Vår/Sommar Mode



Detta är vad jag kommer införskaffa till vår och sommargarderoben! VILL och tror blir modet i vår:

Indianinspirerat - Fransar (På allt! - skor, väskor, kläder), stora indianpärlhalsband och örhängen, fjädrar och brunt läder. Vill verkligen ha en ljusbrun väska!

En svart skinnjacka, gärna med nitar på. Älskar nitar, också detta på allt! - skor, väskor, kläder!

Gladiatorskorna håller i sig. Nu har jag ett par högklackade, ska skaffa ett par gladiatorsandaler också till sommarn.
 
Byxdressen har inte riktigt slagit igenom än, men NU gör det det, är säker på de. Jag ska iallafall införskaffa en svart, långbyxor eller kortbyxor, vet inte än. Hmm...

Stickat i vitt och grått är riktigt fint. Skönt med en varm stickad kofta om sig en kylig vårkväll.

Blommigt och pastell är vårens mönster och färger.

Volanger och chiffong. Svepande och lätt.

Tillsist, ljusa, slitna jeans, vilket jag redan införskaffat och sommarens STORA måste - Jeansshortsen!!!

Längtar såå till våren och sommaren, värmen och solen!

Norge - där pingvinerna bor

Festen igår va ganska lame...Det var typ bara jag som va på, men men hade trevligt ändå. Vi spelade "upp till bevis" och "twister", en del underliga ställningar...hehe:P Den här lilla "tillställningen" hälls i min gamla födelseby:D Lååångt ute på landet inne i de djupa skogarna, jag körde dit och drack en ända öl. Jag vågade inte köra hem fast jag bara druckit en öl, man vet ju aldrig, så fick sova över på vinden där festen hölls. Häll på att frysa ihjäl, svinkallt:P Men de va kul, det blev många skratt och fniss när vi låg å snacka roliga gamla minnen halva natten:D Låg vaken länge innan dom andra vaknade för jag frös så. Dom andra vaknade inte försen tjugo i ett!!! Haha åkte trött hem och städade lägenheten för min familj kommer hem idag igen från skidsemestern:)

Hahaha ligger å kollar på Mtv, det är ett program om de här tonåringarna som haft sjuka sweet sixteen fester, så ede några år senare och deras familjer skickar iväg dom till ett annat land så dom ska sluta var så bortskämda och barnsliga. Hon i dagens program ska bli skickad till en samefamilj i Norge. Vet ni va hon sa? Höll på å skratta ihjäl mig! - Jag vill inte, jag hatar kyla...De ju för fasen där pingvinerna bor!
Hahahha dom i USA e fan helt lost, sen när flyttade pingvinerna till Norge? Amerikaner vet fan ingenting om världen, dom tror typ USA e de ända landet som finns, fan va dom e korkade:P

Så va händer ikväll? Det blev ju inte så mkt fest igår, kanske ikväll?


Don´t Stop The Music!

Ikväll blir de FEST! Weeiii:) Ska på 18 årsfest hos en gammal kompis, ska bli skitkul. Men ska iväg väldigt snart å har inte esn duschat än...Bråttom. Aja de har ändå inte hönt något spännande idag.

Låten jag diggar just nu:

Leona Lewis - Run
Så himla vacker:)

It´s Funny...Right?

Igår kollade Jag å Jacke på en helt störd skräckfilm. Vi ser alltid på värsta psykofilmerna! Den handlade om en kille med världens läskigasta skratt som håller på med massa skumma grejer och förföljer tre tjejer om han gått i samma skola med. Han tar dom här tjejerna tillfånga och utsätter dom för en massa störda saker. Aja sovde inte bra inatt pågrund av skumma drömmar efter filmen. Sen idag när jag står bakom kassan på jobbet och torkar bänkarna hör jag hur min kollega håller på och hjälper en kund. Å helt plötligt hör jag exakt samma skratt som från filmen! Mitt hjärta flög upp i halsgropen och jag höll på och kissa ner mig:P Hahah när jag vänder mig om ser jag att det är farbrorn som min kollega håller på att hjälpa som skrattar. Hehe gillar inte skräckfilmer:P



"Amusement" var filmen vi såg.


