Bearbrothers



Today

Brake a record



Var på REKORDMATCHEN mellan frölunda och färjestad igår. Hade vip biljetter så fick först tvårätters och sedan satt vi högst upp i mjuka stolar med filtar och värme=) Så sjukt häftigt det var, mer än 31 000 pers, fyrverkerier och frölundavinst! Kan de bli bättre?


A Beautiful Nightmare

Här kommer min bio-outfit:




Luftslottet som sprängdes



Nu blir de bio.

The complete pin-ups

Min nya bok. L O V E <3










Sex, Drugs & Rock´n Roll

Lite mellandagsreasshopping:


Leggins - Wilma 299 kr



Present från Moster <3 Halsband från MQ

Walking down the street








Pretty Woman är en av mina absoluta favoritfilmer! Så jäkla bra!

Har skitont i mitt ena öra. Tror de kan vara öroninflammation, de suger. Aja, nu blir de sängen. Ska drömma om min drömprins och ni får sova så gott!

Natti

Never forget. Never Forgive.



Kollade på Sweeney Todd nyss. Ida, min lillasyster är elt besatt av Tim Burton filmer och hon älskar Sweeney Todd, så nu tittade jag på den. Så vad tyckte jag om den? Ingen kommentar...
Nu blir de Pretty Woman istället! :D

It takes 2

Här kommer två av de senaste dagarnas outfits:

Julafton


Kofta - BikBok, Kjol - Gina T, Skor - Din Sko


Annandagen




Yes, efter en hård festkväll dagen innan så åker "Bad hair day" mössan på :P

Skjorta och kjol - Gina T, Stövlar - Face, Ringar - H&M och Glitter, Pälsväst och Skinnjacka - H&M.

And the colour is red

Hello, back again!

Hur har er jul varit? Min var jättebra! Julafton var väldigt hektisk men det blir ju så när man har två familjer att fira med. Först var det julfrukost hos mamma, sen var det dopp i gryan hos farmor och farfar. Efter det var det julfirande och julklappsutdelning hos pappa. Blev glatt överaskad när en tomte (som jag inte hade en aning om vem det var) knackade på dörren. Var lika ivrig och uppspelt som småskitarna Lucia och Oliver:P


Haha pappas gran med enorma julkulor i :P


I väntan på tomten =)




Igår var det fest. Dansade hela natten med underbara vänner =)



Hahaha :P

GOD JUL!

Har haft en jättemysig julafton och jag hoppas verkligen att alla ni andra har haft det också!


Julklappar =)

God Jul allesammans! Klockan är över tolv och det är julafton=) Har haft uppersittarkväll här hemma, haha vann inte en ända jäkla bingo. Har dessutom slått in alla julklapparna och nu är det dax för sängen!








Visst blev dom fina? Älskar at slå in julklappar=)


Här står säckarna ful´la med julklappar klara vid granen=)


Innan jag hoppar i säng tänkte jag bara ge ett sista, roligt julklappstips.


Hahah godnatt! <3


Dan före dopparedan




Tröja och stickad tröja - Gina T, Stövlar - Face, skärp - Kappahl och örhängen - Indiska

I´m dreaming of a white christmas


Vår "disneygran" som mamma kallar den=)


Snööööö!!! =)


Efter en hård bussresa var jag hemma i Sverige igen. Det var sjukt jobbigt att kånka på alla väskorna och vi hade missat bussen om inte den snälla engelsmannen hade kommit och hjälpt oss. Tack du räddande ängel! =)
Kom hem till ett helt vitt och snöigt Varberg! Och det första jag gjorde när jag kom hem var att klä vår gran med syster. Julstämning! Och vågar man hoppas på en vit jul iår...?

Nej, nu har jag maaaasssa att fixa, det är ju förfasen julafton imon!


Gissa vem som var grisfull igår?


ALL IN!

Okey, sista dagen på jobbet och sista dagen här i Oslo. Sjukt vad tiden går fort! Kan inte fatta att det är julafton om två dagar!

Det känns så konstigt att vi ska åka hem imon. Det är både tråkigt och skönt. Saknar värme och mat! Haha och familjen såklart. Men kommer sakna jobbet på posthallen och alla underbara människor. Kommer sakna Oslo överhuvudtaget, älskar den här staden!

Ikväll efter jobbet är det också personalfest som en avslutning innan alla drar sig tillbaka för att fira jul. Jag är taggad till max!



Måste kila! Ikväll är det ALL IN som gäller!


Gayfish



Fyfan vad kallt har är!!! Har frysit hela fucking dagen! Jobbat på posten på dagen, 8 timmar och sedan diskat på posthallen 5 timmar och till sist stått i baren på ett gayhak i 4 timmar. Lite ovan vid att det är tjejerna som raggar på en och inte killarna, fast fick höra den ultimata komplimangen av en bög på toaletten.

