Flying away

lite

Nu lämnar jag detta vackra vinterlandskapet i kalla Sverige och drar mot varmare länder. Vi ger oss iväg vid 4 inatt, flyget går lite över 7 imorgon på morgonen mot London. Där blir det en lång väntan på flyget mot Sri Lanka. Där möts vi förhoppningsvis av våra vänner som ska ta hand om oss där=) Uppdaterar igen när jag har tillgång till dator! Ha det bra sålänge=)

Marked for life



Nu har jag äntligen fått tummen ur, här är min tatuering :)

Rosett




En sista dagen outfit innan jag drar=)

Last night out



Trevlig utekväll igår=)

"Better safe than sorry"

...som Pontus sa.



Hate how much I love you





Som ni vet har jag länge vart sugen på att klippa page. Blir extra sugen när jag ser denna musikvideo. Rihannas frilla är så snygg här! Jag kommer aldrig våga de, inte nu iaf. Men tonade iaf håret brunt ännu en gång idag. Toning går ju ur rätt fort så slängde i en extra färgburk innan vi sticker till solen och håret blekt som sjutton. Apropå de... det är bara 6 dagar kvar!!!

Nej, nu ska jag sova.

Peace out!

Stripes and spots




Dessa strumpbyxorna hade jag på mig i lördags. De är från Lindex och visst är de vrålsnygga!?




The End




Sjukaste finalen! Haha pinsamt hur besatt man kan bli av ett sånt patetiskt program! Jag var skitnervös ju:P Men tycker att rätt par vann. (Inte mina favvisar men av dom två paren som var i final vann rätt)
Haha måste bara kommentera Pontus också. Bättre underhållare får man leta efter, vilken jäkla mupp:P Skratta högt för mig själv i soffan åt snubben!
Fan va sorgligt att skiten är slut nu. Vad ska man nu prata om? Vad ska man nu se fram emot? Haha =)

It´s the final count down



Sjuk vilken snöoväder vi har!!! Underbart:P Fast det har dock satt några retliga käppar i hjulet för mina planer idag. Jaja, vädret kan man inte styra över. NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS FÖR PARADISE-FINAL!!!!!!

To do a to-dolist



Min lista är lång på saker som behöver fixas innan resan. Dessutom kommer älsklingen hem igen på onsdag, vi hinner få 4 dagar tillsammans innan jag drar så då vill jag hinna ha så mycket tid som möjligt med honom. Shit, kan inte fatta att det bara är 1 VECKA kvar! Pirr i magen kan man säga!

RSS 2.0