I Love


No Fire, No Smoke

Ännu en låååång dag på arbetet...Har inte hänt så mkt sen förra gången jag skrev. En sak jag tänkte på idag på jobbet, Att jag e så himla glad att jag inte röker! Tänker på de varje gång jag säljer cigaretter till någon. Säljer huuur mkt snus och cigaretter som helst varje dag till folk å de e så sjukt mkt pengar!!! Fattar inte att man slösar dom pengarna på att ta livet av sig snabbare...Om man röker ett paket om dagen är det 50 spänn, på bara en månad är det 1 500 spänn!!! Fatta hur mkt fina kläder man skulle kunna köpt för de:P haha Aja e de inte det inte helt sinnesstört när man tänker efter egentligen? Är människan verkligen det smartaste djuret på jorden?



Nej tack...

Aja nu ska jag åka till pappa och äta. Sen kommer Jakob hit<3

Tjejer Kan!

När jag kom hem idag från jobbat hade min älskling lagat mat (nudlar och stekta ägg:P) och gjort våfflor! Han är världens gulligaste:) Vi ska gå å lägga oss nu, ska jobba kl 10 imorgon. Städade min garderod imorse, e så stolt, det blev jättefint, har lite granna kvar men det fixar jag imon.
Den här arbetsdagen var inte riktigt lika trög som igår. En sak (av många:P) som jag kan bli vansinnig för är när folk har fördomar mot tjejer! Gamla tanter som kommer in i butiken och frågar - Finns här någon karl som kan hjälpa mig med bilen? Tjejer kan väl me förfan! Blir så jäkla arg. En gång kom det in en kvinna som ville ha hjälp med vilken olja hon skulle ha till bilen. Jag visade henne vilken det var, då frågade hon om det kanske fanns någon kille att fråga? Jag var ensam i butiken så jag sa nej, men det är den här oljan du ska ha. Jag visste ju det. Men nej, hon sa istället - Jag tror jag åker till shell istället å hör där. Fyfan, ville sparka ut henne ur butiken. Dessutom var hon tjej själv! Och en annan gång kom det in en gubbe, han gick runt och kollade bland biltillbehören och tittade sedan runt i butiken efter hjälp. Han såg att det bara var jag i butiken och gick tvekande fram till mig. Det första han säger är - Jag tror inte du kan detta, men jag skulle behöva en slags olja som man använder till låsen. Men jag kommer tillbaka någon annan gång när det finns en annan här jag kan fråga, för ja tror inte du kan det. Jag blev så förbannad, höll på att sprängas, gick utan ett ord iväg och hämtade hans jävla låsolja som jag visste exakt vad det var, drämde den i disken framför honom och frågade - Menar du den här? Han blev stum...
Det var bara för att jag var tjej! Hade det stått en kille där hade han aldrig sagt så! Diskrimenering säger jag bara! Och gubbjävel...Aja ska sova nu.

Natti natti!



Gamla skor och kläder jag rensade bort. Har svårt att slänga bort gamla kläder å sånt men skärpte till mig och rensade ordentligt, och dessutom får man ju tänka att nu får det plats nya kläder! :)



Allt ihop vikt och iordning:)

Hundskit och parfym!

