Hattjakten

Jag är så jäkla trött just nu så de e inte sant! Fast det är inte så konstigt när man tänker efter, Jag och Josse gick och la oss halv tre inatt och gick upp kvart i tio imorse. Hon sov här, vi hade nämligen bestämt oss för att ta en tur till Göteborg. Jag ville kolla in den nya second hand affären Beyond Retro. Den var väl häftig, den låg inne i Top shop i Arkaden men är inte så bra på second hand affärer än. Haha, de är så jobbiga för allt hänger ju bara i rader, helt ihopsmockat och man ser inte plaggen så bra. Så jag orkar aldrig gå runt å kolla noga. Sen var de astrångt och asmkt folk så fick ganska snabbt svettpanik :P Sen var jag också där för att jag ska på 20 årsfest nästa lördag och det är somsagt ett hattparty så skulle hitta en fräck hatt. Tyvärr kom vi på lite sent att det självklara stället att hitta den perfekta huvudbonaden på var Buttericks, dom hade ju såklart stängt när vi knackade på deras dörr... Så jag blev hattlös den här gången, men som tur är e min syrra i Göteborg så hon ska dit imon och kolla åt mig.

Fast det inte blev någon hatt shoppade jag lite annat:


Plånbok från Monki, Örhängen och glitterpuder från H&M.

Har jag berättat att min födelsedagspresent från Johanna, min bästa kompis som jobbar som au pair i Italien är återfunnen? Fick ju hem ett tomt, söndrigt paket på posten. Så efter en utskällning från mig där fixade dom det. Det var ett linne i paketet och det hade tydligen ramlat ut i nån jäkla pressmaskin eller nått. Men nu har jag iaf fått tillbaka det och gillar posten igen =)


 Så här såg det ut iaf. Skitsnygg sommar och vår färg.


My Cool

Gårdagens fest var väl kul och uppträdandet av Adam Tensta var grymt! Men Björkgården, stället där festen höll till var ganska tom om man säger så. Det var inte alls mycket folk och det sög. Tur att uppträdandet var helt sjukt bra, annars skulle ju kvällen varit så misslyckad. 
Sen mådde ju varken jag eller Jakob så bra, både han och jag blev lite krassliga igår, jag hade ont i halsen och han hade feber. 
Jaja, så är det ibland, ska iaf se Adam Tensta igen, det är ett som är säkert! =)
(Glömde ju självklart min kamera också, mitt jäkla pucko! Tänkte inte ens på den, jag är så korkad. Jag har mina minnen iaf:)

Min klänning från Stylebystars hade jag på mig igår:



Visst är den fin? Påminner lite om en Hervé Leger =)

Puss på er sötnosar!


I'm all Gina T


Grå sweatskirt Gina, svart kjol Gina, Leggins Gina...

Sheet gick upp halv 7 imorse för jag skulle till tandläkaren halv 8. Va e de för jäkla tid?! Aja gick å la mig igen när jag kom hem för att vila lite till, somnade och vaknade nu...
Dessutom vaknade jag med ont i halsen, fan, fan, fan! Jag ska försöka att inte tänka på det, ikväll är det ju Adam Tensta!!! Yippie! Ne ska iväg och fixa lite nu,

(Min Stylebystars klänning kom i onsdags så den blir de ikväll!)

Beyond Retro

Beyond Retro, second hand affären har äntligen kommit till Göteborg! Ska förhoppningsvis dit på lördag och kolla in den! =)


Läs och Njut!

Nu när bokrean har startat tänkte jag, som är en riktig läslus (inte bara av skvallertidningar) ge lite boktips!

Har två favoritförfattare, alla deras böcker jag har läst har jag verkligen älskat! Båda skriver ofta om starka, själständiga tjejer och det gillar jag!

Den första är Tamara McKinley:



Tamara McKinleys böcker utspelar sig alltid i Australien, och då ofta ute i den vackra vildmarken. Hon har en röd tråd genom alla böcker och alla böcker handlar nästan om ungefär samma sak, en gård ute på Australiens vidder, en familj/släkt med en massa spännande berättelser från föregångna genaretioner. Man får följa med långt tillbaka i tiden och ta del av glömda historier ur släkten - sorg, besvikelser, spänning, passion, stormande lycka, hårt arbete, vänskap, födslar, dödsfall och förälskelser... Människor med oförglömliga resor.

Nu kanske ni tycker det låter tråkigt att alla böcker handlar om ungefär samma sak så måste man verkligen läsa mer än en! Även fast det är så har ändå varje bok sin speciella handling och hon lycka ändå fånga läsaren till varje bok, med olika karaktärer, människor och mysterier blir ändå ingen bok den andra lik.


Jag tror jag har alla av Tamara McKinley som kommit ut på pocket iaf:

Matildas sista vals
Stormblomma
Drömmarnas land
I stormens öga
Jakaranda
(Den här håller jag på att läsa nu och självklart älskar jag den! Den låter inte bra när man läser på baksidan, men eftersom jag har läst andra böcker från henne och vet att dom brukar vara bra började jag läsa den ändå, och jag hade rätt!)
Landet bortom haven
___________________________________________________________________________________________

Den andra författaren jag älskar är Elisabeth Nemert:




Rovfåglarnas tid
Den vita liljan
Bortom stjärnan

Har bara två böcker av henne än så länge, "Bortom stjärnan lånade jag av en kompis. Jag tror inte hon har inte kommit ut med fler än dessa tre i pocket.
Hennes böcker har också sina likheter och den här författaren har också sina röda trådar och skriver om speciella saker. Dessa böcker utspelar sig iaf förr i tiden och huvudhandlingen är om en mycket stark kvinna som står upp för sig själv då kvinnor inte hade några rättigheter. De handlar om kvinnors flykt från underkastelse och kamp för att kunna leva sina liv så som dom vill. De handlar och passion och kärlek, rädsla och mod, vänskap och starka band. Kvinnorna har också några slags magiska krafter och fast det låter som fantasi och inte alls realistiskt blir det verkligt och inte alls konstigt i böckerna. De är de tre vackraste böcker jag läst, man vill bara sväva in i den magiska och fina berättelsen!`
___________________________________________________________________________________________

En annan författare som jag läste mycket av förr och som är väldigt bra är Danielle Steel. Hon är ganska känd och har skrivit huuur många böcker som helst, många av hennes böcker har också gjorts film av.



Här är några Danielle Steel böcker ur min stora samling av henne. Hennes böcker handlar ofta om förhållanden och kärlekshistorier, (ja, jag gillar att läsa om kärlek). Den första boken jag läste av henne var "Gåvan". Det var jättelängesen, typ när jag gick i 7:an lr 8:an och jag komme ihåg att jag tyckte den var så himla bra! Det var så jag fastnade för hennes böcker.
___________________________________________________________________________________________

Dessa två böcker är ganska nya och jag tror många känner igen dem. Khaled Hosseini är författaren.



Flyga drake - En vacker berättelse om stark vänskap mellan två pojkar som lever i helt skilda världar.
Tusen strålande solar - En berättelse om två kvinnor som lever fångade i deras grymma mans värld. Om osannolik vänskap och kärlek.
 
