Porr för fina flickor

Haha förresten, måste berätta en grej. Idag sålde jag en porrtidning till en tysk par... Japp, en par. (oftast brukar det vara gamla, ensamma gubbar...och var bara tvungen att nämna att dom var tyska:P) Kvinnan kom fram med tidningen och betalade bensinen och den, medens mannen stod lite i bakrunden. Haha fick äckliga bilder i huvudet av vad dom skulle göra på kvällen:P

Das norty tyskar:P

Apropå detta började jag fundera på en grej - Varför finns det INGA porrtidningar för tjejer? E inte de skitkonstigt? Varför liksom? 
Kanske vore något att satsa på? Starta första porrtidningen för tjejer. Fan tror jag kommit på världens grej här nu, Våga inte sno min idé! Den skulle nog bli en succé! Eller hur flickor? =P

Imorgon ska jag vara Rambo!

Hello!

Har jobbat hela dagen och börjar klockan halv 7 imorgon bitti. Så det blir en lugn och mysig filmkväll med lillasyrran. Har laddat upp med popcorn, chips, choklad, tuttifrutti (ofcourse!) och fanta. Så nu är det dax för ännu en disney klassiker:P Pocahontas:P Skitlängsen jag såg den=)

Imorgon är det somsagt jobb som gäller, sedan väntar heldag med fotbollslaget. Vi ska spela Paintball!!! De ska bli så jävla kul alltså, e spänd som en liten barnunge innan julafton. Har spelat de en gång innan men då var jag så skrajj att jag trodde jag skulle skita på mig:P Satt bakom en sten och tryckte och lyckades ändå alltid bli träffad:P Imorgon ska jag vara Rambo! Då jävlar:P Haha drömde hela natten i natt om hur jag sprang runt bland gran och tall och pepprade skott på folk, haha va värsta super-bond. Aja sedan blir det lagfest på kvällen, ska bli nice!

Nu: film.




2.

Idag lägger jag upp två outfits =)

nr 1:




Nr 2:


Min nya t-skirt från Gina.




Love to all of you! <3


Hej då!

Terapi

Hej allihopa.
 Ledig dag idag! Och har haft det så skönt. Sov till 11, sen började jag och min lillasyster Olle (Olivia:P) rensa i massa gamla lådor i källaren. Massa gamla skolpapper, teckningar och brev. Skitkul att kolla i lite då och då, fast jag har en tendens att spara för mycket skit. Men nu har jag kommit in i en period där jag bara vill rensa och slänga, ha så lite saker som möjligt. Att rensa bland massa grejjer är också lite som terapi för mig. Har haft en konstig känsla i magen på sista tiden så det är så skönt att sortera och organisera massa saker så slipper man tänka på massa skit. Jag måste verkligen ha kontroll hela tiden. Men man kan ju inte spara allt och nu känns det så skönt att ha gjort av med lite grejjer, och ha lite mer koll.
Haha sedan avslutade vi med en liten belöning för vi varit så duktiga och kollade på en gammal disney klassiker! Älskar disney/tecknade filmer. Vi har typ alla som finns hemma på gamla skrangluga videoband. Bilden skakar och är otydlig och ljudet likaså, men det skiter jag i! Älskar dem ändå! Kollade iaf på Aristocats=) Alla snubbar, alla snuggar vi ju vara katt:P

Nu ska jag iaf hem till Johanna på grillkväll med vännerna. Det är en annan sak som får en att tänka på annat! Vara med sina kompisar!

Ha de fint allihopa!

Bubble

Jag jobbar väldigt mycket nu som jag sagt och då blir ju självklart bloggen lidande. Inte bara det att jag inte hinner skriva utan jag har ju dessutom inte nått att skriva om förutom att jag har jobbat då:P Jakob är i sin sommarstuga i Kungshamn också så allt är extra tråkigt... Men imon är jag iaf ledig och då blir det nog grillkväll men vännerna. Förkylningen håller dessutom på att släppa=) Så, det var allt för mig.

Pussheeeyyyy

Grattisis!

Idag fyller syrran 17 år:P Haha mest onödiga åldern som finns:P Aja, grattis iaf sis!


Club ... Guess?

Gissa vad det troligen blir ikväll?