Hemma från jobbet, Idag har det vart så sjukt segt! Har typ inte haft några kunder nu på kvällen, höll på å somna. Aja så kan de va ibland. Den saken som är mest frustrerande imon jobbet är när man ska göra golvet. Alltså jag blir GALEN, det är ett så himla otacksamt jobb och jag förstår inte meningen med det! När man håller på å svabbar som en galning kmr det in en kund med jordiga stövlar och klampar rakt förbi en...Fyfan va arg man blir då, vill bara springa efter dom å piska dom i röven men moppen! När golvet är skinande rent och det två sekunder kommer in en kund å smutsar ner överallt igen! En gång när jag svabbade golvet och precis va klar, hade bara kanske en kvadratmeter kvar. Då kommer det in en tant, hon går förbi mig som står med moppen i hösta högg och lämnar efter sig ljusbrungula (diarrefärgade) spår. Jag känner hur det börjar lukta bajs och ser hur en stor, fet HUNDBAJSKORV sitter på sidan av hennes känga. Jag går lite smått irriterad fram till henne och säger - Ursäkta men du har hundbajs på skon...Det luktade hundskit (den värsta lukten i världen!) i butiken resten av dagen och behöver jag säga att jag fick svabba om golven. Aja nu ska jag gå och lägga mig, ska ränsa min garderob (HJÄLP!) imorgon innan jag börjar jobba igen kl 14.00.

Först ska jag visa några fynd jag hittade på Hajen i fredags:P



Den här parfymen snodde jag av min mamma och jag ÄLSKAR den, den luktar så himla gott, så när min tog slut nu blev jag helt knäckt. Å så hittar jag den på Hajen för 49.90!



Den här tandkrämen sägs göra tänderna vitare? Vi får väl se...

Sweet dreams!

Crazy

Ja, som jag sa igår - Man vet aldrig hur en festkväll slutar...Vad ska ja säga om gårdagens party då? Här kommer några ledord: Snefylla, Slagsmål, Polisanmälan?, Grannbråk, Sjukhuset, m.m....Alla var så stört seriösa igår, fast inte jag, Jag var lagom full och glad hela kvällen så personligen hade jag en ganska lugn och fin kväll. Allstå kvällen började bra hemma hos mig. Vi satt å drack, lyssnade på musik å spelade "Med andra ord" och sedan en annan "lek" där man har en lapp i pannan med ett namn på, så ska man gissa vem man är genom att fråga de andra frågor. Det var skitkul:) Sedan skulle vi dra till en annan fest, då blev jag plötlisgt paniksugen på en Happy meal hamburgare och envis som jag är cylkade jag själv till McDonalds och vräkte i mig en, ingen ville följa med mig:P Sedan cyklade jag hurtigt vidare till festen där alla de andra var. Jag kommer fram och det är nu det börjar spåra ut...Grannen till tjejen som hade festen fick spel och det var ett jäkla liv. Vi drog därifrån ganska snabbt och gick vidare ner till krogen. Där jazzade jag loss lite på dansgolvet och sedan när vi skulle dra hem började dramatiken igen...Kan ju bara säga att de hände en del på vägen hem. Väl hemma somnade jag i sängen som en sten så fort jag, efter mycket pyssel och knåp fått av mig mina underbara skor...:)


Livet e en fest ;)

Party

Jobbat hela dagen sedan vilade jag lite framför "Kanadas next top model", inte alls lika bra som orginalet, men sen e jag ju världens största fan av Tyra Banks;) Aja nu e de fest som gäller iaf, e på riktigt partyhumör, e ju ensam hemma så de blir en LUGN förfest hos mig. (Säg inget till mamma;) Sen drar vi till bongo å sen krogen? Man vet aldrig hur en festkväll slutar. See Yah!






LOVELY!

"Det här är äkta kärlek!"