Även den här författaren har sin röda tråd, han kommer själv från Afghanistan och båda dessa böcker utspelar sig i detta land med en fascinerande men våldsam och tragisk historia.
__________________________________________________________________________________________

Sist men inte minst lite rolig erotisk läsning ;P Haha för dig som är sugen på riktigt sexiga böcker ska du läsa de gamla Blaze-böckerna. Jag har köpt några på torget för 15 spänn. Gillar du inte porrfilm så prova detta! haha :P



De är ibland så snuskiga att man blir generad bara av att läsa orden :P

Vitsippa

De är så himla typiskt! Nu när jag har jobbat hela förra veckan och hela helgen har det vart asfint vårväder, solen har lyst in skarpt på mig bara för att reta mig och hela tiden påminna mig om att jag är fast där inne på jobbet och inte får komma ut försen han har gått ner igen! Så nu när jag är ledig i en vecka, då öser bara regnet ner och det är grått och molnigt ute varje dag! Vafan!

Aja längtar iaf som många andra av er till sommaren och våren! Har köpt så mkt vår och sommarnytt nu det senaste så bara väntar tills man kan använda det...





Nu längtar man tills marken inte längre är vit utav snö, utan av vitsippor! 

Fettis

Jag å Jacke käkade goda semlor idag! Bakas de året om? De e ju så sjukt goda så man undrar ju varför man inte äter de oftare. Jag testade iaf Kvantums chokladsemlor, tog tyvärr inget kort som vanligt. Men de är iaf fyllda med chokladgrädde och chokladkräm inuti och överströdde med ckokladkross, för en ckokladälskare som jag var det absolut den godaste semlan jag ätit! Helt sjuk =)

Den traditionella semla är också supergod!

Nanny

Hey. Har precis kommit hem till jakob igen, bor här nu typ. Har vart barnvakt åt min pappas tjejs barns barn, Lucia och Oliver om ni kommer ihåg. Har fått lekt av mig för flera år framöver nu iaf - mamma, pappa, barn, kurragömma, tagen, kastat boll, lekt med bilar, lekt prinsessa, allt du kan komma på! Var där och passade dom mellan 4 och 8, men det är världens gulligaste ungar så det var ändå kul.


Coolingen älskar att bli fotograferad!

De tre fagraste prinsessor i landet!

Jacke var med och lekte en stund, sen drog han hem för att spela X-box ;)

I Love Him



Jag älskar dig mest av allt baby <3 Vet inte hur jag skulle klara mig utan dig.

Bilar

Det blev inget inlägg igår för jag hade inget internet...Har märkt nu att jag är väldigt neroende av min blogg:P Fick typ panik igår när jag inte gjort något inlägg:P

Aja såg den sjukaste dokumentären jag någonsin sett igår - "Min bil är min älskarinna" Asså den var helt störd! Fattar inte vart dessa människor finns? De måste vara ufon... Aja den handlade iaf om folk (män/gubbar, å där är förklaringen, killar är ju ett släkte för sig, lite kostiga sådär...) som hade ett förhållande med sin bil.. Å då menar jag inte bara att de typ meckade, putsade och körde runt i dom hela tiden, nej här snackar vi ett intimt sexuellt och som som sa - Respektfullt kärleksförhållande. De pratade, gosade och smekte inte bara bilarna, utan hade sex med dom. De blev kåta av bilar. Haha det handlade främst om en gubbe, han va så jäkla äcklig. Han gick fram och smekte andras bilar hela tiden, la sig och slickade dom på motorhuven och grovhånglade, stönade å höll på. Han berättade bland annat om hur avgasröret på flera sätt funkar som bilens anus och hur han brukade ha analsex med sin bubbla, Lite glidmedel och in med K.... i röret bara. En dag när filmteamet vaknade upp stod han och putsade bort sina "kärleksfläckar" från motorhuven på bilen och berättade hur han gett sin älskade bubbla lite kärlek kvällen innan, han sa att hon älskade när man sprutade över hela henne...När filmteamet för en stund var borta och filmade några landskapsbilder och sedan kom tillbaka till sin bil hade även den fått lite "kärleksfläckar" på sig. De filmade hur han mitt i natten gick ut naken på hotellparkeringar och la sig och onanerade vid bilarna. Asså jag fattar inte vart man hittar dessa sjuka människor! Ni kanske tycker detta lät äckligt men då skulle ni sett det på tvn!  


Stackars bilar!

Just nu sitter jag hos Jacke och lyssnar på när han spelar X-box - AAOuu, Nej!, FAn! GRaouaiiiii! Whoho! Nanana! Han e så söt när han härmar monstren på tvn utan att ens själv märka det. Hihi <3 

Confessions of a Shoppoholic

Det kommer förhoppningsvis en ny film snart till Sverige, såg den på reklam i London, den filmen hade titeln på mitt liv - "Confessions of a Shoppoholic"

Tänkte äntligen visa mina shoppingfynd från London.


Underbara trosor från Primark

Ett nattlinne från Primark

Tre väskor från Primark och Accerssorize

Ett par skitfina gladiatorsandaler från Primark. Älskar dom <3

Ett par till fina gladiatorsandaler från Dorothey Perkins

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING!


Min T-skirt med det kända Heidi Klum trycket som jag köpte på en marknad. Ett par assnygga solbrillor från Dorothey Perkins och mina underbara uggs! De räddade hela min semester! Jag hade så ont i fötterna att jag skulle dö! Jag, mitt smartass skulle ju vara "citychic" och hade självklart bara med mig mina högklackade svarta skor...Köpte något jag tänkt köpa fast aldrig gjort. Jag köpte ett par Uggs. De är så himla sköna! De känns som om jag går runt i mina fårullstofflor som jag har på morgonen på stan:P Det var himmelriket för mina stackars fotsulor.

Ett gulligt diadem med en rosett + Somriga örhängen.


Letade efter den perfekta skinnjackan i tre dagar och äntligen hittade jag den här underbara skinnjackan från Dorothey Perkins! Love<3


Så jäkla typiskt! Jag ska på 20-årsfest den 7 mars och det är ett "Hattparty" Man ska alltså bära hatt. Och detta visste jag inte när vi var i London, där var ju en affär med en massa fräcka och coola hattar! De var riktigt Sex and the city-style! Här provar jag en av dem!

Så, nu kan ni äntligen få njuta av mitt ögongodis jag köpte i London! 

Fucking shit

Hej, den här dagen suger! Det är min födelsedag å den suger! Har stått på jobbet hela dagen och ska jobba två dagar till, spyr bara jag tänker på det! Jag orkar inte, e så jävla trött! Jävla inkompitenta idiotkunder! Alla e ju fan helt jävla handikappade. Det är nästan så jag måsta torka dom i röven efter dom har vart på toa! INGET kan dom göra själva, om dom skulle köpt en elefant och den stod framför näsan på dom hade dom inte sett den! En kärring visste som vanligt inte vilken pump hon hade tankat på (som vanligt) och när jag frågade vilken det var sa hon att det var den gröna volvon. Solen lyste så skarpt att jag knappt såg någonting utanför så jag sa att jag inte såg vilken färg bilen hade. Då säger kärringjäveln - E du färgblind lr? Jag ville bara skrika DRA ÅT HELVETE DET ÄR FAKTIST MIN FÖDELSEDAG!!!

Sä nu har jag fått avreagera mig lite...

Snöstorm

Nu e jag hemma! Kämpat mig genom en snöstorm, en decimeter djup snö, i uppförsbacke och motvind, med en tung cykel och väska, med platta gympadojjor som gjorde att jag halkade hela tiden och dessutom stickande, bitande kalla och vassa snöflingor piskandes mot mitt ansikte!


Så här såg jag ut när jag kom hem...