"Me and my boyfriend would fuck you anytime, everyday!"

Tack för den och peace out!

LEO




Klickade nyss hem en jacka. Älskar den! Dessa bilderna gör att jag älskar den ännu mer. Ni kommer fatta när ni får se den=)



 


What to were on Xmas?

Här kommer lite tips till juloutfits:

Den självklara:

Rött




Den röda klänningen



Röd kjol



Eller, de snyggaste enligt mig. Röde detaljer

"Julklappsrosetten"







Vitt + silver eller guld
Ängel, Lucia och snö inspirerat!




Perfekt juloutfit- snygg, vintrig, vit klänning med röda pums till.





 


M E


Bokstäver från panduro, som prydnader bara


Zebrasjal, Lindex


Fjäderväska (finally!) Bianco


Krucifix, marknad


Halsband, Indiska

Örhängen, Indiska


2 Bh:ar från H&M Divided


Stövlar från Din Sko, skall dock pimpas om lite:P



Måste bara få visa den här supersnygga tröjan från H&M, den fick inte följa med hem, men den ville gärna:P

Nej, sängen nästa!

Sleep tight!


Pic

Måndagen i bilder:



Vårt hus





Haha, såg ut som en idiot på bilden, men var bara tvungen att visa att jag höll en kaffemugg i handen!!!


Posthallen

Godmorgon!

Ska iväg till jobbet nu. Jobbar hela veckan på Posthallen. Innan jag drar tänkte jag bara visa er hur restaurangen jag jobbar på ser ut.


Entrén




I centrum av hela restaurangen har vi baren. Lamporna i taket är gjorda av riktiga strutsägg. Väldigt häftigt.


Taget nerifrån själva posthallen. Den tillhör egentligen inte restaurangen utan är bara en stor lokal man kan hyra. Men i november och december hur restaurangen hela lokalen då de har så många stora event och fester.


Gatan den ligger på.


Sådär, nu måste jag dra.

Peace out!


Big update

Gud hinner inte göra annat än jobba och sova. Tur att det inte är långt kvar till jul nu=) Förra helgen slog jag mitt rekord, jobbade 19 timmar isträck. Jobbade sent på torsdagen och dubbelpass både fredag och lördag. Jobbade mer än 30 timmar på två dagar och sov ca 7 timmar på två och ett halvt dygn. Hehe, fyfan. På söndagen var jag död:P
I lördags hade ett norskt film eller tvbolag sitt årliga julbord hos oss med hela den norska kändiseliten. 
Synd bara att man inte visste vilka några var då jag inte är så bra på norska kändisar. Fast lite bra var det ju, man hade ju vart sjukt nervös annars:P 
Jag torkade tydligen en av norges kändaste sångerskor på röven. Haha:P Någon hade spillt nått på hela hennes klänning där bak så jag hjälpte henne att torka av det. Sen sa en av kockarna som är norsk att det var en känd sångerska, lite kul=) 




Mira Craig hette sångerskan. (Hon var mycket sötare i verkligheten:P)

De var sjuka på att festa iaf. Hela j'vla golvet i posthallen var fyllt med glassplitter, stearin och spyor! Det luktade as! Det var inte kul att städa upp efter de svinen dagen efter. 
Dagen efter var det också dags att sätta upp julgranen på Posthallen. Den var ca 7 meter hög och vi hade en julgransfot som vägde ca 1 kilo... Fattar inte hur de hade tänkt att de skulle gå?! Det slutade med att vi band fast skiten med avspärrningstejp mot en pelare. Haha, det var sjukt kul att se när stackarna kämpade med granen, jag kunde ju inte hjälpa till då jag är allergisk mot gran:P

 



Sara var taggig mellan benen:P


Haha Voilá!

Veckan följdes iaf av jobb (JA! De är sant!:P) Jobbade för Grata i tisdags. Serverade på ett hotell. Åkte med en buss rakt ut i ingenstans i en halvtimma och hoppade av mitt i skogen. Blev lite rädd innan jag hittade stället. Så nu har man vart i Norges skogar och vandrat runt lite.
 