Idag har ja vart duktig. Jag har kört flera rundor till second hand och lämnat en massa skit som bara stått och tagit plats i vår källare. Sedan åkte jag å mamma in till stan, jag köpte en tröja på rean på Gina. Dessutom köpte jag en klänning som nästan ser ut som en balklänning. Den e så himla fin, jag suktade efter den när den kom men kom absolut inte på alls när jag skulle kunna ha på den, för den var så fin. Nu var det rea på den, 99 KR!!!! de va ju fan helt sjukt! Jag köpte den bara för att den var så billig, vet fortfarande inte när jag kan ha den..:P Sedan var jag på Din sko igen å kollade in mina skor! Alltså jag älskar dom!!!! Dom är så sjukt sköna, fattar inte hur sådana skor kan vara så bekväma. När jag stog och kollade i spegeln med skorna på mig suckar jag drömmande - Det här är äkta kärlek! Mamma (som inte är någon shoppingfantast) kollar på mig som om ja kom från yttre mars, suckar ch tar upp mobilen. Hon ringer min moster och säger - Vill du ha en unge till? hahah min moster är som jag, hon älskar att shoppa! Mamma hatar de:P Mamma är mer en partypingla:P Aja var TVUNGEN att köpa dom, å jag som skulle spara pengar, ni hör ju hur de går:P Nu har jag bestämt att jag har shoppingförbud i 1 månad! Har kollat var second hand affärerna ligger i London nu, yippie :)
(Bilder på dagens shoppingfynd kommer vid ett senare tillfälle.)



Dagens outfit: Stövlar - Din sko
                          Jeans - Thailand
                          Topp - H&M
                          Jeansväst - Gina T
                          Halsband - Vero moda
                          Örhängen - Gina T


Aja sedan åkte jag å mamma å handlade, det var helt galet i affären, hur mycket folk som helst. Man skulle behövt rödljus i korsningarna:P Jag ska vara ensam hemma i en vecka nu så jag var ju tvungen att handla mat. Mamma å mina systrar ska nämligen på skidsemester, e så himla avundsjuk, Jag Vill Me!!! Älskar skidsemestar, det e så himla mysigt. Värkande ben efter en underbar dag i backen, tröttheten och de rosiga kinderna. Älskar älskar älskar! Aja kunde inte följa med för ja ska jobba varje dag denna veckan...Aja åker nog på fler skidsemestrar i livet:)


Nu är jag hos pappa, ska sova här inatt med. Vi har käkat tacos och pappas tjej Maries barnbarn var här. (hängde ni me?:P) Aja dom var här så har ägnat senaste timmarna med att leka mamma-pappa-barn och möblerat om i dockskåpet. Men Lucia och Oliver är världens gulligaste ungar så det gör jag så gärna:D Dessutom är det kul att leka av sig ibland, få fram barnet i sig, right? ;)



Så gulligt när lillen släpade fram dammsugaren å började låtsasdammsuga:P


Grattis! (I förskott...)

Till Mig :D Jag fyller nämligen 19 om exakt en månad, Yippie:)


Shoppoholic?

Fan ja skulle inte åkt ner till stan. Jag hittar bara en massa fina saker jag vill ha! Köpte ett par assnygga jeans på Gina, men där har jag presentkort så där slösade jag inte pengar iaf,. Åhh,  jag MÅSTE verkligen spara mina pengar nu, Jag å Jakob ska nämligen till London om tre veckor:):):):):) Vi ska dit över alla hjärtans dag helgen, de ska bli så jäkla kul å mysigt längtar så jag kan dö!!!! :D SHOPPA!!!! :D Berättar mer om resan lite senare..Iaf hittade ett par skor idag som jag också nästan kan dö för! Va ska jag göra nu då? Vänta å se om jag kanske hittar ett par finare i London och om inte hoppas att dom finns kvar till efter resan eller bara köpa dom direkt...???? Livet har så många svåra val!






London!

Push it, Push it...

Ursäkta för det förra inläggets myrtext, fattar inte hur jag lyckas med allt :P Råkade komma åt nån knapp å helt plötsligt kunde man knappt läsa texten med microskåp. Å nu råkade jag komma åt en annan knapp så det blev konstigt, Jakob sitter här ijämte å retas nu, säger att jag har korvfingrar:P