Fy Fan säger jag bara, jag älskar snö, men inte just nu...för första gången i mitt liv. Blöt, trött och kall hoppade jag in i duschen och nu ska jag sova, måste ställa klockan extra tidigt imon då jag troligen får vandra till jobbet. Dessutom kom jag på nu att ingen kommer att sjunga och ge mig frukost på sängen imorgon...Tyck synd om mig!
Aja om 48 minuter är jag 19 år!!! Haha =) Och imorgon kl 18.00 är det släktkalas här hemma.

Stupid Girl!

Petter var inte hemma så har inte skrivit på nått än, kanske att han kommer till jobbet sen. Men var ju nere i stan så passade på att handla upp presentkortet jag fick på Gina igår, Jag e dum i huvet....


Gina Tricot 199 kr

Dagens Outfit:
Tröja - GIna Tricot
Jacka - H&M
Jeans - Thailand
Stövlar - Din Sko
Väska - Primark, London

Happy Birthday Girl

God morgon allihopa! (lr a, de ca 7 läsare jag har, Haha!) Aja detta blir bara ett snabbt, helt meningslöst inlägg för har inget att skriva om. Men ska iaf träffa Petter, min plastbrorsa snart och skriva på kontrakten för lägenheten. Weeei =) Sen ska jag tillbringa den här lördagskvällen på statoil med jobb. Aja laddar tills nästa helg!

Grattis Josse på 19 årsdagen! =)


Dagens Outfit

Dagens Outfit glömde jag ju...


Lockade faktist håret idag, det gick fot för en gångs skull, synd bara att de han försvinna innan jag ens kom ner till stan...(Det tar ca 3 min att cykla ner dit från mig...)

Tröja - Dorothey Perkins (London)
Jeans - Gina Tricot
Uggs - London
Väska - Accessorize (London)

Gossip Girls

Idag har jag varit så mogen och käkat lunch på stan with my lady - Josse. Hon heter Josse och jag heter Jossan, hon fyller 19 imorgon (grattis baby!) och jag i övermorgon =) Ödet! haha aja, vi käkade iaf bakpotatis på ströget och tyvärr har jag inga bilder, har inte blivit en sådan proffersionell bloggerska än som tar med sig kameran överallt och tar kort på sin tallrik på restauranger :P Det blev självklart en MASSA smaskigt skvaller och fnissande. Fan va jag älskar tjejsnack alltså! Är det inte underbart att bara tjöta om helt meningslösa saker med någon som är en kär?


We are so Cool! Right?

Vi bytte även födelsedagspresenter =) Hon fick tre par söta trosor från London.


Och jag fick dom här ursöta örhängena och ett presentkort på Gina Tricot! Underbart! Thanks Girl!

Var ju nere i staden så shoppade ju självklart lite också...

































H&M 98 kr

Gina Tricot 99 kr



Började jobba kl 14.00 och idag har en massa saker bara gått fel hela tiden, fast jag har ändå vart jätteglad! Är på så himla gott humör och kände verkligen hur jag nästan flina sönder fejset mot kunderna :D
Måste berätta om en av sakerna som gick åt skogen idag, fast som faktist var ganska kul. Jag skulle fylla vår skurmaskin med vatten från en slang som är i städskrubben. Jag stoppar ner slangen i hålet och böjer mig ner och vrider på vattnet. Det rinner ganska segt så sätter mig ner och vrider på ett högre tryck. Sitter där vid kranen på huk och ser inte upp ovanför skurmaskinen, hör hur den fylls upp men plötligt börjar det låta på ett annat sätt, de liksom plaskar mer. Reser mig upp för att kolla vad som händer och då har slangen flugit upp ur hålet och vattnet bara sprutar upp som en jäkla fontän över hela peronalrummet! Stängde i panik av kranen och sen var det ungefär 1 cm vatten över hela golvet...I vanliga fall hade jag ju fått ett utbrott, men idag bara fnissade jag:P Haha!

Blev ännu gladare när jag kom hem och hade fått mail från Stylebystars.com! Min klänning som jag beställde därifrån igår kommer om 1-2 dagar! Underbart! Trodde verkligen inte det skulle gå så fort, men det blir ju perfekt nu! Ska nämligen fira min födelsedag nästa fredag med en förfest här hemme hos mig och sedan drar vi ett gäng till Björkgården och kollar på Adam Tensta! Kommer blir en perfekt kväll med en snygg klänning, fest, bra musik och dans!

Adam Tensta e grym, och riktigt het ;)

Beställde dessutom från Glitzy och Halens igår med! Jag har typ blivit drabbad av någon modebloggsinfluensa, tror aldrig jag shoppat så här mycket förut! Helt sjukt, måste skärpa mig:P Men det är som du säger Josse, jag måste ju leva upp till min blogg nu:P

Lillan blir stor!

Hejsan hoppsan allihopa! Nu ska jag och Jacke flytta hemifrån!!! Det är helt sjukt! Haha var och kollade på lägenheten igår och har ringt och sagt ja till den idag! =) Det pirrar i magen och jag fnissar inombords, samtidigt som jag är skitskrajj och nervös :P 


När jag kom hem från London hade halva min beställning från H&M kommit =) Bland annat har jag beställt två bikinis.


Den här bikinin betällde jag, fast i brunt som ni ser på bild nr 2. 


Den här bikinin beställde jag, fast i rosa som ni ser på bil nr 2 =)


Har också köpt den här snygga toppen.

Hade också fått ett paket från min bästa kompis Johanna, hon är ju som sagt i Italien så hon hade skickat min födelsedagspresent. Men paketet låg i en plastpåse och var helt uppslitet, jag öppnade det och så har nån jävel plundrat det! Vafan e de för jävla sätt? Pratade med Johanna och fick reda på att det hade vart ett linne från H&M i, fattar inte? Vem kan stjäla det? Det är ju liksom inte värdefullt för någon annan än mig! Jävla tattare! Sen var jag på posten och skulle ha ersättning, tror ni jag fick de? Nej, de sa att man inte fick det för att det låg i ett kuvert. Vafan menar dom med det, man köper ju deras jävla tjänster, då ska dom göra sitt jobb! Om man förstör eller slarvar bort någon annans saker ersätter man väl det? Hata Posten!!! 

Nu håller jag verkligen på att bli en stor flicka! =) Jag fyller 19 på söndag och ska flytta hemifrån :P

Här kommer min önskelista!

1. PENGAR!

2. Massage

3. Proactive
- Föll för en sån här reklam på TvShop en gång (jag vet, patetiskt:P) Men jag testade iaf detta som kallades Proactive, och tyckte det var bra så önskar mig det igen.

4. Resväska

5. Björn Axens "Volume master"


6. Namnhalsband - Sex And The City á la Carrie

(Mina shopping fynd från London kmr snart, lovar! =)


StorstadsChic

Här kommer mina outfits som jag hade i London.



Urtvättade jeans - JC
Grå tröja - Gina Tricot



Den här klänningen kommer från Lindex och den hade jag på mig på klubben.



Den kända Heidi Klum T - Skirten - Camden Lane (en marknad i London)
Svart kjol - H&M?
Svarta leggins - Gina Tricot
Uggs - Skoaffär i London (kmr inte ihåg vad den hette)
Nitarmband - Ur & penn



Så här såg jag ut när vi gick på bio.

Topp - H&M
Kjol - Gina Tricot
Leggins - Gina Tricot
Skor - Din Sko

Bilder på mina shoppingfynd kommer snaaart...=)


Här kommer mer...

Här kommer lite till bilder från London.


LOOK RIGHT - TITTA RÄTT!?

Ett tips och en Varning - Glöm inte att de har vänstertrafik i England! Höll på att bli överkörd ett antal gånger för att man automatiskt tittade åt höger:P



De traditionella röda telefonkioskerna





Så här såg det ut inuti dom - TELEFONSEX?