Club Monday såklart=)

Dj Amato spelar idag med, underbar musik alltså! Så de e bara att Shakea! :P

Festival

Igår kväll var jag, Ida, Marie och pappa på skaldjursfestivalen nere vid hamnen. Det var riktigt roligt. Vi käkade skaldjur, självklart:P Fast jag är inget stort fan av det så sprang å köpte en hamburgare i hamnkiosken istället:P Sedan satt vi och lyssnade nä trubadurerna spelade och sjöng, skitbra! haha=) De hade satt upp ett litet tivoli där med och jag och Ida lyckades lura upp Marie i den "läskigaste" karusellen:P Sedan gick vi tillbaka till platsen där de spelade och dansade lite till.

Hahahahha vi körde "Kissiecat" posen hela kvällen, hela familjen, mohahaha:P Kolla bara bilderna:P





Hahha tillochmed pappa försökte:P Fast han liknar mer en fisk:P Haha

Kissei! Släng dig i väggen! MJAOU!! Sexy hu? ;)



En normal bild på mig:P



Ida och Marie spanar in chokladen:P



Den här tvingade vi upp Marie i:P







Nu: Jobb! ... Yippieeehh.....

Broken

Fyfan vad slitet jag är. Har absolut inget intressant att skriva om. Ska dra till papsen nu.



Puss på er!

En Shopaholics Bekännelser

När man är sjuk finns det inte så mycket att göra en att kolla på film. Såg nyss "En Shopaholics Bekännelser". Äntligen! Har väntat på att få se den sen jag och Jakob var i London i februari då den hade premiär där, alltså ett halvår sen! Den var väldigt bra och rolig. Hade hoppats på lite mer fashion bara:P

Jag är verkligen en shopaholic, det är många som skrattar när jag säger det men det är sant! Vet första gången jag sa det till Jakob, han hade aldrig hört ordet och gapflabbade och påstod att jag hittat på det själv:P Men seriöst, jag får till och med en rush av att handla mat!


Channing Tatum

Lägger till en ny kategori i bloggen, for all the ladies out there! You are going to love this one:P
Kategorien kallar för Ögongodis=)
Och den är precis vad det låter som:P Första ögongodiset är såklart:

Channing Tatum.

Efter Step up filmen älskar man honom, så sexigt när killar dansar så, dessutom är han skitsnygg!










Japp, dregla på tjejer;)

Step up ♥

Kollade på filmen "Step up" igår. Det är det bästa filmen någonsin i hela världen! Min absoluta favoritfilm, älskar den! Älskar dansfilmer överlag men den här är den absolut bästa. Så bra dans och så jävla snygga skådespelare!=)








 
Och vet ni vad som är sååå underbart (fast samtidigt tråkigt för oss tjejer:P)? Att huvudrollsinnehavarna, Channing och Jenna (I filmen: Tyler och Nora) är tillsammans på riktigt och har precis gift sig!!!! Så romantiskt! Får nästan tårar i ögonen=)









Nawww ♥


Rachel Zoe

Ligger här hemma i soffan, ensam och jätteSJUK! Det är så synd om mig. Aja har inget annat för mig än att lägga upp ett litet inlägg som ska ge lite inspiration. Dagens kändis är Rachel Zoe. Världens, enligt mig bästa stylist. Det blir aldrig fel med henne. Glöm inte kolla in hennes nya serie också "The Rachel Zoe Projekt".





























Oh my

Lårhöga stövlar är absolut mitt måste i höst/vinter. Så snyggt!


Miss Piggy

Usch, jag mår verkligen skit! Det är tur att jag är ledig imon iaf. Snoret rinner som niagrafallet, huvudet dunkar, ont i halsen, hostar och nyser. Snart växer nog knorren ut så visar det sig att jag fått svininfluensan. Haha nej det hoppas vi inte:P Ska ringa doktorn imon iaf.


The Hangover

Hahah såg "The Hangover" vs Bakfyllan nyss. Så jävla skön å rolig:P Man får följa tre killar i Las Vegas där de letar efter sin försvunna vän som ska gifta sig kort därpå. Han försvann under natten då de hade den galnaste svensexan ever, bara det att ingen kommer ihåg någonting...
Händer massa freaky stuff:P




Nej, nu ska jag sova. Jobb imon igen.

Godnatt!

Tiffel-Jossan

Jag gjorde en romantisk middag till Jacke när han kom hem från jobbet.

Jossans bacon- och kycklingsallad med pasta och soltorkade tomater, vitlöksbröd och hemmagjord jordgubbssaft.

Åh jag e sån jävla toffel:P










Ugly Betty!

Hellooo, känner mig lite på provocerarhumör idag så istället för att göra ett inlägg om en vacker kvinnlig kändis tänkte jag  göra en lista på de kvinnliga kändisar som jag tycker är allra fulast!

Let´s go! Topp-tre av de fulaste!