Aja idag har jag haft ännu en stimulerande dag på arbetet. MÅste berätta en annan sak ja stör mig på med kunderna. De bara kommer in å ställer sig framför en å glor, säger ingenting. Jag hade en kund en gång som kom å skulle köpa en chokladbit, när jag sedan frågade om hon hade tankat också svarade hon - Självklart har jag tankat, det är ju därför jag är här! Jaha, hur fan ska ja kunna veta de då? Det finns ju faktist kunder som kommer bara för att handla, inte tanka. Jag är väl ingen tankeläsare heller? Sedan vet dom ju aldrig vilken pump dom har tankat på. Man kollar väl vilken pump man tankar på så man vet vilken man ska betala? Nej, tydligen inte, när jag sedan frågar vilken pump dom tankat på kan jag få svar som- Inte fan vet jag, fråga inte mig... Nehe vem ska ja fråga då? de är väl du som har tankat, Idiotos!!! :P

Aja efter jobbet tränade jag å älsklingen, eller tränade å tränade...vi flamsa mest runt, fick inget gjort, båda va aströtta så vi åkte hem å käka havregrynsgröt som jacke brände:P (fast ja käka mest äppelmos, gillar inte gröt så mkt). Nu ska vi snart lägga oss, har sovmorgon imorgon:)

Puss å hej, Leverpastej!



Me and My Baby <3 (Gammalt kort, nästan precis när vi hade träffats...:D)

Turkey

Hello..idag har jag vart en runda på stan å fikat med en kompis, Sandra. Vi träffas inte så ofta, men vi har varit i Turkiet, Marmaris två gånger tillsammans. Vi snackade mest skit å gamla semesterminnen. Fan va kul  vi har haft där alltså. Marmaris e den bästa platsen på jorden, bästa shoppingen, bästa stränderna och bästa utelivet. Ska visa lite bilder från vår semester i höstas. Sedan tränade jag en snabbis och efter det bar det av till min farbror, han fixade lite med min data som har dampat en del nu. Nu sitter jag hemma hos pappa och ska sova snart, skit va längesen det var ja sov här.  Jobb imorgon.......




Så här såg jag ut idag (ursäkta bildkvaliten)
Jacka - H&M
Linne - Gina T
"Läder"leggins - Gina T
Skor - Din Sko
Halsband - Vero moda
Armband - Ur och Penn




Shake that ass :P




En transa på en klubb :P Fattar inte hur han kunde dölja "paketet" så väl, kollade noga men såg fan ingenting! hahah :P



Jag får en inpackning över hela kroppen, kunde fan inte röra mig sen när skiten hade torkat:P



Skumparty!




Efes är den GODASTE ölen på jorden, finns inget bättre än att knäcka en kall efes på balkongen efter en stekhet pressardag:P

Fashion?

Har vart hos frissan, nyklippt och nyblond:) Sedan gick jag en runda på staden. Var inne i en butik där jag hittade en ASSNYGG tröja, men den kostade 3300 kroner! De e fan helt stört mycket pengar, kanske hade köpt den om jag var miljonär:P Aja var inne å kollade in dom nya vårkläderna på Gina. I vår är det pastellfärger som gäller! Var inte så sugen på det när jag först läste det i tidningarna men nu när jag vart å sett lite exempel på Gina e ja sjukt på det, där fanns en massa nytt å fräscht! Jag shoppade ett par chinos, ett lång, slappt linne och en ljusblå t-skirt. Jag är lite osäker på byxorna, det känns som de e lite "förra sommaren". Lr tror ni de håller i sig iår också? Hmm... Sedan hittade jag tre st armband på rean på Ur&Penn. Jag hoppas verkligen Nitar&Läder modet håller i sig i höst med, Jag älskar det! Ska leta efter en svart, kort skinnjacka...







Köpte också ett silvershampo hos frissan så jag får behålla mitt blonda fluff lite längre, är också bra om man inte vill få "gult" hår. Kostade 199 kr.