Detta är Oxford Street. Visst blev den här bilden häftig? Oxford street var där vi höll till mest, det var själva kärnan kände vi, där var alla de bra affärerna.



Jag ville jättegärna se en musikal, men Jacke är inte ett så stort fan av musikaler så jag fick ge mig där. Men det hade art fräckt att se Chicago.



Kaffe på Starbucks Var Jacke tvungen att prova. Jag dricker ju inte kaffe så jag tog en kaka istället, har inte blivit så mogen än:P Den söta lilla igelkotten såg vi i en affär, den är gjord av choklad!


Världens längsta inlägg...

Nu tänkte jag berätta om Londonresan!


SIZE ZERO - har fått en helt ny innebörd för mig... 


På den här bilden ser faktist rummet ganska stort ut:P


Vårat hotell. Pilen visar vart vårt fönster var, där nere hade vi inte så nice utsikt om man säger så:P

Vi kom dit vid kl 11 i fredags lokal tid och åkte sedan tåg i en timma och sedan taxi till hotellet. Fick en smärre chock när vi öppnade dörren till vårat hotellrum. Jag visste att rummet skulle vara ganska litet, men SÅ litet trodde jag inte, haha! Snacka om Size zero!
Fast de hade lyckats proppa in mycket på den lilla ytan, där fanns både ett bord med en liten tv på och ett handfat. Men man kunde ju inte gå på golvet typ, man fick röra sig i sängen för väskorna låg ju på den lilla golvyta som fanns:P Men det var ingen fara, vi sov ju bara där.

Första dagen var vi så osmarta så vi köpte inget tunnelbanekort utan gick. Vi gick och gick och gick, det känns som om jag har gått två varv runt jorden under den här resan :P Vi har gått huuuur mkt som helst:P Jag var till och med tvungen att köpa ett par nya skor:P

Aja vi strosade iaf runt och kom till oxford street och jag började shoppa direkt :D


SHOP UNTIL YOU DROP!


Mina favvisaffärer blev Dorothey Perkins, Primark och Accessorize.

Dorothey Perkins var lite som h&m, där fanns kläder, underkläder, smycken, skor, lita allt möjligt, där var lite högre priser än h&m bara.

Primark var som Londons Ge-kås! Ett enormt varuhus med två våningar som sålde allt möjligt och skitbilligt! Det var helt galet mycket folk där inne och de var som vildar! Slet och drog i saker, kastade kläder om sig, det låg grejjer överallt! Där fanns en massa fina grejjer till billigt pris. Väldigt mycket fina trosor bland annat :) 

Accessorize var som det låter en smycketaffär, typ som Glitter fast lite dyrare kanske. De hade en massa underbart fina smycken och en massa fräcka hattar och diadem.



HATATATATUNNELBANA!



Vi köpte tunnelbanekort och biljetter till Madame Tussauds. Sedan åkte vi till baker street där det låg. Det tog ett tag innan vi fick kläm på det här med tunnelbanorna och jag fick utbrott ett antal gången när vi märkte att vi satt oss på fel tåg. Detta hände några gånger när man kom springande och såg att ett tåg redan stod på perongen och skulle åka iväg och man bara hoppade på utan att hinna kolla upp var det var påväg. Sedan när man märkte att det var fel blev det väldigt jobbigt :P Sedan var det svårt om det var dåligt skyltat och dessutom höll de på med en massa byggnadsarbeten så en linje var stängd så på blev det ännu lite mer komplicerat, men men för det mesta blev det rätt :) 


KÄNDISMINGEL!



1. Jag och Ponny Depp =)
2. Jag, David och Victoria Beckham.
3. Pretty Women, hon såg riktigt verklig ut!
4. Jacke och Tomparompa =)
5. Jag och Will Smith
6. Jag och Orlando (han var riktigt stel... ;) haha)



1. Jacke = Harry Potter :P
2. Jacke skojjar med Cameron Diaz och Drew Barrymore

3. Haha vi stod och tog kort på en docka och la märke till att den här människan i lila hade stått där hur länge som helst med sin kamera, tillslut fattade vi ju att det också var en docka:P haha.
4. Jag i High School Musical!
5. Hjälp! Jacke blir attackera av Hulken!



1. Jacke träffade en gammal primadonna:P
2. Jacka tafsar Christina Aguilera på rumpan :P
3. Jag och Shrek gosar=)
4. Jag och Albert Einstein =)
5. Jacke och Jim Carrey spexar.



1. Jag hjälper Obama i vita huset =)
2. Bondbruden och Mr James Bond.
3. Amy Whinehouse var också riktigt bra gjord.
4. Jacke trallar med Bob Marley.
5. Jag och Hitler.

På Madame Tussauds träffade vi en massa kändisar ;) Det var väldigt kul att gå runt där och det är så kul att man verkligen får gå fram och ta kort med dockorna, röra vid dom och allting. Trodde verkligen inte det skulle vara så stort som det var!

Sedan bestod dagen av ännu mer shopping =) Vi strosade runt lite på en trång marknad med plånböckerna i ett krampaktigt fast grepp:P Åkte till Oxford Street igen, och på kvällen tittade vi på Picadilly Circus.



Picadilly Circus


KnarkDunk!

Vi åkte tillbaka till hotellet vid halv nio och då bytte vi om och tog några drinkar i hotellets bar. Vi frågade massa människor om några bra uteställen och klubbar. Vi valde att gå in på ett ställe som hette Scala, det var en stor klubb som låg nära där vi bodde, eftersom tunnelbanan stängde redan kl 12 orkade vi inte åka nånstans där vi var tvungna att ta taxi hem. Aja man blev visiterad innan man fick komma in och först gick man upp för en trappa och så kom man in i en litet lokal med en bar. Det såg ut som en lagerlokal eller nått och ur högtalarna vrålade värsta knarkdunken, det kändes som om hjärnan skulle sprängas! Vi hänge in jackorna och gick in till det riktiga dansgolvet eller vad man ska säga. Det var väldigt stort och faktist riktigt snyggt. I taket hängde stora vita ballonger och på en stor scen längst fram var djn och två strippdansare på sidorna typ:P haha. Det var olika nivårer på dansgolvet en massa rök och lampor. Det verkade som om det var helt okej folk där så det hade vart perfekt om det ínte hade vart för den jävla knarkmusiken! Alltså det var helt sjukt så dålig musiken var, det lät typ dunk dunk dunk dunk... Man kunde inte dansa till musiken och man tröttnade efter 2 sekunder! Ingen dansade alla typ bara stod på dansgolvet, det var riktigt sugit! Vi gick hem ganska snabbt...Så tyvärr blev det ingen lyckad utekväll. Men men vi skulle ju upp kl 8 nästa dag också så det var la lika bra.


Så här såg Scala ut. Jacke var glad när han äntligen fick ta en öl efter all shopping :P

Den här morgonen käkade vi en traditionell engelsk breakfast på en liten restaurang. Det var jättegott =)




RIKTIGA TURISTER!

Som två riktiga svennar med karta i hand åkte vi till London Bridge, trodde det skulle vara den där fina bron med stora torn men när vi kom fram var det ju bara en helt vanlig jävla bro, hel onödigt att glo på :P Därifrån gick vi till London tower och den andra, fina bron som jag egentligen trodde vi skulle kolla på.


Detta trodde jag var London Bridge.

