Filmtips för söndagskvällen

Här kommer filmtips om två bra filmer att mysa framför i soffan denna söndagskväll=)

Att se med tjejerna:

Vicky Christina Barcelona Drama/romantik
Handlar om de två bästa  vänninorna Vicky och Christina som bestämmer sig för att tillbringa en sommar i Barcelona. Vicky är förlovad och ska snart gifta sig med den perfekta mannen. Christina är en sökare och äventyrare som söker efter sann kärlek och passion.
På ett galleri möter de två på en mystisk, passonerad och charmerande konstnär vid namn José Antonio, som erbjuder dem en weekend fylld av spansk kultur och sex.
Christina övertalas snabbt och den lite mer osäkra och försiktiga Vicky låter sig även hon tillslut svepas med i den starka passionen. Efter ett tag vet varken Vicky eller Christina ut eller in och det blir inte bättre av att Josés ex, den tempramentsfulla och eldiga Maria Elena gör en dramatisk entré.

Filmen är väldigt sensuell, passionerad och vacker för ögat. Jag tycker den var ganska konstig och den hade väldigt djup handling. Men i och med de vackra människorna och plasterna i filmen blev den inte tråkig utan man ville ändå hela tiden se vad som hände näst, och när den var slut kände man sig lite harmonisk, lycklig och en smula fundersam...




Penélope och Scarlett är så vackra!

Att se med pojkvännen:

My best friends girl Komedi/romantik
Den här filmen handlar om de två bästa kompisarna Dustin och Tank. Tank hjälper killar som blivit dumpade av sina flickvänner. Han tar ut flickvännerna på en riktigt dålig date och bevisar hur bra deras ex egentligen var.
När Dustin inte får till det med tjejen Alexis, som han är hopplöst kär i ber han sin vän om hjälp...

Den här filmen var sjukt rolig! Det är det ända jag har att säga:P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0