Tänkte också ge ett lite "skönhetstips", för ett tag sen köpte jag den här ansiktskrämen från garnier. Den är huur bra som helst om man har väldigt torr hud i ansiktet som jag har! Den är jätteskön och återfuktar jättebra. Dessutom är det en antirynk kräm :P Haha jag har faktiskt hört på ett sånt där sminktipsmöte (vad heter de?) att man ska börja använda anti rynk kräm så tidigt som möjligt, a ja vet låer sjukt, men men :P



Dagen Outfit:



"Bandana" :P - H&M
Kavaj - Gina T
T-skirt - H&M
Jeans - H&M
Stövlar - Din Sko
Armband - H&M



Älskar dessa stövlarna! Så snygga och så sköna!

Sist men inte minst var jag och tränade. Sprang på rullbandet i en halvtimma, kändes som ja skulle kunnat sprungit i tre timmar, Underbart! Sedan gymmade jag i 40 min. Nu ska jag snart sova. GonAtt



<KÄRLEK> <3

Hairstyle

SOVMORGON!!! :) Vaknade kl 11.57 idag, underbart! Nu ska jag ner till staden och klippa mig och färga håret. Det ska bli blondt, e sjukt sugen på att bli riktig blondin igen:P After all, Blondes have more fun...right?

(Förresten vilken hårfärg passar jag bäst i?)




Mörkbrunt?



Mellanbrunt/blont?



Blondt?

YES YES YES!

Det blev varken Australia eller Benjamin Button, vi såg Yesman med Jim Carrey. Vi var kanske 5 pers i hela biosalongen och jag å Jakob skrattade högst av alla kan jag ju säga:P Den va skitrolig iaf, Jim Carrey e fan oslagbar. Aja ska sova nu å ha en lååååång sovmorgon imorgon zZzZZz :) (Förresten ska klippa mig imon, å färga håret, Äntligen:)

Förresten här kommer några låtar som jag diggar sjukt mkt just nu! Lyssna!!!

1. Agnes - Release Me (Så jäkla skön låt, höjer till max när ja hör den)

2. T.I - Whatever u like
(Ganska gammal tror jag men så jäkla go)

3. Bethany Joy Galeotti - Halo
(Hon som spela Haley James Scott i One Three Hill <LOVE!>, sjukt bra låt!)




Så här såg jag ut: Skor - Din Sko
                                 Jeans - Jc
                                 Skärp - Gina Tricot
                                 Linne - Gina Tricot
  


Hahaha här e en liten bild på min hallon å glassportion som jag vräkte i mig igår...måste seriöst luta äta så mkt onyttigt, idag på bion blev det ännu en påse tuttifrutti...Aja Baja!


Vintergatan...

IMorse när jag klev utanför dörren kl halv 8 var det mörkt och vitt på marken! Så underbart, allt såg så vackert och fridfullt ut:) Jag blir som ett barn när det kommer snö, Jag ÄLSKAR snö! Det kittlades i magen när jag cyklade till jobbet, det var inte ens kallt ute:) Ungefär två timmar senare var det grått och dimmigt ute, jag var trött och sur och ensam på jobbet, dessutom hade att snö smält och förrvandlats till slask...

Har vart så jäkla trött å sur på jobbet idag alltså, kunder e så himla trööööööga å dryga!!! Det är 50 % chans att dom ska dra kortet åt rätt håll ändå lyckas fan 99,9 % dra åt fel håll. Sedan står dom å drar kortet åt samma håll tusen ggr! Att man inte fattar! Dessutom står det en liten text - Magnetremsan häråt! Inte ens stammisar som e och handlar hos oss varje dag fattar. Fler exempel som dom aldrig lär sig är att man drar kortet SJÄLV och lägger mynten i mynrboxen...! Det e sånna där småsaker som man efter ett tag blir GANSKA trött på:P
Aja hade iaf en gullig liten farbror som var inne och handlade idag, han påpekade att det var halt ute nu och sa något som värmde hjärtat

- Det finns bara ett exemplar av dig, så var rädd om dig :)

Då blev jag lite glad:) Aja e hemma nu å ska vila lite, sedan ska ja å min babyboy gå på bio, Mys:) Fast vet inte vilken film det blir än, Australia lr Benjamin Buttons fantastiska liv (heter den så?) Aja ngn som kan ge lite filmtips? 