1. Janice Dickinson
Att hon har varit topmodel kan ju ingen människa förstå. Fattar inte hur man kan bli så ful! Inte bara det att hon ser gräslig ut, jag tror hon är en ful person inuti också - elak, kaxig, tyken, högljudd, skrikig, jobbig! Herregud människan gör ju allt för att få uppmärksamhet. Jag hatade henne när hon var domare i Top model, en riktig häxa!!!




Hahah kolla den här ÖVER retucherade bilden:P

Yeah right????



Äcklig



Uppmärksamhet?


2. Madonna!
Har alltid tyckt att Madonna varit ful, men nu är det värre en någonsin. Hon ser ut som en riktig skräcködla! Tänk å krypa ner under täcket jämte en sådan kropp, hjälp! Eller hennes barn som får krama om hennes stenhårda mansarmar, ugh! Hon skall alltid överdriva, det verkar inte som om hon får in i sitt huvud att hon är 50 bast, en gammal kärring i baddräkt, vem vill se det? Hon borde åldras med värdighet och inte tro att hon fortfarande är 25! Hon är ett musikaliskt geni, men förskräckligt ful ändå!



Inte ens snygg när hon är retucherad och uppsminkad!


Hulken:P


3. Tori Spelling
Manligaste käken på detta jordklot! Spinkig och benig med världens konstigaste tuttar!







Wanted!

Jag vill ha detta Nu!!! =)


Topnotch-pjucks från www.chapnlle.com



Vit kavaj, så snyggt! (Den här är från La Redoute)


Har suktat efter det bruna armbandet hur länge som helst nu! www.chicy.se


Det här snygga armbandet från Asos.




Red Lips

Hello e trött som ett ålderdomshem.Ska ner och duscha sen sova. Hade en sjukt rolig kväll igår!!! Lovade att jag skulle ta det lugnt och gå hem tidigt. Istället blev det en vild partykväll och klockan var halv 4 när jag stupade i säng:P


Körde med blodröda läppar, Loove it! Så snyggt. Det blev verkligen en succé, det blir fler kvällar med red lips.





Hahha kunde inte låta bli:P



Fullsmockat på Oscars=)


Petter Dj


haha Jacke gillade Petter:P





Johanna, Petter och Jag =)



Now me and my red lips kiss you good night!

Television

Hi!

Nu börjar min "jobbsäsong" om man säger så:P Fyra veckor framöver jobbar jag väldigt mycket. Fast det blir gött med pengar=) Senn får jag ju en liten semester när vi ska på kryssningen! Det ska bli så jävla kul!!!! Längtar!

Igår blev det mat på restaurang Solviken (Tack mamma! Älskar dig<3) och minigolf. Sedan film. Såg den verklighetbaserade filmen om Anna Nicole Smith som gick på 5:an va de va? Aja den var jättebra iaf och jag som bara sett Anna Nicole i media har alltid tyckt hon verkat helt knäpp men nu har man liksom sett bakom kulisserna, man fick veta hela historien och liksom se människan. Riktigt bra tyckte jag=) Avslutade med några Friday Night Lights avsnitt med såklart:P <3


Det var såhär jag föreställde mig Anna när jag tänkte på henne innan.



Nu tänker jag på den här vackra kvinnan med den härliga lantisdialekten=)


Älskar Friday Night Light! <3 Så jääääävla bra!





Såg även ett avsnitt av Rachel Zoes nya tvserie - "The Rachel Zoe Projekt". Snygga människor, underbara kläder, skor och smycken! Absolut ett program i min smak! =)



Ikväll blir det Club Monday såklart=) Petter kommer dit ikväll. Ska blir kul, men ska snart dra på förfest så måste börja göra mig iordning nu=)


Petter


Pusshej!

Girls night

Jag kan inte prata idag, har verkligen INGEN röst:P Hahah har aldrig varit såhär hes tror jag inte:P Morsan ringde precis, hon bara - Vaa? Vad säger du? Jag hör inte vad du säger?
Haha aja det blev väl så för jag o Frida körde vår sång för fulla muggar o skrikande halsar:P Rör rattarna nu, Visa pattarna nu!!!! Hahahah:P Aja jag, Helena, Josse och Frida hade iaf förfest här. Kan ju bara säga hur den slutade...Musiken på högsta volym, vi fyra hoppandes som idioter på golvet och i soffan, skrikandes och dansandes:P Hade askul, då plötsligt tystnar musiken och alla stannar upp. Det visar sig (idag när Jacke kollade på dem) att vi hade sprängt högtalarna...Haha så nu står det massa påsar med flaskor och burkar och två högtalare som ska ner till soporna utanför dörren, snacka om riktig fest! :P Hahah hade askul iaf, Jacke och hans kompisar kom förbi senare och jag och Josse stack ner till stan sen. Oskars och Cheers&Beers för ännu mer dans=) Kan ju bara säga att gårkvällen var såååå lyckad, tack tjejer!!! =)




Hade först på mig min gröna tunika men bytte sedan till favvoklänningen och begick en av tjejers största synd, BIG NONO - Jag hade samma klänning på mig två kvällar irad! Men sket idet, villa ha min favvoklänning, ÄLSKAR den!






