (Pappas kompisar som också var med) hade turen att få sitta i första klass:P Så på tåget serverades det frukost åt oss. Resten av tågfärden ägnades åt tidningar eller att sova med mp3n i öronen.
När vi kom fram till Stockholm fick vi ta 3 (!) taxibilar för vi var så många till hamnen där lyxkryssaren låg. Vi checkade in och sedan gick vi ombord. 
Väl på fartyget gick vi direkt till den stora gratisbuffén! Huur mycket god mat somhelst. Som jag sa innan jag åkte var all mat gratis så det var bara att äta. Och det har vi gjort! Det känns som vi ätit hela tiden:P Haha man fick trycka ner maten i magen för man var så mätt hela tiden:P Haha tror jag gått upp typ 10 kilo under den här helgen:P

Aja efter vi ätit la vi oss vid poolen och solade då det var helt underbart väder. Badade också i poolen och busade massa med småglinen:P

Efter ett tag var vi dock tvugna att gå från poolen då det var säkerhetsövning. Haha larmet gick och alla var tvugna att gå ner till hytterna och hämta flytvästarna och gå upp på däck och ställa sig irad:P Det var rätt kul att se alla springa runt med flytvästarna på. När vi stod där skulle de räkna in oss, vi fick information och sedan var det klart:P

Vid 18.00 startade motorerna och båten gled ut i Stockholms skärgård. Så vackert=) Efter att ha stått och begrundat utsikten ett tag tog vi en rundvandring på båten. Kollade in casinot, teatern, restaurangerna och affärerna. Men det var svårt att hitta allt första dagen och under resans gång upptäckte vi nya rum och saker varje dag.
Sedan gick vi ner till hytten och gjorde iordning oss för middag. Även den åt vi på buffén. 

Den här kvällen var alla rätt sega och trötta och efter middagen gick vi runt och kollade lite till, tog en drink och sedan gick vi ner mitt i natten och la oss i jaccusin vid inomhuspoolen och till sist blev det sängen. 


Jag matchade mina tånaglar med väskan:P


Dagens outfit bild på stationen i väntan på tågen kl kvart i 8:P


Frulle i förstaklass:P


Framme i hamnen i Stockholm, där ligger vår lyxkryssare.


Jag och Josse i hamnen. 

Haha Klas frågade efter den här bilden om han skulle ta på oss.
Ja! - utbrister jag:P Hahaha


Gullungarna vid incheckningen:P


Äntligen på båten, här är min och Josses hytt.





En väldigt liten del av den enorma buffén, coola melonskulpturer va?



Hahah såhär fulla var mina efterrättstallrikar varje dag:P





Poolområdet=) (och linedance):P



Haha Spring! Båten sjunker!



Inräkning! Kolla hur många de e:P

Haha lilla Oliver blev kissig mitt i övningen så han och Marie fick tillåtelse att gå iväg:P


Nalle, Klas, Moppe och pappa när båten seglar ut ur hamnen.


Skärgården.




Cosmopolitan





Kvällens outfit.

Dag 1, klar!


Home

Hemma! Skittrött!!!

ska bara ladda upp alla bilder sen berättar jag om kryssningen.

Shepp O´hoj alla landkrabbor!



Nu! Kommer sista inlägget innan resan. Har hunnit göra klart allt idag som jag skulle göra innan avresan:

- Tvätta!
Check

- Packa!
Check

- Mysa med Jacke!
Check

Japp, allt klart! (Fast tror jag fortsätter med den sista punkten efter inlägget med:P)

I alla fall, tänkte berätta vad det är för äventyr vi ska ut på.
Vi är väldigt många som ska åka på den här kryssningen, pappa, Marie, syrrorna, Maries barn + Maries barns barn. Mina farbröder med familjer, min farmor och farfar, två kompisar till pappa + min underbara bästis Josse=) (Tror jag fick med alla:P) Sen kommer det ju självklart vara mycket fler folk på båten, men detta är vårt gäng iaf=)

Imorgon åker vi med tåget kl 8.00 (måste sova snart!) till Stockholm där fartyget avgår ifrån. Vi åker därifrån till Visby på Gotland, efter det till Oslo, Norge och sist men inte minst avslutas resan i Köpenhamn, Danmark. Därifrån tar vi oss hem med buss. Vi kommer hem igen någongång på tisdag.

Fartyget är en riktig lyxkryssare, 15 (!) våningar hög. Där finns allt- Casino, disco, restauranger, affärer, spa, gym, pool (inne och ute), dessutom var båten lite känd för att ha en stor klättervägg, kommer inte ihåg hur hög den var med den var väldigt hög:P
Det som är så bra är att allt ingår! Kommer se ut som en köttbulle när jag kommer hem då all mat är gratis, vi får äta hur mycket vi vill:P Detta gäller även aktiviteter. (Det ända som inte ingår är alkohol, om man ska spela på casinot och shopping då, fast det är ganska uppenbart:P)
En kväll är det en stor kaptensmiddag och då är det riktigt fint. Långklänning för mig iaf=)

Är supertaggad inför resan och jag och Josse ska ha så jävla kul!