På torsdagen kom mamma, Ida och Olivia hit för att hälsa på mig. De var här över helgen och vi har haft sååå mysigt och kul=) Jag jobbade både fredagen och lördagen, men började kl 14.00 så kunde vara med dom innan dess. På fredagen gick vi i affärer och åt sedan lunch på posthallen. De gillada maten skarpt:) Sedan började jag jobba och slutade inte försen halv 4. Tog en öl efter jobbet med jobbarkompisarna och kom inte i säng förrän halv 7. Nästa dag blev det ännu en dag på karl johans gata med shopping och sen lunch på Fridays. 
Jobbade sedan. Hade mitt första stora sällskap, det gick skit och jag var glad när de äntligen gick och jag slutade! Det blev en öl efter jobbet den här dagen med. Fast i lördags slutade det inte där. En jobbarkompis hade en kompis som hade fest så jag, johanna och några till bestämde oss för att dra med dit. Efter ett tag drog vi hem till oss och halsade en flaska sprit. Natten blev heeeelt galen och klockan 7 på morgonkvisten stupade jag i säng:P 
Söndagen spenderades också med familjen och vi började i frognerparken (eller nakenparken som jag kallar den) . Efter det blev det en jättemysig julmarknad på aker brygga. Vi avslutade deras sista dag här i Oslo med en god middag hos Nettan och Anette och julmys med mormors pepparkakor och lussebullar (Bästa!!!) och "julbrus". 



<3

















Tack för att ni kom och hälsade på mig och jag hade en underbart mysig helg! <3


 Idag har Johanna och jag vart på staden och shoppat (japp, ännu mer=) Visar imon...om jag hinner:P

Godnatt!


USA

Nobelmiddagen är ju idag och fick reda på igår att jag inte kommer att få jobba. De suger balle och jag vill spränga hela jävla adecco (det var för dem jag skulle jobba) och kötthuvudena som jobbar där i luften! Fan, jag hade sett fram emot det jättemycket. Men man fick tydligen inte jobba där om man inte bott i norge i mer än 5 år för de kunde inte kolla upp brottsregistret och sånt annars. Och detta fick jag reda på dagen innan! Idioter, de borde de vetat om innan.
 
Aja här är ett väldans stohej för att Obama ska komma. Idag kommer typ hela Oslo stanna. Han ska vara här i 24 timmar och det kommer typ kosta Norge mer än 200 miljoner. Man ska stänga ner E6:an från båda hållen och hela Oslo centrum kommer vara avstängt från trafik. Man har en luftlucka över hela Oslo i de 24 timmarna så de ända flygplanen som kommer att få flyga är de Obama kommer och åker i under de 24 timmarna. Gatan där grand hotel ligger är avstängd, dom har byggt upp värsta tälten med säkerhetskontroller man måste gå igenom om man ska förbi. Alla brunnslocken har blivit fastsvetsade i marken och det går militärer och poliser överallt! Helt sjukt, en hel stad stannar upp bara för en enda person?! Blir det så vart han än åker?



Got to go...

Måste skynda mig nu. Så sjukt jobbigt, varför blir det alltid så att man är sen när man har gott om tid på sig? Aja ha en fin dag<3

When I think of you, my heart melt

Efter en mycket kall och lång dag blev det än väldigt mysig kväll. Har aldrig haft så här mycket julkänslor tror jag! Vi hade julmys här hemma. Kröp upp allihopa under filtar i soffan men varm choklad, glögg och pepparkakor och kollade gamla julkalendrar tillsammans. Sunes jul och Greveholms slott som sagt, kult säger jag bara! Haha, nu ska jag sova!

Natti!








Fucking Freeezing!



Fick jobb på posten idag. Först blev jag glad över att slippa ännu en dag av rastlös ledighet men när jag kom utanför dörren vände det snabbt. Så stört-in-i-helvetes-sjukt-KALLT! Höll fan på att frysa både fingrar och tår av mig idag. Tänk 5 timmar ute i minus 13 grader utan vantar! Det går nämligen inte att ha vantar på sig när man delar ut breven. Brrr ryser bara jag tänker på det. Bilden ovan beskriver exakt hur jag kände efter halva rundan:P (Längtar ännnnnu mer till vår resa nu!!!)

Go go go!

Ojojoj, nu är det bråttom. Fattar inte hur tiden kan gå så fort ibland. Jag ska iaf iväg och servera på något café ikväll. Hoppas det blir många timmar = money money money:P

Don´t wait up!

Working again

1 December. Godmorgon.

Efter en lång sovmorgon ska jag nu dra in till Oslo city och till mina två rektyreingsföretags kontor och fixa lite grejer. Ska äntligen (wtf?) jobba ikväll igen:P Ska servera någonstans. Ska ta reda på vart nu! Hörs senare, pusshej! 


Nu är det jul igen ...

Det är så mysigt att gå runt på stan nu. Julkänslorna svämmar över av alla fina ljus och julpynt. Julmusik har det börjas spelas i butikerna och nu på kvällen började små, fina snöflingor falla från himmelen. Imorgon startar årets julkalender. Har ingen koll på vad årets julkalender heter eller nånting. Vi har iaf bestämt att vi ska kolla in Sunes jul och Greveholms slott här i stugan=) Myyyys!










Mixed

Idag har jag shoppat lite =) Har inte fotat det än, men kan ju visa allt annat jag shoppat den senaste tiden och inte visat.










RSS 2.0