Wihooo!

Idag blir det en luuuugn dag:P Tänkte slänga mig i duschen och fräscha till mig lite, har riktig bakisandedräkt (fick jag bekräftat från Jacke:P) och sedan ska vi nog spela minigolf och käka pizza ikväll men mamsen=)


Lördag

Låg hemme i soffan hela dagen å slappade, kollade bland annat på Nils Karlsson Pyssling:P Hahah fick god mat av mamma=) Å kollade även på "Transformers". Har aldrig sett den innan, riktigt snygga skådespelare, Älskar Megan Fox, finns det nån snyggare? Killarna i filmen var inte heller jobbiga att titta på;) haha. Aja tyckte den var bra iaf, vill se den andra med. Lita halvtöntig bara...:P

Sedan på kvällen var det tjejförfest här hemma. Men måste ladda upp bilderna från den så mer om det i nästa inlägg...


Haha "hjärtformad" fläskfile:P



Mamma hade gjort någon potatissallad som var skitgod! <3


Mums!



Turkost

Såhär såg jag ut om ni inte såg de:P





HAha sorry för alla egobilder men tycker mitt hår blev så himla fint igår!

Klänningen är förresten från H&M, ganska gammal.

Fredag

Hello everyone!

Tänkte lägga upp bilder från igår.






Hahah jag och Frida hade en liten, ganska galen förfest själva:P





Haha visst dansar jag bra? :P Älskar att dansa i den klänningen, de e absolut min favoritklänning, känner mig Grrrrr i den;P haha



Wheels&Wings

I helgen är det Wheels&Wings i Varberg. Startar idag och betyder F.E.S.T! Den största och mest folkfyllda helgen i denna lilla stad. Fullt med raggare och bilar, överallt! Vi hörs, om jag fortfarande lever efter denna helgen då;) Haha!




La vita é bella

Såg "Livet är Underbart" igår, så vacker och bra! Sorglig fast ändå fylld av hopp=) 3 Oskars. Titta på den!


Moi

Dagens:



Skor - H&M, Jeansshorts - Zara, Topp - Milano

Skynda Fynda!

Så, nur har jag lagt upp alla annonser! Hoppas ni hittar nått ni gillar och här kommer lite fler bilder på vissa av grejjerna.

Glömde skriva i annonsen att klacken är 10 eller 11 cm.








Bloppis

Tänkte ha en liten bloppis på bloggen. Lägger upp annonserna senare, tänkte bland annat sälja lite kläder coh ett par skitsnygga klackskor. Även en helt ny Volumemaster från Björn Axens.

Hörs sen!

Barnbarn

Framkallade bilder igår från Morfars 80 års dag. Vi tog en massa släktbilder då. Den på alla barnbarnen blev absolut finast=)


Flygande Jakob O Kvällsdopp

Nu ská jag snart krypa ner under täcket med Jacke. Tänkte bara visa hur min Flygande Jakob blev och hur kvällen varit:P




Visst ser den god ut? Den blev skitgod och jag tror kanske att jag fått lite kockagener från farsan ändå:P

Efter maten tog jag och Jacke en långpromenad och ett kvällsdopp:P Sedan gick vi hem och käkade paj och kollade Friday Night Lights.





Hahah snodde Jacke kallingar:P

Nu sängen.

Gonatt!

Homie

Nepp nu ska hemmafrun börja med den flygande Jacken....

GårKvällens outfit:




Min nya klänning från Gina, Älskar den, så skön och snygg!



Så fin fram och bak=)



Jag uppskattar dig Mamma! =)

Vi var ju som sagt på restaurang igår, jättemysigt. Det var jag, Jacke, Ida, Olivia, Mamma, Mammas kompis Tony + hans dotter. Jättegod mat! Sedan följde jag men morsan och Tony och tog en drink på Harrys och sedan dansade jag resten av kvällen med tjejerna på Club Monday.


Påväg till restaurangen, jag var glad och Jacke var sur...


