IT'S LIKE AN ADDICTION


Outfit från min lillasysters student (har ingen midsommaroutfit att bjuda på då jag mest gick runt i joggingbrallor och hoodie:) Korsett - H&M, Jeansshorts - second hand, Kofta - Gina? gammal, Skor - Mickael Kors LOVE THEM!

Hur har eran midsommar varit? Min var sjukt rolig och helt enligt tradition:) Vi firade ett stort gäng på ca 20 pers på Tjörn i en kompis sommarstuga. Den låg inbäddad bland ängar och åkrar alldeles vid havet. Vi åt först midsommarlunch med sill, potatis och köttbullar för barnen:P Och massa nubbe såklart. Vi sjöng och skålade och efter var det jordgubbar ocg glass. (Finns det något godare??) Jag coh Petter hade planerat en massa lekar och det blev en tävling på liv och död men med mycker skratt:) Sedan grillade vi fläskfile och det blev ännu fler nubbar. Dans runt midsommarstången som sedan fortsatte inomhus hela natten. Nästa dag blev det stor bakisfrukostpicknick i solen och ett dopp i havet! Vilken underbar helg och vilka underbara människor! TACK!

Inatt drar jag och älsklingen till Cypern<3 Ses om en vecka! 
 


I LEFT MY HEAD AND MY HEART ON THE DANCEFLOOR


Fjäderörhängen - NY, Baddräkt - H&M, Jeansshorts - Second Hand, Skärp - Thailand, Ballerinas - NY


Fyfan va sleten jag är idag! Kom hem hakv 4 inatt efter att ha firat min lillasyster och alla andra studenter igår. Sjukt att det var 3 år sen jag tog studenten!!! Känns som tusen år sen, det var den bästa dagen i mitt liv och man var lite avundsjuk igår:)
På fredag bär det av till Köpenhamn för en galen helg med danskar!

TAHOE






Längtar tillbaka...

Vi hade så jävla kul i USA, tänker på det varje dag och längtar tillbaka. Men nu kommer värmen och vänner tillbaka och jag ser fram emot en grym sommar!

RSS 2.0