Sedan tog vi tunnelbanan för att kolla på Big ben och London Eye. Det var så kul för när vi kom upp för trappan från undergrounden såg man London eye rakt framför sig men jag ser inte big ben nånstans. Jag utbrister matt - Var fan e Bib ben då? Man skulle ju se det härifrån med, jag orkar inte gå en massa! Jakob pekar bakom mig och säger bara - Vänd dig om. Jag vänder mig och och kollar upp, där står Big Ben, helt enorm! Vägg i vägg med tunnelbanan:P hahah den var så stor och nära att jag inte såg den:P


Jag och Jacke med London Eye i bakrunden.


Big Ben - Visste ni att själva uret på klockan är lika stort som om man skulle ställa 7 bussar på rad! Då fattar man hur stor den är!


Den här blajjan höll jag på att trampa i när jag höll på att fotografera som mest:P

Aja vi tog lite kort och åkte sedan vidare igen. Det bar ännu en gång till oxford street, ännu mer, kan ni gissa? Jo, shopping!!! =)=)=) Stackars jacke, han var helt slut efter allt shoppande och alla tjejaffärer:P


NOTORIUS



Här är den tomma biosalongen, ser ni Jacke längst upp?

Haha aja shoppade lite sedan åkte vi hem och bytte om och sedan åkte vi och kollade på bio. Det var så sjukt för när vi kom till bion 10 i 9 (den började kl 9) Var salongen helt tom! Vi tänkte att vi gått fel lr nått för hur fan kan en biosalong med en relativt ny film vara helt tom i London??? Men sedan förstod vi att folk var lite smartare än oss och kom lite senare, det var ju reklam i en halvtimma. Notorius, den handlade om en Biggie Smalls (B.I.G) liv. Det var en gammal rappare som blev skjuten. Så där fick jag många föreläsningar och historielektioner om gamla rappare av Jacke :P

Nästa dag, sista! Ojj vad tiden gick fort! Åkte vi iaf till covent garden, där var jättemysigt! Vädret var underbart den här dagen, 12 grader och sol. Vårkänsla! :) Annat än att komma hem till den här fruktansvärda kylan och snön. Vi gick runt länge å kollade i små butiker och så. Sedan ville jakob åka till en park, det fanns ett ställe som hette Green park, det lät passande så vi åkte dit. Vi hade hunnit med allt vi ville se utom en sak, Buckingham palace. Men vi hann inte och orkade inte leta upp det heller så vi bestämde oss för att skita i det. Men det var typ som ödet :P När vi gick där i parken såg vi plötsligt ett par stora svarta och guldiga grindar. Vi gick mot dom för att kolla vad det var och där tornar Buckingham palace upp framför oss! haha så då fick vi sett det också :P



I parken som vi gick igenom träffade vi på Piff och Puff =) Tvår ursöta ekorrar, den ena åt direkt ur handen på mig! De var så söta =)



FOOD?


Vår sista måltid i London!
 
Sedan åkte vi hem till Kings cross igen där vi bodde för att äta. Vi gick runt huuur länge som helst och var inne på två restauranger men hittade ingenting! Det var det ända som inte var så bra på semestern, maten! Det slutade med att vi åt vår sista måltid på McDonalds:P Första dagen gick vi in på ett thaiställe som hade en jättestor buffe med hur mkt mat som helst och det var jättefint upplagt med blommor ocg frukter och fina färger. Men sedan när vi började äta var riset och nudlarna helt hårda och all mat var kall. Vi sa till och hon bara - I will warm it for you! Hon stoppade in det i micron och det kom ut helt skållhett men lika äckligt som innan. Vi bara reste oss och gick.

Men förutom maten var hela semestern underbar! Helt perfekt. Jag älskar dig baby för att du följde med mig in i alla tjejaffärer! =)

<3

 


I'm Back, Baby!



Nu är jag hemma igen, eller jag kome hem kl 10 igårkväll, har jobbat hela dagen idag så har inte hunnit skrive något än. Men nu kommer ett inlägg iaf. Ska skriva ett lååångt inlägg om hela semestern imorgon detta blir bara ett litet kort=)
Min och älsklingens weekend har varit helt perfekt! Vi har haft jättemysigt. Gillar London jättemycket!

Måste sova nu iaf, ska upp imorgon efter en liten sovmorgon och fixa en massa. Ska bland annat kolla på en lägenhet imon, min plastbror ska flytta till spanien så eventuellt ska jag och Jakob flytta in i hans lägenhet medens han är borta. Men ingenting är säkert ännu, har bara pratat lite om det! Men det hade vart ett litet "äventyr":P Tänk om lilla jag och Jacke flytta ihop? Tänk om jag skulle flytta hemifrån? Hihi, en spännande tanke... =)

London!

Detta blir ett sista snabbt inlägg innan jag och älsklingen drar iväg till LONDON! =) När jag kommer hem berättar jag allt för kommer nämligen inte att ta med laptopen dit, måste ha allt utrymme som finns för mina shoppingfynd jag tänker göra där. Och ryanair är så jäkla fattiga så det kostar skjortan att ha övervikt.



Sa förresten nej till norge jobbet...Det var väldigt synd, ville verkligen dit men kände att allt bara körde ihoåp sig och blev så jäkla stressad, fick panik så jag sa bara nej. Har haft värsta ågesten över det här, men men ska kanske söka det till hösten igen eller nästa vår och då ska det vara lite mer planerat...hehe:P

Måste bara berätta en sak som hände på jobbet idag. Det kom in en gubbe som hade tankat. Så skulle jag fråga om det var 57 liter han hade tankat. Så råkade jag säga - Hade dü tankat 57 kilo? Haha vi skrattade lite och jag sa att jag menade liter. Gubben skulle skojja till det lite och sa - Ja, där råkade du väl säga din vikt istället, haha. Sen ångrade han sig och sa istället - Nej du väger väl inte SÅ mycket! Jag bara stod och gapade, haha de typiska är ju att det är exakt vad jag väger...haha nu är inte sjävlförtroendet på topp :P

Nu ska jag åka hem till älsklingen, vi ska upp kl 6.00 imorgon, då bär det av! =) Måste bara testa om jag kan skriva alfabetet på datorn om jag blundar, Jacke kan det så nu måste jag me lära mig det:P

abcofljolkhmnbnljdvf-g xm<gx

Hmm...det gick inte så bra, får nog träna på det, men är ganska impad på att jag klarade så långt som abc...;)



Jag och min prinsessa med sin turkmustasch! <3

Hej Då!

No Stress...



Ser ni! Hade till och med skrivit upp i min almenacka att det var Top Model Final idag kl: 20.00!!! Fan att McKey vann, jag visste ju det! Men ville så gärna att Analeigh skulle vinna! Var helt bombsäker på att hon iaf skulle vara en av dom två i finalen, blev jättechockad när hon åkte ut som trea! Fasen också gillade henne så himla mycket! Började nästan gråta när hon åkte ut. Aja vem tyckte ni skulle bliviti Americas Next Top Model?






Analeigh for Americas Next Top Model!