Då blev jag sur och han rädd:P





Mums!


Drack turköl, Efes, den bästa ölen i världen!


Haha självutlösaren:P



Triss i hjärter par <3




Hahahah åt så mycket så jag fick gravidmage!!! hahaha


Jacke, Tony, Mamma


Rabarber



Igår var hemmafrun framme igen och bakade rabarberpaj:P

GårDagens outfit:




Min älskade byxdress, loooove it!

Tonight

Det blev en rabarberpaj istället för mat. Mamma ringde nämligen och frågade om hon fick lov att bjuda oss på restaurang...hmmm jaja, okey då! Hehe..:P Så nu ska vi på restaurang istället=) Sedan blir det Club Monday såklart!

Hörs igen imon, då visar jag bilder från ikväll=)

Pusshej

Food

Halva söndagen sov jag och andra halvan jobbade jag, idag har jag storstädat lägenheten, nu ska jag och Jacke gå och handla och laga mat=)

Förresten, Josse uppmärksammade mig på en pinsam sak, fast det är ingen annan som har märkt det, inte ens morsan så det betyder bara att ni är lika dumma i huvudet som jag:P Haha aja, Qween stavas ju Queen...aja min stavning ser snyggare ut iaf:P Lr va säger ni? Haha nu vet jag ju iaf att jag INTE ska bli tatuerare, kul om det hade vart en permanent tatuering:P

Petters 20 årsfest

Lördagskvällen blev jättelyckad, synd bara att tiden gick så fort! Aja först kom vi till Petter vid 7 tiden, då gjorde vi en poängpromenaden om Petter:P Haha gissa vilka som kände honom bäst??? Jag och Johanna såklart:P Vi vann varsin jojjo, min nya hoppy...=)
Aja sedan blev det god mat, paketöppning (vår present blev han jätteglad för och den var skitfin=), striptease och dans. Sen stack vi till Oscars och dansade, avslutade kvällen på Cheers&Beers och med nattbad såklart! Haha fast jag badade faktist inte för första gången...var en liten badkruka:P


Haha möblemanget blev vingligt redan efter fördrinken:P



Jag hade på mig min superfina rosa klänning från Chapnlle, självklart fick jag ingen bild på den...


Paketöppning






Haha Petter strippade i sina nya kallingar:P


Hahaha


PeTtEr 20 åR!

Sovit i en och en halv timma, nu är det fest som gäller!


Hahah den här skiten fyller 20 bast:P Grattis Petter! Love u!

Nu IN I DIMMAN!

Don´t whait up!


Mormors jordgubbssaft

Tänkte berätta hur min jordgubbssaft blev och hur man gör den=) Fick receptet av Johanna som i sin tur fått det från sin mormor. Busenkelt är det och blir skitgott. Sen är det jäkligt nice att skryta om att man saftat lite, alla blir så impade:P

Om man har en liter jordgubbar kokar man upp drygt en och en halv liter vatten. När det kokat upp stänger man av plattan, slänger i jordgubbarna och låter det stå kallt i ett dygn. Rör om lite då och då bara. Efter ett dygn rör du bara ner ett och ett halvt kilo socker och lite citronsyra. Klart! Lätt va?
(Jag vet inte exakt om måtten var rätt men det är inte så supernoga, gör lite som du sjölv vill=) Och Johanna, du får rätta mig om du vill;)



Efter ett dyng ser vattnet ut såhär...

...och jordgubbarna såhär...:P

Dom ser skitäckliga ut men det var svårt att fånga på bild:P

Ej festis, min färdiga jordgubbssaft=)

Mums!

Lycka till allihopa!

Purple rain

Dagens:




Min fina nya tröja från Gina, leggins - Gina och skor - H&M


M&M

Hello.
Har vart hos min underbara Mormor och Morfar idag=)



Gjorde tatueringar på min mamma och syster:P






Hahah snygga va?


This is it

Dagens jag:




Tröja - Gina T, Shorts - Gissa? Yes, Zara. Boots - Din Sko, Väska - Second Hand.


Jacke ligger och snarkar i sängen, tänkte krypa ner bredvid honom nu...om han inte e för svettig=)

Gonatt allihopa!

Gina T

Idag har jag som sagt passat upp på stackars Jacke och dessutom hunnit med en runda på stan=)

Här kommer dagens fynd:


Underbar stickad tröja från Gina Tricot, 149 kr. Den är lila men ser blå ut.


Kofta från GIna, 199 kr.


T-skirt Gina, 129 kr.


Sist men inte minst, från Gina T, den här urgulliga klänningen, 199 kr.