Godnatt

Tänkte lagt upp massa bilder nu, men min dator e helt knäpp, när den har varit på för länge blir den sur och strejkar...Suck, aja har kollat filmer, Jersey Girl som gick på trean och sedan Flickan med pärllrhänget på tvåan. Sen har ja käkat vanlijglass med varma hallon MUMSFILLIBABBA:D Men nu e de dags att sova (kl 23.00 en lördagskväll? a, ja vet patetiskt!) Men ska ju jobba imon igen, börjar en timma senare än vad jag gjorde idag, halv 8, JIPPI......


Jobbat...

Sheet va ja e trött, helt sjukt. När klockan ringer kl 5.00 på morgonen undrar man va fan man håller på med! Sedan när man sömndrucken och sängvarm kliver ut genom ytterdörren och möts av minusgrader och mörker känner man sig ensammast i världen! Jag kan ju säga att jag möter inte många personer när jag cyklar till jobbet. Har vart en väldigt trög dag idag, vet inte vad som händer senare, blir nog bara en myshemmakväll med film. Jag ska ju jobba tidigt som attan imorgorn också så det blir ingen fest ikväll. Men visst känns de jävligt surt å sitta hemma ensam å kolla på film en lördagskväll? Suck...

Mätt & Trött :)

Nu har vi kommit hem från kinarestaurangen. Det var gott och mycket tillfredställande :P Mitt i maten säger Jacke (min PojkVen!) att det skaver i näsan. När vi sedan kommer hem snyter ahn ut ett riskorn ur näsan!!! hahah ja ett riskorn :P Fattar inte hur det har kommit dit men roligt var det iaf:P HAHA ska snart sova, börjar omänskligt tidigt imorgon, 6.30!!!! Helt sjukt tidigt, och jag som e så morgontrött. ZzZzzZZZZ

Så här såg jag ut på vår lilla "date" :)

En bild så ni ser hur jag ser ut:D


Hello...

Ringde min kusin för att be om hjälp med det här men hon va inte hemma så försöker väl själv och presenterar mig nu då. Just nu sitter jag i sängen å käkar MMmmarabou, japp jag avslöjar mig direkt, är en riktig godisgris och det godaste jag vet är TuttiFrutti! haha :P är beroende av TuttiFrutti. Men men det kanske inte är så intressant. Jag är en 18, SNART (:D) 19 årig tjej, jag är inte rik, inte modell och bor inte i Stockholm... Jag bor i lilla Varberg på västkusten och jobbar på Statoil. Jag älskar shopping å mode som många andra "bloggtjejer" och det kan vara jobbigt när man bor i en stad där "city" består av kvantum och torggrillen ungefär..ne skojja några bra klädaffärer har vi allt här och Ge-kås ligger ju annars ganska nära, haha;P 
Jag bor tillsammans med min mamma och mina två småsystrar i en lägenhet in tha ghetto. Här bor också min pappa och hans nya tjej, alltså på samma område, inte i samma lägenhet = catfights! :P
Min blogg kommer väl handla om lite allt möjligt, men mest livet efter studenten, efter den trygga skolan. Vafan ska man göra nu? Vet inte hur många gånger jag har ställt den frågan. Jag tog studenten i våras från en "bonnaskola", munkagård (helt underbar skola!!!) där jag gick hantverksprogrammet med inriktning florist. Tre av dom bästa åren i mitt liv. Och har sedan dess inte gjort så mycket, och nu börjar i princip alla mina kompisar sticka härifrån, de är ute å reser, flyttar för att plugga eller jobbar utomlands, GÖR NÅGONTING. Å själv blir jag här ensam kvar...Så va händer nu? Ingen vet, men vi får se;) 