Håller på och packar för fullt! Är så himla stressad, fick cykla som en dåre till pappa och leta upp en resväska för vi hade ingen bra här hemma. Sen måste man ju tänka så mycket på vikten för det kostar stört mycket att få övervikt. Sen ringde dom från Norge innan. Det var så jäkla typiskt! Har varit hemma hela jäkla dagen och inte gjort någonting och väntat på att dom ska ringa, var uppbokad endast en timma då jag skulle träna Cardio Moves. Så när jag står där i den fullsmockade träningslokalen ringer dom ju självklart! Och det var så pinsamt:P Det var som sagt helt fullt med folk, helt tyst och plötsligt hör man bara hur Kobojsarna vrålar - Hej du sitter och stirrar jag vet du vill ha mig! Haha jag har den töntiga ringsignalen för det är den ända som e såpass hög att jag hör den:P Och jag mitt dumhuvud fattar ju inte ens att det ringer direkt, tänkte - Vafan, ska vi dansa till den HÄR låten? Sen fattade jag ju, PINSAMT! :P Hann inte prata med dom så länge som ni kanske förstår, men jag fick jobbet iaf, så nu antar jag att det bär av till Norge? Vet inte riktigt hur jag känner för det här nu, är bara förvirrad ch stressad just nu, ska ringa dom imon på min ända lucka, mellan 18 och 19 och prata om när jag ska komma dit och så. Hoppas, hoppas, hoppas Jakob också får jobbet nu!


Men nu tänkte jag skriva upp min shoppinglista här iaf. Detta ska jag shoppa i London:

1. Svart skinnjacka
2. Brun väska
3. Byxdress

Sedan blir det väl förhoppningsvis en hel massa mer! =)


Today

Idag har jag en del att ta itu med, så här ser min dag ut:

1. Sovmorgon!!! =)                          Check!

2. Blogga lite.                                  Check!

3. Ringa viktiga samtal =)
4. Städa rummet.
5. Börja Packa!!!
6. Träna
7. Blogga lite till...

Japp, ungefär så. Nu ska jag börja städa lite här. Ikväll är det Cardio Moves som gäller.

Look A Like!
Förresten är det bara jag som tycker att Kenza, Agnes Carlsson och Leona lewis är sjukt lika? Haha man ser ju knappt skillnad på dom:P



             Kenza?                        Leona?                      Agnes?


VÄRLDSKRIS!

AAAAAAAAAAAAA PANIK!!!!! Fan va jag e dum i huvudet!!!! Top Model börjar ju förfan kl 20.00 inte 21.00! Fan fan fan, världsproblem! Jag har missat det näst sista avsnittet, jävla skit, hatar mig själv ibland...Måste fixa de på nått sätt!


Aja har lyssnat lite på Veronica Maggios nya album - Och vinnaren är. Det är inte alls min musikstil, svenska popvisor med konstiga texter liksom. Men diggar faktist albumet något. Har fallit pladask för en låt iaf - 17 år. Lyssna på den!



Imorgon ska jag packa till London!!! Fattar inte att vi åker på fredag, tiden går ruskigt fort =) LIte läskigt att jag kommer befinna mig i ett flygplan på Fredagen den 13 :/ Fast e inte så skrockfull av mig som tur är, fast ni skulle ju ändå kunna önska mig lycka till ;)


Tänkte skriva en Packlista här och nu!

Viktigast:
- Pass, flygbiljetter, hotellbokningsbekräftelse, försäkringspapper, pengar, visakortet
- Kamera + laddare
- Mobil m. Bra musik i! + laddare

Nessesären (hur fan stavas det?):
- Borste, toffsar, spännen
- Balsam/shampo, spray
- Sminket
- Tandborste, tandkräm
- Hudkräm
- Parfym, deo
m.m....

Kläder:
- Vet jag inte än?

Skor:
- Bruna stövlar
- Svarta skor
- Svarta pumps
...Kan jag ta med så många? Det tar shoppingplats, hmm måste tänka på detta...

Smycken



Nee, får tänka på detta mer imorgon...orkar inte längre.

Hoppas ni allihopa sover gott! Puss å kram =) 

When I Think About It

Vet exakt hur jag vill att min blogg ska se ut nu, but I need help! vet ju fan inte hur man gör, och fattar verkligen inte när jag läser när folk försöker förklara. Måste hitta nån som kan göra det med mig :P

Norgeintervjun igår: Jag kan ju säga att när jag la på luren var jag genomsvett och helt slut efter att ha koncentrerat mig som en dåre. Det började med att kvinnan jag talade med berättade om företaget, med andra ord hon rabblade och babblade i en kvart! Man hörde att hon läste innantill och det gick fort! Det jag hörde var typ - Ja, företaget startade 1995 ... Sen försvann det snabbt, snappade upp lite här och där men det kändes som om jag lyssnade på en robot och hon bara malde på huuur länge som helst! Jag hade ju svinont i huvudet igår och det var inte lätt när jag var tvungen att koncentrera mig så hårt. När hon Äntligen var klar skulle jag plötsligt berätta om mig själv. Jag var helt oförberädd och dessutom helt slut efter hennes långa tal. Jag berättade lite om ditt och datt och sen frågade hon så konstiga frågor. Hon frågade exakt om allt som stod i mitt cv och personliga brev, det kändes bara som om jag upprepade allt som stod där. Vad gör du på din fritid? Kan du inte läsa eller, det står ju i brevet, tänkte jag. Aja fick svara på en massa frågor, och fick ju fråga tusen gånger vad hon sa:P Men men tror att det gick ganska bra iaf, kände mig ganska proffsig:P Och idag har dom även kontaktat Jakob! Vi sökte ju båda två och vill åka tillsammans, det hade ju vart perfekt om båda vi fick det och kom i samma grupp! Aja är nervös för imon när dom ska ringa och säga om jag får jobbet eller inte...

Nu börjar snart Top model, bloggar lite till efter det...



E inte Tyra Banks toksnygg?

$ One Million dollar Baby $

Jäklar vad jag har ont i huvudet, så fort jag rör mig känns det som det är en sten som dunkar och rullar runt innanför skallen. Har jobbat hela dagen, skulle vart ledig hela denna veckan men två på jobbet är sjuka så det blir nog jobb hela veckan istället. Eller, a tills på torsdag, för på fredag sticker ju jag å Jacke =)

Har sökt jobb i Norge också, hade inte hört någonting från dom eller fått något svar så hade typ räknat bort det men så ringde dom igår! Blev skitnrvös och fattade typ inte vad dom sa, hehe. Ska ha "telefonintervjuv" idag kl. 16.00. Undra hur det kommer gå när jag inte fattar vad dom säger? Aja om jag koncentrerar mig mycket går det nog Kjempefint ;)

Snart ska jag och Jakob till banken och växla pengar till pund. Måste städa mitt rum med, men jag har så ont i huvudet så det får nog vänta... =D



Krösus Sork...

Jag trodde jag hade sett alla Beck-filmer som någonsin gjorts men blev förvånad när jag märkte att jag inte sett den här! Tycker att Beck-filmerna är de bästa svenska filmer som finns. De är spännande, läskiga och riktigt bra gjorda. Man sitter och klurar in i de allra sista minuterna på hur allt egentligen ligger till, det tycker jag är bra, att man inte får reda vem mördaren är direkt. Det blir så klurigt och spännande när man får fundera själv och bli lite vilseledd och förvirrad. Dessutom är inte Beck-filmerna så töntiga som många svenska filmer kan vara, de är liksom realistiska. (Märkte just nu att Martin Beck och min pappa är väldigt lika, de gör exakt samma miner och pratar likadant. Haha lite kul:P)

Det är iaf paus för nyheterna nu och där tog det upp den här skandalen som har kommit fram att ikea säljer kuddar med dun i där fjädrarna är plockade från levande fåglar. Allstå jag fattar verkligen inte hur människor är funtade? Vad i helvete! Hur fan kommer man ens på idén att plocka fjädrarna från levande fåglar? Vad är meningen, Varför? Är det inte jävligt mycket lättare att plocka fjädrarna från en fågel som ligger still och är död? Jag har sagt det innan och jag säger det igen, (och jag känner dessutom på mig att jag kommer säga det mååånga gånger till...)