Coolt armband från Lindex, 70 kr.

Retro and Long

Gårdagens två outfits

På dagen:






Kavaj och shorts - Second Hand, Linne - H&M, Skor - Arnes skor, Armband - Lindex, Ur&Penn, Väska - GIna.



Kvällens outfit:




Älskar den här klänningen från Indiska!!!! Armand likaså och skor London, Dorothy Perkins.




Uggla & Abba

Hello, tänkte berätta om igår. Sorry att jag inte uppdaterat men igår hade jag inte en ledig stund och idag har jag passat upp på min dödsjuke pojkvän. Han är så varm så man hade kunnat steka ägg på honom och inatt vaknade jag av att hela sängen var pisseblöt! Trodde seriöst han hade kissat ner sig. Jag flyttade över till soffan kan jag ju säga:P
Aja så idag har det vart ett jäkla springande - Köp soppa, blåbärssorbet och mjölk, gör te och soppa, bädda om mig, massera mina ben, pussa på min panna, kan jag få ett glas vatten?, hämta ut min medecin, osv.....Men men, gör det så gärna baby, bara för att jag älskar dig! (och för att jag vet att du nu måste vara min slav om jag blir sjuk...hehe:P)

Just de! Igår var det! Jag och Frida träffades på staden och var båda två svinhungriga. Vi köpte massa grejjor och gick hem och lagade den godaste tacosen jag någonsin ätit!
Just när vi sitter där och äter säger Frida - Åhh jag är så sugen på att höra en låt. Hon försvinner in i vardagsrummet och jag hör hur hon drar igång jackes data och efter en stund startar musiken. Hahah sedan satt vi vid bordet och skrek för fulla muggar till Magnus Ugglas "Rör Rattarna nu, Visa Pattarna nu!" Hahahah:P






Jag råkade spilla ketchup på tröjan...

Sen fick vi brått så vi skulle på ABBA på teatern. Det var trevligt och dom sjöng jättebra!


Little J/Taylor Momsen

Tänkte köra sista Gossip Girl bruden eftersom jag inte har något annat för mig. Den sista och absolut coolaste: Little J.
Jenny Humphrey/Taylor Momsen.

Taylor Momsen, blott 15 år gammal är redan en starkt lysande modeikon och fashionista! Hennes stil som Jenny har ändrats genom serien från att i början vara en söt liten flicka, en copycat av Blairs stil och till sist bli självständig med en tuff stil med inslag av punk och rock. Detta är även hennes stil privat.


Ju kortare hår, desto coolare stil...







































Hi.

Hey everybody

Ska möta Josse, Johanna och Frida sedan. Och ikväll ska jag på Abba konsert- Alltså inte den riktiga "Abba" utan det är en föreställning här i Varberg där några sjunger deras sånger åså. En vi känner är med och det kommer nog vara riktigt bra! Abbas musik går ju aldrig att tröttna på=)
Nej, nu måste jag göra mig iordning.

Hörs sen! Pouss


Today

Me today: (japp, orkade faktist ta på mig annat en mjukisbrallor såhär dagen efter:P)



Kofta - Wilma, T-skirt - Milano, Jeansshort - Zara (Jag vet, använder dom hela tiden, but I love em)
Armband - Oxxo, Lindex och Thomas Sabo, Väska - Kungsmässan, Skor - H&M

Sunset & Cherry

Haft en myskväll med Johanna och Frida. Kom upp väääldigt sent idag och har vart allmänt seg hela dagen. Men vid fem tiden hade jag iaf duschat och klätt på mig:P

Träffade Johanna nere på stan och vi gick hem till henne och käkade tacos, sen gick vi ner till socitetsparken och träffade Frida och satte oss där och lyssnade när ngn sjöng. Efter det gick Johanna hem och jag och Frida tog en långpromenix vid havet=)



Körsbär=)








Stripes and Leoperd

Gårdagens outft på matchen:


Tröja - Gina, Jeansshorts - Zara, Skor - H&M, Sjal - LIndex, Armband - Oxxo, Kappahl och Thomas Sabo.

Club Monday

Hey, har äntligen kommit iaf lite till liv. Tänkte berätta hur kvällen igår blev. Superlyckad! Ännu en kväll som blev oförglömlig:P DJ Amato (tror jag han hette) spelade på Club Monday, Oscars och han var så jävla bra! Älskar bra musik! Vi alla dansade röven av oss hela kvällen till underbart bra hiphop musik!

Innan vi drog till Oscars var jag o Josse och kollade på fotbollsmatch som ni vet, IFK - HBK. Det blev tråkigt nog 0-0...