VILKA IDIOTER DET FINNS!
Jobbar somsagt på Statoil och där händer det grejer, kan bara berätta om dagens arbetsdag. Jag började kl 10.00. Var ASTRÖTT på morgonen (där avslöjade jag ännu en brist = Jävligt morgontrött!!!). Fram till 3 på dagen hände inte ett skit, tiden gick såå sakta. Men när jag äntligen fick lunch, då jäklar brakade helvetet lös. Min stackars kollega kom in när jag sitter i personalrummet och äter och säger att jag måste komma ut och hjälpa henne. Jag går ut och möts av en kö på ca 3 mil (okej liiite överdrivet) men lång var den iaf. Jag tar kassa nr två och ropar till kund nr 2 i kön att jag kan hjälpa henne. Samtidigt utbrister min kollega att någon har betalat för fel pump, det vill säga betalat någon annans bensin och inte sin egen, men han hade redan försvunnit. Aja kvinnan jag ska hjälpa kmr fram och vill ha en guldtvätt. Jag slår in en guldtvätt och då står det att ngn redan har betalat 46 kr. Jag tar bort guldtvätten från datorn och ut genom cashguarden (lådan man stoppar ner alla mynt i) skramlar 46 enkronor ut. BINGO!!! Då var det ju en gubbe som hade stått och matat i alla dessa mynt (det tar tid!) utan att säga något till nån. Jag blir förvirrad och fattar inte riktigt vad som hände. Kvinnan blir irriterad och börjar muttra. Då kmr gubben fram och säger att han ville haft ett cigarettpaket, men kvinnan gapar - Kan jag bara få min tvätt först!! Gubben tänker börja mata i mynt igen men jag lyckas stoppa honom, ger honom cigarettpaketet och tar mynten. Fixar det senare. Kvinnan får tvätten och stövlar ut ur butiken sur som en ättika. Kön är lika lång som innan och det kmr bara mer och mer folk. Då plötsligt kastar en kund en bilsläpssladd rakt mot min kollega och gubben vid min kassa med mynten börjar skrika -Jävla Idiot! E du dum i huvudet eller! va fan håller du på med! Alla kunder i kön blir sura för att de får stå och vänta och när tumultet äntligen är över och det inte är någon kund i butiken berättar min kollega om incidenten med sladden. Han hade tydligen hyrt ett släp som någon annan nu hade tagit och då blev han rasande. Men det var ju inte min kollegas fel, hon kunde absolut inte hjälpa det. Gubben med mynten såg när han kastade sladden och blev rasande för det. Det blev ju självklart både jag och min kollega med, men vi kan ju inte stå å skrika saker inför kunderna, det är bara att le mot nästa kund och inte låtsas som nånting. Men vem fan beter sig så? Det är ju pinsamt för fan. Aja det finns idioter. Åsen blir jag så arg när kunder blir sura för dom får stå i kö å vänta, man jobbar ju så fort man kan och man är ju för fan bara människa. Jag ska egentligen inte jobba med ett sånt här rövslickarjobb. Jag blir så jäkla lätt irriterad, men jag visar det aldrig för kunden, jag är alltid trevlig mot dom, men egentligen tål jag det inte :P Aja dagen var inte slut där, sedan gick ju självklart porten till biltvätten sönder och vi hade typ tio bilar i kö till tvätten (för att skryta lite har mitt jobb den bästa biltvätten i Varberg så det är alltid mkt folk där, haha:P). Jag tyckte så synd om min kollega när jag äntligen fick gå hem kl 18. Jag ser verkligen upp til henne, fast hon nästan fick en bilsladd i huvudet ler hon och är alltid lika glad och trevlig mot kunderna, jag fattar inte hur ngn kan bli arg på henne! Jävla pucko!

Det var en dag på Statoil, nu är jag som sagt äntligen hemma och myser. Väntar på att min pojkvän ska sluta jobbet, då ska vi på restaurang å käka kinamat, mums!!! Kanske hörs sen :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0