Girls night

Jag kan inte prata idag, har verkligen INGEN röst:P Hahah har aldrig varit såhär hes tror jag inte:P Morsan ringde precis, hon bara - Vaa? Vad säger du? Jag hör inte vad du säger?
Haha aja det blev väl så för jag o Frida körde vår sång för fulla muggar o skrikande halsar:P Rör rattarna nu, Visa pattarna nu!!!! Hahahah:P Aja jag, Helena, Josse och Frida hade iaf förfest här. Kan ju bara säga hur den slutade...Musiken på högsta volym, vi fyra hoppandes som idioter på golvet och i soffan, skrikandes och dansandes:P Hade askul, då plötsligt tystnar musiken och alla stannar upp. Det visar sig (idag när Jacke kollade på dem) att vi hade sprängt högtalarna...Haha så nu står det massa påsar med flaskor och burkar och två högtalare som ska ner till soporna utanför dörren, snacka om riktig fest! :P Hahah hade askul iaf, Jacke och hans kompisar kom förbi senare och jag och Josse stack ner till stan sen. Oskars och Cheers&Beers för ännu mer dans=) Kan ju bara säga att gårkvällen var såååå lyckad, tack tjejer!!! =)




Hade först på mig min gröna tunika men bytte sedan till favvoklänningen och begick en av tjejers största synd, BIG NONO - Jag hade samma klänning på mig två kvällar irad! Men sket idet, villa ha min favvoklänning, ÄLSKAR den!






Wihooo!

Idag blir det en luuuugn dag:P Tänkte slänga mig i duschen och fräscha till mig lite, har riktig bakisandedräkt (fick jag bekräftat från Jacke:P) och sedan ska vi nog spela minigolf och käka pizza ikväll men mamsen=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0