Är verkligen människan det smartaste djuret på jorden?



Stackars Mårten Gås!


Spartips!

Precis tömt min sparbössa =) Blir alltid lika glad då:P Har en sparbössa där jag alltid tömmer ut alla mina mynt efter en shoppingtur, har aldrig mynt i plånboken, det är tungt och onödigt. Iaf tömmer alltid dom i spargrisen och innnan man vet ordet av det är den full! Hoppsansa, där hade jag 400 kronor, yippie. Det blir en del pengar och det är sådana pengar man inte tänker på, plötligt får man liksom bara en extra slant i plånkan =) Smart spartips!



Så här ser min stackars spargris ut nu efter tömningen, haha ;)

Nu säger jag gonatt för ikväll, ska jobba tidigt imon.

Let there be light

Idag har jag jobbat och tränat Cardio Moves <3 Kollat på Mia&Klara och nu ska jag kolla på Beck - Flickan i jordkällaren...Lite läskig, fast lite komiskt att Björn Gustavsson är med i den en snutt i början. Lite svårt att ta honom seriöst nu...:P


Vad ska jag ha för rubrik?

Igår spenderade jag och Jacke kvällen med filmen "Bolt". Den var jättebra och väldigt söt =) Jag älskar disneyfilmer, har världens största tecknade film-samling och man blir aldrig trött på dom! Kalla mig barnslig, but thats me! Aja jag deckade iaf så fort filmen var slut. Jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv som jag var igår, det var helt sjukt kändes som om jag var drogad eller nått:P Ska jobba ikväll, VILL INTE! Vill ut å festa istället...(Finns det någon mer än jag där ute som INTE gillar shlager?)





Haha, den söta lilla tjocka hamstern var Jackes favorit =)


Om 1 Vecka åker jag och Jakob till London =)

Om 2 Veckor fyller jag 19! =)

YIPPIE!!!! =)


Lugna favoriter just nu:

1. Chris Brown and Keri Hilson - Superhuman (Fastnade inte för den direkt, men efter ett tag gillar man den. Ingen gör sådana låtar som Chris Browm.)

2. Aventura - Obsseion (Min å Jackes nya låt ;)

3. Jennifer Hudson - Spotlight (Så skön)

4. Beyonce - Ave Maria (Från hennes nya album, låter som värsta psalmen men den är så himla vacker. Hennes röst är helt sjuk, hon låter som en gudinna eller något:P)

I Want Candy

Fan va fet jag är! Precis vräkt i mig en påse tutti frutti och en marabou med luftbubblor i...(Vem fan betalar för luft?) Aja dom är roliga att äta iaf =) Men va fan, jag skulle ju spara godiset till ikväll när jag å Jacke ska mysa, å dessutom ska vi snart äta..Jag e hopplös. Nu måste jag ju köpa nytt godis..ÅNEJ............. =)

THIS IS ME:


+



Kan ni gissa?

(Godisgris!)


A Hard Work Work!

Nu är jag tränad, mätt och nyduschad =) Blev faktist väldigt nervös när jag satt utanför träningssalen med alla andra i gruppen och väntade på att få komma in till Street Funk passet. Kände igen de flesta och vet att dom dansar det passet varje vecka, så dom kunde. Men när väl musiken startade och vi började gunga loss släppte allt. Lärde mig som tur var väldigt fort och det är så sjukt roligt! Fattar inte hur en timma kan gå så fort, längtar tills nästa torsdag!

Snart ska jag sova, ska jobba upp klockan 6 imorgon också och gissa? JOBBA! =) Ska bara ringa älsklingen...

God Natt Allihopa!

Tortyr!

Fan varför frestar jag mig själv såhär!?? Sitter och kollar igenom alla tänkbara shoppinghemsidor, Massa Underbara Kläder!!! Vad håller jag på med, jag torterar verkligen mig själv, jag har ju somsagt shoppingförbud...Bara jag kommit hem från London (Och om jag efter det har några pengar kvar:P) Då jäklar jag här beställas! Hehe, aja det är bara en vecka kvar :D Det ska bli så himla mysigt och kul, bara snöstormen där borta försvinner! Dessutom kommer jag befinna mig i London ensam med min pojkvän över Alla Hjärtans Dag. Lovely :)

Om två timmar ska jag på det roligaste träningspasset som finns! Om ni läste igår så berättade jag om Cardio Moves, det här passet är ÄNNU roligare! Som ni vet älskar jag HipHop/R&B och att dansa till den musiken är ännu bättre! Klockan sju ska jag på Street Funk, man dansar HipHop/Street dance till sjukt bra musik =) Det är ganska svårt och man får ha lite vana för dans, och nu var det jättelängesen jag gick på det passet för har inte kunnat och nu är det ny koreografi också. Lite nervis är jag, man halkar lätt efter och som sagt det är inte så enkelt. 

Förresten kommer ni ihåg klänningen jag berättade om? Den som såg ut som en balklänning som jag köpte på rean på GIna Tricot för endast 99 kr! Här kommer äntligen bilderna på den!




 Drop-dead Gorgeous!!!

Just Dance

Vart rätt nere idag, har haft en konstig känsla...Men nu har jag varit och dansat på gymmet. Det är ett pass som heter Cardio Moves, man dansar till en låt i taget och det är väldigt lätta grundsteg. Man blir så himla glad av det! Och ledaren är världens gulligaste, hon är så himla rolig och gör verkligen att man blir på bra humör. Det är ett riktigt bra träningspass! Kan ju skryta med att det uppfanns av några tjejer som jobbar på Atletica där jag tränar, det fanns ingen annanstans innan men nu ska man börja med det lite överallt, det kommer nog sprida sig som en löpeld för det är så roligt. Så om något som heter Cardio Moves startar på ditt gym, Gå På Det! Du kommer älska det =)

Det började snöa på eftermiddagen och nu ligger det ett tunt vitt puffigt lager av snö över gatorna. Den är lite sen men jag älskar snö så jag fick ändå den där kittliga känslan i magen som ett litet barn =) Det som är jobbigt när det är snö på marken är när man ska cykla. Jag cyklar varje dag, överallt och det är verkligen livsfarligt när det är snö och halt. Den bästa och enklaste livsförsäkringen som finns är absolut cykelhjälmen! Och det är så dåligt att den har fått en "Töntstämpel". Fast nu känner jag att jag är gammal nog att skita i det:P Man borde sätta cykelhjälmen på modet!



Så här såg det ut i eftermiddags, nu är det betydligt mer snö ute på gatorna =)



Tönten Nr 1! =)

Vill bara påminna alla om att Sex and the City går varje mån-tors kl. 19.30 på tv 3 =)

Nu ska jag snart sova, ska upp kl. 6.00 imorgon och jobba. Godnatt allihopa!

Sex and the City



Finns det någon bättre serie? Sex, skvaller och MODE, kan det bli en bättre mix, det är ju det perfekta programmet! Har boxen med alla säsonger hemma och dessutom går dom ju på tvn titt som tätt. Har sett alla program tusen gånger och kan se alla program tusen gånger till! Skratt, gråt, kärlek, hat, vänskap, Sex and the City har allt! Ingen kan undgå att älska serien, och dess karaktärer!



JAG ÄLSKAR SATC!



Vem är eran favorit av tjejerna och vem är ni likast?