Vi hörs om några dagar och önska mig och Josse en trevlig resa så önskar jag er en trevlig helg! =)





Vet inte riktigt om alla bilder är från just det fartyget vi ska åka med, men men.



Wolverine

Har precis sett den nya filmen Wolverine. Skitbra! Jag har inte sett en ända X-men film men har alltid velat, kommer definitivt göra det efter den här iaf. Så bra=) Dessutom var den proppfull med ögongodis för oss tjejer! Haha, det vill säga snygga killar:p Blir absolut ett specialinlägg i kategorin ögongodis från den här filmen:P


Hugh Jackman är ju seriöst den mest gubbsnygga som finns! Yummie:P

Red Toenails

Målat tånaglarna röda igen! Så snyggt, absolut mitt modemåste just nu! :P =)


Chicy nitarmband

Åååhh mitt underbara nitarmband som jag har velat ha så länge och som jag äntligen fick tummen ur röven och beställde är här!!! På min arm just nu, och jag är KÄR, älskar det!





En snabbis...

God morgon!

Som ni kanske förstår har det hänt en grej som gjort att bloggen känts väldigt orelevant, därav den skitdåliga uppdateringen.
Det finns inget jag kan göra åt det som hänt och just nu är det bara att vänta. Så under tiden försöker jag att tänka på annat och tänkte därför uppdatera lite mer idag. Sedan kommer inget inlägg förrän tidigast tisdag, jag ska ju nämligen på kryssning över helgen! Det ska bli skönt att åka iväg och få tankarna på annat håll. Har gett mig fan på att jag och Josse (som också ska med=) ska ha skitkul!
Tänkte berätta mer om kryssningen ikväll. Har så mycket att stå i idag, har ju jobbat varje dag så har inte hunnit packa, måste ner till stan och dessutom har solen (äntligen!) fått för sig att titta fram igen så skulle väldigt gärna vilja hinna ner till stranden en snabbis också.

Sen har ni ju inte fått nått inlägg om paintballen som jag lovade, men det beror på att jag fortfarande inte fått bilderna av Lollo, det kmr så fort jag fått dem! Bättre sent än aldrig.

Tills min seriösa uppdatering börjar igen får ni, mina få, men trogna och helt underbara läsare nöja er med den här bilden:


Haha :P

Still waiting

Livet är väldigt konstigt och snurrigt ibland. Tiden går för fort för ofta och ibland går den oändligt långsamt... Mina tankar är ett ända virrvarr. Vill skicka ut min hjärna långt bort och bara flyta iväg ibland. Det händer mycket runt omkring mig nu, många saker som jag inte vill vara med om.

Allihopa, ta hand om era vänner och er familj, om alla ni älskar och bryr er om! Uppmärksamma dem, låt dem få veta om och om igen att du älskar dom. Ta inget eller någon för givet, lev livet!

Ta en fika med någon du inte träffar så ofta.
Ge någon du bryr dig om en komplimang.
Berätta för din bästa vän hur jävla bra hon/han är.
Och Ring någon du inte pratat med på länge!

Vänner är värdefulla och vissa personer är så otroligt underbara !

Thinking of you... <3

Raising Star

Another turning point a fork stuck in the road

Time grabs you by the wrist directs you where to go

So make the best of this test and don't ask why

It's not a question but a lesson learned in time


It's something unpredictable

But in the end is right

I hope you had the time of your life


So take the photographs and still frames in your mind

Hang it on a shelf in good health and good time

Tattoos of memories and dead skin on trial

For what it's worth it was worth all the while


It's something unpredictable

But in the end is right

I hope you had the time of your life


It's something unpredictable

But in the end is right

I hope you had the time of your life


It's something unpredictable

But in the end is right

I hope you had the time of your life...




Tänker alltid på dig när jag hör den här låten, just nu tänker jag på dig hela tiden <3


<Yes, Even stars can fall, but I know that you will rise and shine again!>

Snooze

Har aldrig varit så här trött i hela mitt liv!
Hade askul igår! Klockren dag/kväll=) Berättar/visar när jag fått bilderna av Lollo.


En kund idag på jobbet:

- Ursäkta har ni trisslotter?
(jag) - Nej tyvärr, vi har inga lotter.
 - Har ni en flugsmälla då?
(jag) - Ehh, nej tyvärr...

Hu? :P


Rainbow

Idag gäller det! Haha ska ha så jävla kul:P



This is going to be me!

RSS 2.0