WE ARE GOING DOWN



Snart är det Halloween! Jag älskar denna fjantiga lilla högtid, det är så jäkla kul att klä ut sig. Vet redan vad jag ska klä ut mig till i år...Fast det avslöjar jag inte än:) Ska bara hitta en kul fest nu då.
Annars då? Jobb, engelskaläxa och flytten tar fortfarande upp all tid. Vi har typ inget internet än i nya lägenheten så inläggen kommer fortsätta att vara glesa tyvärr.
Imorgon åker jag iaf upp till bästisen som nu pluggar i Lund och hälsar på. Ska bli kul att se hur hon har det. Nu ska jag hoppa in i duschen, har tränat fotboll ikväll för första gången på ett år! Jäkligt kul var det:) 
Gonatt allihopa! <3


WANT YOU TO MAKE ME FEEL


Outfit: Kofta - Rut m. flera, Tröja - H&M, Jeansshorts - Second hand, Strumpbyxor - Lindex, Boots - Din sko

Hade skitkul på paintballen, blev riktigt lyckat:) I söndags var det god söndagsmiddag hos pappa, massa mys.  Annars tar jobb och flytten upp tiden jävligt mycket, längtar tills vi är klara!

SHOOOT!


Här är en outfit bild från förra gången jag spela paintball, snygg va?


Imorgon ska jag och ett gäng kompisar spela paintball. Kommer bli grymt kul! Har laddat med korv, öl och tjocka kläder:P Idag har jag jobbat i 14 timmar...ska stupa i säng och ladda krafterna till imorgon.


MOVING MOUNTAINS



Har flyttat grejor heeeela dagen till den nya lägenheten! Snart kommer vi bo på ny adress, känns lite tråkigt men samtidigt kul. Kommer nog att sakna mitt rum lite:) Här är lite bilder på mitt nuvarande rum. Kommer inte att vara det så länge till...

TACK!

Skitgammal bild på mig. Om jag inte minns fel var det till och med min visningsbild på lunarstorm:P

 

Jag är helt blåst när det gäller datorer. Jag upptäckte idag att jag har fått massa kommentarer som jag aldrig sett förut! Blev så jävla glad! Det är människor där ute som jag inte känner osm tycker om min blogg. Värmde inuti! Och nu jävlar ska jag ta tag i den här bloggningen:)

Tack för era kommentarer!

 

 


SATURDAY NIGHT FEVER



Lördagsoutfiten: Korsett/body - H&M, Brallor - Bik Bok, Handsmycke - Modekungen.se, Klackar - Din sko

TELEVISION



Mår inte så bra. Är trött och sleten. Tur iallafall att man kan koppla av framför tvn:P Är en riktig tv nörd och älskar hösten då alla bra serier kommer igång igen. Det är mysigt att kura upp i soffan framför tvn med popcorn och tända ljus när det är mörkt och regnet smattrar mot fönsterna:) Nu ska jag göra precis det...Hejsvejs!

LOVERS X 2




Min fina, underbara väska har ÄNTLIGEN kommit och jag är kär. Älskar den:) I och med att det tg så lång tid (beställde den typ för mer än en månad sen) så fick jag en fick gåva också. Det ascoola handsmycket! Blev jätteglada och Modekungen.se är förlåtna för förseningen.

Har ingen inspiration just nu, jobbar mycket och det händer mycket annat som tar upp tiden så därför är det bloggtorka...


CRAZY W



Den här veckan kommer bli galen! Jag jobbar på olika ställen varje dag. Men ska inte klaga, jag är glad att jag har jobb:) Nu TOP MODEL sen till älsklingen. Posshey!

P.A.R.T.Y




Den här helgen har varit grymt kul med oktoberfest i fredags och sen kräftskiva igår:)


RSS 2.0