Hejja IFK


Jag startade med en korv och en öl:P



Jag och Josse, vi satt precis jämte IFKs supportrar och det var ett jävla levande:P



Tänkte på "Friday Night Lights", har ni sett den serien förresten? Om inte, Gör de! Skitbra!


Väl inne på Oscars



Påväg ner till barnens badstarnd för ännu ett nattdopp:P


Hahahah

Underbar kväll!



Club Monday

Jobbat, nu ska jag decka i sängen i en timma. Sen blir det fotbollsmatch i Halmstad - IFK - HBK. Hejja Göteborg!!! Josse hänger me så halsar vi drickan på hemvägen å drar till Club Monday=)


Från i Måndags, Johanna hänger nog dock inte med ut idag.


Serena/Blake Lively

Idag tar vi andra tjejen i Gossip Girl serien - Serena/Blake Lively. Alltid vackra klänningar och älskar hennes hår!
































Mee

Jag idag:




Halsband - Betties galleria, Tröja - Dorothy Perkins (London), Jeansshorts - Zara, Skor - London

Ooops :D

Jobbat hela förmiddagen och startade dagen med att försova mig, (trodde jag) ringde och väckte chefen i panik och flämtade i farten att jag försovit mig. Han säger sömnigt - Josefin, klockan är 7, du börjar om en timma. Hehehehehe...pinsamt...:P
Aja nu ska jag iaf iväg på söndagsmiddag till Jackes föräldrar=)

Leighton Meester/Blair Waldorf

Det var längesen vi hade en "dagens stilikon". Tänkte köra girlsen i Gossip Girl. Vi börjar med Blair/Leighton Meester.

Leighton Meester är så himla söt! Och Blair är så jäkla cool=) Blair har en klassiskt och kvinnlig/flickig stil som hon föryngrar och gör "coolare" på sitt egna sätt. Hon har alltid nån detalj som sticker ut och gör att hon inte blir en i mängden. 

Privat lyckas alltid Leighton Meester pricka rätt på röda mattan!






















Lemonade.

Husfrun Josefin håller på att göra jordgubbssaft:P


Rosé, dans och ett midnattsdopp=)

Igårkväll hade jag den roligaste utekvällen på jävligt länge! Så sjukt kul. Kvällen började med att jag, Jacke, Sali och Adam grillade, drack rosé och kollade solnedgången vid ankaret;) Johanna kom ner och mötte mig precis när grabbarna skulle dra hem. (dom skulle jobba så dom skulle ionte ut.) Jag och Johanna cyklade till kåsa, stranden ijämte och hämtade upp Petter. Sedan cyklade vi in till stan. Inne i stan gick vi in på Cheers & Beers och dansade och träffade trevligt folk. Vi var bland de sista som lämnade dansgolvet och när krogen stängde fick vi den brilijant idén att bada:P Så det bar av till barnens badstrand ett stort gäng och där badade vi:P Haha det fylldes på med folk och alla verkade vilja hoppa i plurret när vi väl gjort det=) På vägen hem hann vi också med en jävligt rolig polisjakt me:P Hahaha tillsist vid kvart över tre vandrade jag hemåt med skorna i handen och sandiga fötter=) 

Så jävla kul kväll, extra kul när man inte ens har räknat med en riktigt utekväll=)

 


Don´t speak / Don´t tell me´cause it hurts

No Doubt, ur Don´t speak (Tragic Kingdom,1995)


Har legat på stranden och läst boken "En sorts kärlek". Tre dagar på stranden och boken var utläst. Helt sjukt bra! Hann läsa typ 10 sidor innan jag började lipa och sedan började tårarna rinna varje gång jag slog upp boken. Från början till slut, så hemsk, vacker och sorglig! Haha, dom på stranden måste trott att jag var helt knäpp alltså som låg där och stor tjöt:P Som tur var kunde man ju dölja det lite med solbrillorna men man snyftade ju med mellanrum ändå:P

Det är en sann historia och jag rekomenderar den starkt! En av de bästa böckerna jag läst tror jag...och jag har läst många...



Sten och Carmen är det snygga storstadsparet med ett till synes perfekt liv. De är båda unga och framgångsrika inom reklamsvängen, de tillhör Amsterdams innekretsar och är lyckliga föräldrar till en liten dotter. Gott om både pengar och vänner.
 Men tillvaron vräkt omkull när de får beskedet att Carmen har bröstcancer. Medan hon tvingas byta sin bekymmerslösa livsstil mot en evighet av sjukhusbesök och strålbehandlingar uppför sig Sten som den stöttande och förstående maken, på dagarna - på nätterna blir han desto mer hämningslöst utlevande.
 Plötsligt ställs den notoriskt otrogne rumlaren Sten inför det faktum att hans fru är döende. Hur ser äkta kärlek ut? Hur ska en god make vara?