Samantha - Jag tycker absolut Samantha är coolast, säger precis vad hon tycker och tänker rakt ut. Dessutom är det roligt att följa med in i hennes sovrum och se alla konstiga och tokiga saker som händer där:P ;)

Carrie - Huvudrollen fast ändå den tråkigaste av dem alla, tycker ni inte? Ändå kan man inte låta bli att tycka om henne, att följa hennes outfits är ju underbart, hon har så många olika snygga kläder. Hon har ju absolut snyggast kläder av alla. Dessutom känner man igen sig ofta i hennes tankar när det gäller förhållanden.

Charlotte - Så pryd och huslig, hon är så himla gullig och rolig. Det avsnittet när hon ska gifta sig och prova brudklänningen är mitt favorit avnitt, skrattar så jag nästan kissar på mig varje gång! Hennes miner är oslagbara! 

Miranda - Hennes kommentarer slår allt! Hon är så synisk och pessimistisk och det gör henne så jäkla kul. Stackarn har ju lätt fulast kläder men hon är cool ändå:P

Jag tror jag är en mix mellan alla. Jag är lika öppen och frispråkig som Samatha, skäms inte för att prata om sex, tycker det är kul:P Jag är känner ofta igen mig i Carries tankar och känslor om killar och förhållanden. Jag är ganska tjejig som Charlotte, bröllop, hus, barn, hund, hela fadderullan drömmer jag med om. (Fast vilken tjej gör inte de i smyg?:P) Sedan kan jag vara väldigt negativ som Miranda, fast oftast med lite glimten i ögat ;) 


Killar! Detta är den perfekta Alla-Hjärtans-Dag-Presenten till flickvännen!!!


A Dark Day

Fan vad jag har tråkigt idag, detta känns bara som en värdelös dag...Vet inte varför, vaknade väl på fel sida...Jag är ledig, har ingenting att göra och dessutom är det mörkt och tråkigt ute.


My Life

Kollat Top Model nu, Vem tycker ni ska vinna? Själv älskar jag Analeigh. Hon verkar så himla gullig och dessutom är hon lätt den vackraste där, både utseendemässigt och personligt:) Hon ska absolut vinna, tyvärr tror jag dock att någon av dom korthåriga skeletten vinner... Majorey är ju iaf lite häftig, konstig men på ett lite coolt sätt. Men Mckey gillar jag inte så mycket, hon tillför liksom ingenting. Aja nog om de, nu går Hide and Seek på tv 3. Den är, enligt mig en av de bästa "skräckfilmerna" som finns. Fast jag gillar inte sådana filmer så mycket men den här tycker jag faktist är bra. Jag gillar när skräckfilmerna har en handling, en bra handling. Inte för komplicerad och inte för orealistisk. Jag gillar absolut inte skräckfilmer där det bara springer runt en och mördar folk bara för sakens skull, bara massa blod och slafs, patetiskt att sitta och kolla på. Ibland kan man ju undra vad det är för psykos som sitter och kommer på allt, man blir lite rädd:P Aja nu ska jag snart hoppa in i duschen, kanske jag sover hos min baby inatt...om jag orkar cykla dit...Det gör jag nog;)

Låtar jag diggar just nu:

1. Lil Wayne ft. The Game - My Life (Gillar Lil Waynes röst skarpt)

2. Rihanna - Cry (Så himla fin. Rihanna är så sjukt bra, en av de bästa kvinnliga HipHop/R&B artister som finns! Hon kan fan bara göra hitar, dessutom är hon riktigt cool och så är hon ihop med en av den bästa manliga HipHop/R&B stjärnan! Lucky her...)



Är det inte skönt nu när det börjar bli ljusare ute! Solen ör ju fortfarande uppe kl fem på kvällen, underbart:)



 

Vänskap



Detta är riktig vänskap, så många minnen... Saknar dig så mycket gumman<3

zzZZZ

Det är underbart väder ute och jag har inte vart ute på hela dagen, börjar få lite smått panik, ska ut snart. En runda till stan å lämna in en jobbansökan till en blomsteraffär (är utbildad florist, gick det på gymnasiet), sen ska jag beställa ny synundersökning, håller på att bli helt blind typ:P Sist men inte minst ska jag TRÄNA! Sov till kl. 13.00 idag!!!! Hatar att sova så länge samtidigt som jag älskar det! :P Nu kommer jag aldrig somna ikväll och ska jobba imon...Aja ska dra nu. Pusshej!



Hittade igår en lapp där man fick 10% rabatt på allt man beställde från H&M katalogen bland all gammal post. Sista dagen var 1/2, Igår allstå. Så jag å min syrra beställlde snabbt och lätt allt vi skulle ha igår kl halv 12:P Beställde bland annat två fina bikinis:)



Dessutom läste jag detta i morgontidningen när jag käka frukost. London och Milano - Största shoppingstäderna i Europa!!! Å jag ska till båda, London mycket snart och senare iår ska jag till Milano och hälsa på min Bästa kompis Johanna där hon är och jobbar som Au pair:) Saknar dig så mkt<3



Dagens outfit - T-skirt - Gina Tricot
                           Jeans - Gina Tricot

                           Skor - Din Sko


Sunday in the Sun

Igår efter jag bloggat lite ringde jag min far och frågade om jag kunde komma och äte hos dom. Var svinhungrig. Men pappa var ensam hemma så vi bestämde oss för att gå på restaurang. Gjorde mig iordning och cyklade dit.Vi tog en drink hemma medens vi väntade på taxin och sedan bar det av till Johns Place vid stranden. Vi drack varsin Cosmopolitan- Sex and the city style till fördrink ock sedan fick vi in förrätten. Det var vitlöksbröd med en "massa annat gott" som det stod på menyn, vilket bestod av någon rå skinka, getost som smakade spya och ett ruttet fikon...typ:P Haha aja huvudrätten blev entrecote med bakad potatis och murkelsås. Det var stört gott!!! Pappa som är kock försöker lära mig hur man äter alla dessa fina rätter och vad man ska dricka till m.m. Men han fick mig inte att dricka rödvin till köttet, Hatar rödvin. Så det blev till hans stora förskräckelse vitt vin:) Efterrätten blev en vanilj creme brule med hallonsorbet. Det var himmelskt gott! Synd att man på sådana rika restauranger får så lite på tallriken bara...hehe:P Aja det var en väldigt trevlig middag, mysigt när det bara var jag och pappa, vi träffas ju inte så ofta:) Sedan åkte iaf jag till Jakob som hade en liten förfest och vi drog senare ner till kogen vilket bara var slöseri med tid, spyr på utelivet i Varberg! Aja hade inte på mig en allt för varm jacka, detta måste ha varit den kallaste natten någonsin!

Söndag - Solen skiner och vädret är alldeles underbart! Jag, Jakob, Pappa, Marie (pappas tjej), Olivia, Ida (mina systrar), Maries barn, Petter och Linda och Lindas barn Lucia och Oliver - Hängde ni med? Vi tog iaf en solig promenad ner till stan och käkade på restaurang. ( Ja,, igen!:) Vi gick till Envito och maten var supergod! Väldigt mysigt. Kvällen har jag och Jakob tillbringat genom att söndagssvulla med chips, godis, läsk, nötter och hallonparfait och en skitkass film. Fan vad ja ska träna imon! Haha :P Nu är det dags för sängen, Jacke ska jobba imon, men jag är LEDIG:)

Hoppas ni med har haft en bra helg? :)



Vi i solen påväg till restaurangen:)



Världens sötaste unge mumsar i sig chokladglass och spagetti om vartannat.



Dagens outfit - Kofta - Kommer ej ihåg, H&M?
                           Kjol - H&M
                           Leggins - Gina Tricot
                           Stövlar - Din Sko

Godnatt!

RSS 2.0