Ett stycke ur boken:

>> Då gör vi det, älskling.<<
Jag suckar djupt, sätter på hårklippningstillsatsen och börjar underifrån i hennes nacke med en remsa som är ungefär fyra centimeter bred. Jag kysser henne på kinden. Hon ser i speglen hur de långa hårsstråna faller på handduken, slår handen för munnen och börjar gråta. Jag sväljer men fortsätter otrubbligt med rakandet, samtidigt som jag med jämna mellanrum kysser henne på huvudet. Vi säger ingenting.
Tio minuter senare är Carmen skallig.


Outfit

Jag igårkväll:



Skor - H&M, Jeansshorts - Zara, Linne Gina T, Kofta . Wilma, Väska - London

Nu stranden!

Summernights

Okey, igår kväll hade jag och Johanna skitmysigt. Först gick vi på stan till affärerna stängde kl 21.00 och sedan gick vi ner till havet. Till café Fästningsterrassen. Den ligger uppe på varbergs fästning med vackraste utsikten som finns. Rakt ut över havet och solnedgången. Jag och Johanna sommarjobbade där förra året. Ett riktigt bra ställe som ni bara Måste besöka om ni aldrig vart i Varberg och ska hit. Vi käkade iaf en kycklingbaguette och sedan gick vi till kulingen och käkade glass=) Sen gick vi en lååång promenad med en massa skitsnack=)












<3

Stamsjön

Idag gick jag upp riktigt tidigt och åkte till Stamsjön med Marie, Lucia och Oliver. Mina två kusiner Krille å Emilia och syrran Olivia hängde också med. Stamsjön ligger i Stamnared, ett litet samhälle lååångt ut på landet där jag växte upp:P Bodde där tills jag var 13 lr 14 år. Underbart! Aja vi var där iaf och badade hela förmiddagen. Oliver plaskade och var i vattnet hela tiden det lilla grodynglet och Lucia vågade hoppa från ettan i hopptornet. Sedan åkte vi och käkade hos pappa och efter det mötte jag upp Josse och vi la oss på damernas. En förmiddag full av lek och bad och en eftermiddag full av tjejsnack och solande. Kan en dag bli mer perfekt? Men den är inte slut än, Johanna, som vart i Norge i tre dagar kom hem idag och vi ska ner på stan. Långtorsdag, och vem vet? Kanske det blir ett kvälldopp senare.



Stamsjön





Olle å Emilia tränar på att stå på händer=)



Efter allt bad blev det picknick och bad igen=)

Men nu ska jag dra! Hörs sen...

Pusssss

Roskilde 2009

Förresten, idag drar ju Roskilde festivalen igång. Fan va jag hade velat vart på den!!!! Har aldrig varit på en festival å skulle verkligen vilja göra det nån gång. Årets Roskildefestival hade vart perfekt för mig tror ja:P Kanye West! Och Lil Wayne har jag för mig? Åhhhh...


Vid en sjö

Idag blir det Stamsjön med Lucia och Oliver=)



(Jättegammalt kort) Måste ta massa nya idag, dom växer ju som ogräs=)

See yah!

OxxO

Och lite annan shopping...=)






Armband från OXXO, 399 kr





Kofta från Wilma, 499 kr, linne från Gina Tricot, 129 kr.

Puderrosa

Hello, ännu en dag på stranden. Hoppas verkligen det blir fint väder torsdag och fredag också så jag kan njuta varje dag tills jag börjar jobba hela helgen igen.

Tänkte visa mina klänningar som jag beställde från Chapnlle. Det satt som en smäck och var jättefina=)




Right...

Just de, glömde. Min outfit igår på den lilla "daten":


Klänning - Gina t, Skor - London, Dorthoy Perkins, armband - Gina t, Väska - London.



Nu drar jag=)

Paket

Häromdagen kom äntligen mina underbara klänningar!!!


'

Men jag visar dom ikväll, nu ska jag en snabbis till staden och sedan STRANDEN!

See you!

Date

Igår var jag och Jacke och åt på Cheers & Beers på vår lilla 3 årsdate.






Mums=)

Efter middagen var vi på bio, The proposal, den var helt okey faktiskt.


Haha älskar dig <3

RSS 2.0